HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Micho:
jól szóltál, Ryder!
neked elmondom, hogy igencsak bő lesz a kövi frissítés, tehát jóval több, mint 2-3 képregény, ahogy várni lehetett
Ryder:
Jaj ez a sok chatboxos lámer!!
mindennap 2x bekommentik(ez micsoda szó!), hogy mikor lesz frissítés meg mikor lesz erőtlenül 6.
Hát nagyon feltudnak húzni!
Vették volna a nyamvadt ujjaikat és írtak volna mailt ahelyett, hogy nost pitiznek érte!
Meg most könyörögnek a heti frissítésért, örüljenek, hogy egész nyáron volt napi frissítés, mellesleg tuti van olyan amit mégcsak el sem olvastak!Olvasnák el inkább és vennék a fáradságot, hogy írjanak véleményt!
Jó, énsem vagyok a tökéletes fórumozó, meg akinek nem inge ne vegye magára!
Minden tisztelem a tiétek, hogy ilyenkor nyugodtan és kedvesen tudtok nekik válaszolni!
Zerit:
az open office is jo eszkoz, bar ki mit szokott meg
a m$ word-ot telepites alaklamaval jol megcsupaszitom a rengeteg felesleges funkciotol, illetve a testreszabasnal is rengeteg dolgot atallitok, "lebutitom", hogy ne legyen tul okos es ne akaja helyettem irni a szoveget
amugy a helyesirtas ellenorzo arra tenyleg jo, hogy az elgepelesre figyelmeztessen, nem faj a hasznalata, open office-nak is van egy franko ellenorzoje
avman:
ezek szerint csak mi használunk egy jobb és ráadásul ingyenes szövegszerkesztőt. Ooo azaz open office. hejes sírás ellenőrzője is jobb, alapból a file is kisebb (kb mintha zip-be tömörgetné az ember. wordpad, word. brrr....
aki esetleg nem ismerné:
http://hu.openoffice.org/ kicsit nehezebben tölt be és néha jobbral vakarja meg a bal fülét, de súgóval szinte minden kideríthető.
kaine:
Én se. Én is mindig leírom wordben, az kijelöli, ha elgépeltem valamit, utána nyomom fel nagybetűre és elolvasom egyben az egészet képek nélkül. Mert úgy derül ki igazán, hogy értelmes-e a mondat önmagában is, vagy csak a képek miatt az.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése