HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (243/255) > >>

d-mon:
nekem is van,már nem szokott zavarni,ha beüt.meg kell tanulni együttélni vele...

Archant:

--- Idézet ---Lenn voltam Kapolcson. Ez nem lenne Waddafakkos téma, de ott derült ki, hogy asztmás vagyok. Hát bassza meg!
Egyébként ne akarjátok megtudni, milyen az, amikor a két tüdőlebenyből csak az egyik dolgozik a félig elszorult torkon keresztül. Szar érzés. Gyakorlatilag akármilyen mélyet lélegezhetsz, sose lesz elég oxigéned...
--- Idézet vége ---
Ugyan ez a betegségem van nekem is,nyugi együtt érzek veled.Amugy meg kinővi az ember.

Egy kis jókedv:

Shakira

Graf-X:
Kamuzik a kocsog, igy akarja megfurni a teniszpartikat...helyette az Unicum Nextes biliardpartikat akarja szorgalmazni  
Schmatzy, kigyogyitunk belole, ne felj (" Es ezt nyugodtan veheti fenyegetesnek")

Troll:

--- Idézet ---Lenn voltam Kapolcson. Ez nem lenne Waddafakkos téma, de ott derült ki, hogy asztmás vagyok. Hát bassza meg!
Egyébként ne akarjátok megtudni, milyen az, amikor a két tüdőlebenyből csak az egyik dolgozik a félig elszorult torkon keresztül. Szar érzés. Gyakorlatilag akármilyen mélyet lélegezhetsz, sose lesz elég oxigéned...
--- Idézet vége ---
Hát azt meg hogy a faszba sikerült összeszedni? Nem inkább valam allergia volt?   (jobb lenne, mivel az asztma asszem durvább)

Micho:
sux  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése