Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 388102 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Fantasztikus Négyes
« Válasz #1512 Dátum: 2010. December 01., 11:03:46 »
Üdv! Köszi a What if 11.részét,talgaby! :worship:
Na ez tényleg nem volt átlagosnak mondható történet,micsoda ötlet?! :headscratch:
Azért nem volt rossz,de nagyon különös és érdekes is volt egyben.

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1511 Dátum: 2010. November 30., 20:47:52 »
Én is köszönöm szépen ezt a What if sztorit.  :worship:

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1510 Dátum: 2010. November 30., 20:16:53 »
Oké, köszi a választ.
 A tényleg fel is tűnt, hogy  Kirby tisztára Ben Grimm-ként viselkedett, de azt eddig nem tudtam, hogy valójában a rajzolóról mintázták a karaktert. Jófej szövegei lehettek a valóságban. :)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1509 Dátum: 2010. November 30., 20:07:17 »
Ő volt a kiadója. Kb. úgy képzeld el, mint idehaza a Nero Blanco Comixot Bayer Tónitól. Vagy kaine 11 történetét.
A személyiségek amúgy túlzóak, kicsit karakterre alakítottak. Flóról mindenki nagyon kedves nyilatkozatokat tett mindig, a Marvel lelkiismeretének tartották. Kirby viszont tényleg ilyen volt, sose titkolták, hogy a Lényt szinte egy az egyben róla mintázták az akcentusától kezdve a beszédstílusán és a morgolódós, de nagyszívű természetén át az állandó szivarozásig.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1508 Dátum: 2010. November 30., 20:01:29 »
  Kösz a what if-et, tényleg ütős volt az alapötlet, bár talán jobb leet volna úgy, hogy a világ amúgy realisztikus, és nem lettek volna se skrullok, se Torpedo. Arra azért kiváncsi lennék, mennyire tükrözte a valóságot a főszereplők személyisége (vajon Flo a valóságba is ilyen nyafka volt fiatalon?)
 A honosítás király lett  :worship: :worship:!

U.i: Nem tudtam nagyon kihámozni Flo Steinbergről szóló wikis részt, ugyhogy rákérdeznék, hogy tulajdonképpen ő hozta létre A Big apple comix-ot? (Egész jó karrier ahhoz képest, hogy titkárnőként kezdte) http://en.wikipedia.org/wiki/Flo_Steinberg
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1507 Dátum: 2010. November 29., 18:27:59 »
Ezer köszi a Mi lett volna, ha...v1 #11-ért! :worship: :worship:
Jack Kirby nagyszerű képregényeket rajzolt és írt. Ebbe a Mi lett volna, ha...sorozatban is tényleg különlegeset talált ki.
Bár az szokatlan volt, hogy a Fantasztikus Négyesről kiderül, hogy mitől alakulna másképpen. Tudom, ez egy alternatív történet, de ugyanúgy kicsit elgondolkodtat, hogy érdekes, milyen lenne másképpen.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1506 Dátum: 2010. November 27., 19:45:41 »
Mindkét F4 füzetet komáltam.  :worship:

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1505 Dátum: 2010. November 23., 10:44:26 »
Üdv! Köszi a F4 563.számot,talgaby! :worship:
Dramaturgiailag nagyon jól fel lett építve ez a rész,kezdve Bennel és az esküvőről.Olvasom itt lejebb,hogy nem minden oké a menyasszonnyal..ehh,nekem ez teljesen új lesz,mivel egyáltalán nem ismerem a történéseket.Aztán egy másik dimenzióban Fátum mesterei elintéznek mindenkit.És most gondolom kiszabadítják Fátumot és jön a bunyó!Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veled!!!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1504 Dátum: 2010. November 22., 20:18:50 »
Köszönet az Marvel Kalandok F4 35. számért! :worship: :worship:
Ez egy szórakoztató, könnyed volt ismét. Orrgo, aki az uralma alá akarta hajtani a Földet, érdekes volt, hogy kiderült, hogy neki milyen szerepe volt a jelenlegi történetben.
A szépségverseny zsűritagokból érdekes, hogy kik csatlakoztak. Az F4 bizonyára ott voltak. A jelenlegi történetben Johnny Storm poénjai viccesek voltak.

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #1503 Dátum: 2010. November 15., 20:41:40 »
Köszönet az F4 #563-ért!
Egyszerre volt nagyon laza és komoly ez a rész, de nekem bejött! :) Ben tényleg nagyon rákészül erre az esküvőre, de mi már sejtjük, hogy nem derült ki még minden a menyasszonyáról... Fátum mesterei nem semmik, elintéztek simán egy másik dimenzióbeli Földet. Kíváncsi vagyok már, hogy pontosan kik ők.
Várom a folytatást!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1502 Dátum: 2010. November 15., 18:17:47 »
Köszi az F4 563. számot! :worship: :worship:
Az eleje olyan könnyed hangulata volt. Főleg, amikor kiderült a jó hír Ben Grimmről. Bár azt nem értem. Eddig úgy tudtam, hogy Alicia Masters volt Ben Grimm barátnője, de úgy néz ki a modern történetben nem jelent meg és valami tényleg megváltozott.
A bevezető oldal nekem tetszett. Valeria Richards blogja.
A második felében pedig komolyabb lett a helyzet. Főleg az a másik dimenziós jellegű esemény. Az még egyelőre rejtélyes maradt, hogy kik Fátum Doktor mesterei, akik már említve voltak.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1501 Dátum: 2010. November 15., 15:57:05 »
Kösz az újabb Millar féle részt, a történet jó volt, csak azt sajnálom, hogy nem derült ki még a titok Debbie-ről. Gondolom szegény Ben pofára fog esni rendesen. Fátum mesteri nem semmik, a másik dimenzióbeli világ marha jól lett megrajzolva, amúgy is ütőssek a rajzok. A honosítás is zsír, :worship: :worship: :worship: 
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1500 Dátum: 2010. November 09., 10:31:33 »
Üdv! Köszi a 274.számot ,talgaby! :worship:
Kíváncsi vagyok,hogy az öreg szomszéd hölgy kinek fog telefonálni a szörnyszomszédok miatt?Bennek végül jól alakultak a dolgai.A szimbióta meg most fog új társat keresni.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1499 Dátum: 2010. November 08., 17:47:34 »
Köszi az F4 245. számot! :worship: :worship:
Érdekes történet volt. Mert ebben továbbra is a Lény a főszereplő, a F4 többi tagja pedig háttérszereplők voltak. Persze, ez csak nézett kérdése.
A Lényről már mondtam, hogy inkább ő a főszereplő és találkozott azzal a Frankensteinnel.
A rajzokról majdnem úgy nézett ki, mintha más lenne a rajzoló. De az kiderült, hogy ezt is John Byrne rajzolta.
Amazonról pedig nem is tudtam, hogy képes visszaváltozni emberi formába. Mert ez nem többször fordult elő. Régebben talán csak egyszer-kétszer.

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #1498 Dátum: 2010. November 02., 12:19:23 »
Köszi, talgaby! Jó volt, kis, kellemes, rövid rész. Szokatlan módon Bennek van egy fogyasztható poénja a nevekkel kapcsolatban.
Amúgy nem tudom, mennyi a valószínűsége annak, hogy egy Terrax-szintű  (!) lény és több (általam 99%-ban ismeretlen) szuperbűnöző  műanyag székeken várakozzanak egy kopasz pasira...  :D
Várom a többit!!! :bravo:
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1497 Dátum: 2010. November 01., 15:56:43 »
Köszi az F4 - Ellenfelek mini 1. részét! :worship: :worship:
Érdekes ez a mini első része. Mert ebben tényleg az F4 ellenségein lesz a hangsúly. Ben Grimm arca mosolygós rajzfilmfigurának néz ki. Még akkor is mosolygósan nézett ki, amikor Reed említette a végén, hogy valami rosszabb lesz a helyzet.
A rajzok először szokatlan, de mégis tetszett.

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #1496 Dátum: 2010. November 01., 15:43:35 »
Köszönet az F4 - Ellenfelek mini első részéért!
Nekem nagyon tetszett ez a rész, ezek a lazább rajzok is bejönnek, illik ehhez a sztorihoz. A párbeszédek szintén jóra sikeredtek, na meg bepillantást nyerhettünk például a Baxter Torony egyik dolgozójának mindennapjaiba, az is érdekes volt.
Várom a folytatást!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1495 Dátum: 2010. November 01., 14:20:32 »
Kösz szépen az Ellenfelek első részét, egész jó a sztori volt benne egy két csavar, és a párbeszédek szwsz zseniálisak lettek. A rajzok... hát érdekesek. Tetszettek a színek, viszont az arcok kissé rajzfilmszerűek, ( Bábos esetén meg kifejezetten, mintha karakter karikatúrája lenne). A honosítás zsír,  :worship: :worship: :worship:
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1494 Dátum: 2010. Október 28., 09:04:32 »
Jézus, ez úgy hangzik mintha legalábbis valami misztikummal körüllengett államtitok  :ninja: lenne!   :D

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1493 Dátum: 2010. Október 27., 16:38:58 »
Nem, itt biztos nem. És más honosítóoldalon se nagyon.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1492 Dátum: 2010. Október 27., 15:32:32 »
Akkor ez a történet szerepelni fog itt? Talán érdekes lehet.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1491 Dátum: 2010. Október 27., 13:42:22 »
Fátum letartóztatására egy másik sorozatban került sor. Egy BA-történet volt, de nem nagyon mondhatom el, melyik és hogy miért került sor rá.

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1490 Dátum: 2010. Október 27., 10:50:10 »
Gondolkodtam, hogy ha lenne egy új, egészséges Föld, akkor arra a legnagyobb ostoba debilség 8 milliárd embert átpakolni. Néhány évtized alatt lelakják a fáradságos munkával létrehozott bolygót. BŐVEN elég lenne az ideális, normális 500 millió - 1 milliárd emberi lény. Akkor tényleg paradicsomi körülményeket lehetne teremteni és ha valaki ezután is szennyezné a környezetet, ki kell emelni és ártalmatlanítani, átnevelni, vagy elpusztítani.

Más: nem néztem annyira utána, ezért kérdezem, hogy Fátum miért ül Hágában? Mert megölte az elrablóját és a kínzóját??? Nekem ez jogos önvédelemnek tűnik. Az Angyalok miért intéztek támadást Latveria ellen? :m-doom:

(Galactus már nem is tudom, hanyadik megaláztatásáról és elemként való felhasználásáról nem is írok semmit. Úgy látom, szerencsétlen Galactust már May nénin kívül szinte mindenki megölte legalább egyszer... Igazából az élete már nem is a bolygók felfalásáról, hanem a szuperhősök, meg kormányügynökök előli menekülésről szól. Egy kegyetlen vesszőfutás ez számára.  :-\    :badteeth:  )

Amúgy jó kis történet, a rajzok is rendben vannak. A két utazó bakizik a végén, mert a "bogár" nem faj, hanem egy rend neve. De ez legyen a legnagyobb bajunk egy képregénnyel!
Szóval köszi!  :worship:

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1489 Dátum: 2010. Október 25., 21:01:12 »
Köszi szépen az MK F4 34. számot! :worship: :worship:
Szórakoztató volt ez a történet. Érdekes, hogy az elején milyen vicces dolgok történnek, főleg amit Reed csinált. Hát igen, nem mindig lehet egy nyugodt nap, mert a többi F4 tagok észrevették a vészhívást, hogy valami nagy zűr van.

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #1488 Dátum: 2010. Október 22., 14:37:24 »
Köszi az új F4-et!
Nekem bejött ez a rész, bár volt pár zavaró dolog, de azokat már előttem megemlítették.
Én a karácsonyi sztorinak örülnék, ha még ebben az évben jönne, úgyhogy erre szavazok. ;)

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1487 Dátum: 2010. Október 22., 10:53:08 »
Üdv! Köszi a 562.részt,talgaby! :worship:
Ehh,Fátumnak mestere lenne?!Nah erre nagyon kíváncsi leszek.Érdekes volt ez a rész,sok minden történt ,de a végekép ...Nagyon várom a folytatást!!!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1486 Dátum: 2010. Október 20., 14:50:06 »
Elég sok mindent tervezek én, pláne F4 kapcsán, de más kérdés, abból mennyi a megvalósítható. Szeretném én például teljessé tenni a komplett Lee-Kirby érát, de hacsak nem jön Peter P helyére valaki, aki megveszi, szkenneli és beírja a Masterworksöket, akkor nem lesz belőle már egy új rész sem. Az F4 v3-ak kapcsán is bejön, hogy egy részükből csak DCP-korszak előtti, zajos, kis felbontású, kis méretű szken létezik, és nem akarom a malac nevű felhasználó szörnyű haragját magamra vonni azzal, hogy nekikezdek a feljavítás ördögi folyamatának. (Plusz egy ilyen manőver kb. 3-400 munkaórát jelentene, amim már nincs, nem is beszélve arról, hogy rohadt macerás az ilyeneket már bubizni is, és eleget szívattam magam ilyen téren a következő két év F4-hez köthető What Ifjeinek előzetes retusmunkáival.) Meg mondjuk egy csomó még szkenben sincs meg nekem, és közel sem olyan könnyű hat-hét évnél régebbi számokat csak úgy előkaparni a neten.

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1485 Dátum: 2010. Október 20., 14:00:57 »
Vannak bőven  :(  arra is  orkok, így van...

Szerintem meg akkor is van atomja.  ;)  Talán nem ő, de valami másodrangú tudós csak összedobott egyet-kettőt. Bár az is igaz, hogy neki egy atombomba már tényleg "nem pálya", túl alacsony hatásfokkal dolgozhat a szemében... szóval ha van is, inkább raktáron porosodik az AK-47-esek, meg a T-72-esek mellett. Megjegyzem, ez legyen a legnagyobb gondunk, hogy Latveria fegyverkészletéről csacsogunk.  :D
Na, talgaby, de örülök, hogy ezt tervezed, nagyon érdekel a dolog! Bízom benned, szóval hajrá! :bravo:

(Ez a 300. hozzászólásom, nocsak...)

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1484 Dátum: 2010. Október 20., 13:02:34 »
de ja. :D A nyelv változó, a magyar néha felbukkan, de tudtommal a jelen állás szerint csak van ott egy jelentősebb magyar kisebbség, a nyelvük saját, a német és vmelyik szláv nyelv egy fura egyvelege

Ez a keverék nyelv pont megfelel egy arra felé is nagy számban lévő népcsoportnak.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1483 Dátum: 2010. Október 20., 12:44:40 »
Ööö, nem, nem, soha nem is volt atomja. Teljesen más ágazatokban kutatott. A fő fegyverkutatási irányzata mindig is a robotika volt, meg persze a klasszikus időkben az energiafegyverek.
Idézet
Ez miért nincs még fent az oldalon??????
Egy elég összetett történetrendszer egy eleme. Mivel a doki lemondott az F4 v3-akról, talán lesz majd itt, amennyiben jövőre és 2012-ben lesz elegendő időm előkészíteni. De szeretném, mert köze van Valeria felbukkanásához a sorozatban, és mivel szerintem az a kiscsaj simán a legjobb karakter már most az egész bandában, jobb, mint Ben, így jó lenne megmutatni, hogyan keveredett egyáltalán az F4-sorozatba. :)