HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (241/255) > >>

Zerit:

--- Idézet ---Ha meg saját képregényt fordít és ír be az ember, akkor egyértelműen úgy értelmes, hogy azonnal beírja a buborékba.
--- Idézet vége ---
ezzel melysegesen nem ertek egyet

talgaby:
Nyugi, én is rtf-et használok, csak docnak van álcázva. A fenének se kell egy olyan formátum, ami már akkor 10 kB, mikor egy betűt se írtam még bele. Ha meg saját képregényt fordít és ír be az ember, akkor egyértelműen úgy értelmes, hogy azonnal beírja a buborékba.

Nitro:
Én csakazértis rögtön a buborékba írom mindenféle wordök meg egyéb programok használata nélkül.   Mivel amikor egy oldallal készen vagyok, végigolvasom, hogy van-e benne hiba, és amikor az egész füzet készen van, akkor is végigolvasom egyszer az egészet, én feleslegesnek tartom a használatát. Jó, persze, amit nem én írok be, azt nyilván én is szövegszerkesztőbe fordítom.     De a doc formátumot nagyon messziről kerülöm. Az rtf tőkéletesen megfelel ilyen célra.  

Micho:

--- Idézet ---Mielőtt befutna Micho és sztárolná a Wordöt helyesírásellenőrzőstül (ami szart se ér, de mindegy)
--- Idézet vége ---
jövök már, jövök már  
ha szar, ha nem, a félregépeléseket ki tudja szűrni... és erre a dologra teljesen jó... így nem nélkülözhető a a használata  

talgaby:
Mielőtt befutna Micho és sztárolná a Wordöt helyesírásellenőrzőstül (ami szart se ér, de mindegy): Csináld azt, amit én, és ha új oldalt kezdesz, nyomj egy laza ctrl+s -t. A WordPad ugyanis néha (ismétlem és hangsúlyozom: *néha*) hajlamos nem menteni, nekem még az ősidőmben szállt el egy MGS így.  Egy idő után már reflexmozdulat: InfraView-ban space, worpadre váltva ctrl+s. Észre se veszem már
Hm, Hulk #189? Hű, de rég várok már egy ilyen régi képregényre! Sok sikert a munkához!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése