HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Schmatzy:
Lenn voltam Kapolcson. Ez nem lenne Waddafakkos téma, de ott derült ki, hogy asztmás vagyok. Hát bassza meg!
Egyébként ne akarjátok megtudni, milyen az, amikor a két tüdőlebenyből csak az egyik dolgozik a félig elszorult torkon keresztül. Szar érzés. Gyakorlatilag akármilyen mélyet lélegezhetsz, sose lesz elég oxigéned...
Schmatzy:
Benne vagyok! :handshake:
Egyébként ma is van fejlemény: Az Intel eljátszhatja a kegyes urat | Computerworld Online Az én véleményem az, hogy eléggé idióták dolgonznak az Intelnél, hogyha nem hosszabbítják meg a szerződéseket. Minél több munkát kell adni az ATi-nak, ezzel is gyengítve az AMD-ATi együttműködést.
Graf-X:
--- Idézet ---Fáklya, Graf, tanujjá má meg ékezetekkel írni! Netcaféból netezel, hogy még egy nyamvadt magyar billentyűzetkiosztást se engednek telepíteni a gépre?!
--- Idézet vége ---
Itt Eszak-Amerikaben mar reg bezart az osszes netcafe, mikor az AMD olyan gepeket kezdett gyartani, ami kavet is tud fozni (az Intel fanksuto chipsetjere meg varni kell), ebbol aztan olyan hasznuk lett, hogy meg tudtak venni az ATI-t...ezt meg bezzeg nem olvastad, te geek?
egyebkent bazmeg, ha hazamentem, 2en megiszunk 1 uveg Jagert, okes?
Micho:
beszarás.
és ezért ad pénzt az a qrva EU, hogy ne termeljetek? hosszútávon persze nekik lesz jó
avman:
A tekéntetes hivatal kúrja seggbe magát, amiért júl. 24-én méltózatott megküldeni a határozatot, miszerint júl. 31-ig vágjuk ki a szőlőt. júl. 18-ai keltezéssel. a február 10-én beküldött kérelemre.
de sebaj, már 6-án megkezdtük, még határozat nélkül.
then and now, ahogy az emtívi mongya. vagy a vh1...
http://avman.uw.hu/the_end_is_near.rar
amúgy meg az ejrópaji júnió is seggberakhatja magát. mellesleg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése