Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 389161 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Fantasztikus Négyes
« Válasz #1302 Dátum: 2010. Április 12., 19:54:12 »
Talgaby-nak köszönöm az F4 556-ot!  :worship:
Igazat adok az előttem szólóknak, elég ,,érdekes'' ez a story...  :badteeth:
Elképzeltem Logan-t, ahogy horrortörténeteket (Freddy pl.) mesél a gyerekeknek!  ;D
Furcsa ellenfél ez a Kapi és furcsa ez az egész Föld-2 építő ill. kreáló csoport...  :dry:
Felépítik a Föld komplett mását, de egy robot kifog rajtuk...
Ill. nem, mert az alkotóját nem bántja; igaz, hogy leállítani nem tudja, de...  :headscratch:
Dióhéjban a story (+ jóslatom, ami SPOILERveszélyt hordoz magában!):
a ,,legnagyobb'' szuperhőscsapat az F4, mellettük a Sentry is csak egy kiscserkész! (Vannak bukták a story-ban!)
De csak azért, mert az F4 egy család!  :brow:
Ez a fő mondanivaló! Johnny szokás szerint lepedőakrobata, Ben a nagy és erős ,,nagybácsi'', Sue pedig az ,,anyatigris''!
Epikus csata a ,,legyőzhetetlen'' robival, kifekszik mindenki, de jön Reed és majd valami egyszerű dologgal, de megmenti a napot és leállítja a robit...
Meg még talán kiderül, hogy a Föld-2 alkotói semmi mást nem akartak, ,,csak'' hátrahagyni (megölni?) a Föld-1 hőseit, hogy így élhessen az emberiség egy szuperhősök nélküli világban...  :brow:
Én ezt sejtem, de majd jön Talgaby és kiigazít!  :rolleyes:

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #1301 Dátum: 2010. Április 12., 16:01:50 »
Köszönet az F4 #556-ért!
Hát igen, ez egy elég érdekes rész volt, de a borító sem volt piskóta! ;D Az oké, hogy régi stílusú borítókat csinálnak megint, de hogy Ben könyörög, hogy ne öljék meg őket... :rolleyes: Kapi meg tényleg valami megmagyarázhatatlan oknál fogva mindenkit lever, az összes szuperhőst. Most már eléggé felcsigázott az író, hogy hogyan és miből is készülhetett ez a robot, hogy ennyire erős. De a kövi számra már ideér Reed, reméljük ő majd megoldja a dolgot.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1300 Dátum: 2010. Április 12., 14:17:28 »
Ezer köszönet Az F4 556. számért! :worship: :worship:
Az tényleg fura volt, hogy negyven szuperhősöket leterít az a K.A.P.I. nevű robot, de azok meg újra felkelnek.
Reed Richards nagyon lemaradt a harcról.
Rozsomák mint dadaként. Azt én nehezen tudnám elképzelni. Mert akkor Logan nem mehet semmilyen harcra. És a gyerekek meg félnének tőle. :D
Sok sikert a folytatáshoz!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #1299 Dátum: 2010. Április 12., 13:45:26 »
Köszönöm Talgabynak az F4 újabb részét.
Hát igen szerintem is kicsit erőltetett, hogy egy robot legyőz 40 szuperhőst úgy, hogy csak elájulnak, majd fölkellnek mintha mi sem történt volna. Ráadásul egyikük sem mond semmit.
Ezt az egyet leszámítva jó volt a történet. Főleg az a rézs, amikor Sue dadát keres, és megjegyzi, hogy Rozsomák talán jó dada lenne. ;D  El tudom képzelni, ahogy esti meséket olvas föl a gyerekeknek :lol:

Nem elérhető Executor

• THE TRUE HERO OF SPIDER-ISLAND
  • Asterix
  • **
    • PMrecords
« Válasz #1298 Dátum: 2010. Április 12., 12:58:05 »
Az elképzelés és a rajzok jók, de a gyakorlati megvalósítás (40 szuperhőst leterít egy robot) pocsék...
Egyébként köszönjük a fordítást :)
"Tegyük össze mind a két kezünket? - Csak azt mondom,
higgy, amiben akarsz.. magadban?! Nem az én gondom,
hiszen mindenkinek kell hit, szeretet, remény,
aki még nem találta meg ezeket, bizony nem én."

Nem elérhető Balakin

• Optimus Prime
« Válasz #1297 Dátum: 2010. Április 12., 11:24:31 »
Hááááááát el a Millar F4....hmm hmm...először is kösz a honosítást! Másodszor is én nagyon szeretem Millart minden faszságával eggyütt. De asszem ezze la résszel kicsit alulmulta magát. Először is hű de drámai a föld 40 legnagyobb hőse ott fekszik kiterítve majd pikk pakk egyszerre támadják meg a robotot. Doktor strange is ott csápol de nem is történik semmi mágikus. vagy nem látszik. Meg pl mondjuk Pókembert mérne tudná csonttá porlasztani a robot mint a katonákat az elején? MEgin tipikus hülyeség, hogy mindenki csak bibis lesz meg elájul azt ennyi. Szerintem mondjuk Strange lekapcsolhatta volna valami mágikus dologgal fél perc alatt vagy pl a Sentry akit jelenleg senki nem képes leverni de persze ennek a robotnak sikerült.

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #1296 Dátum: 2010. Április 06., 15:53:04 »
Köszönet az F4: Instabil molekulák 1. részért!
Nekem is tetszik ez a képregény, a rajzok, a karakterek és a helyszínek is mind az 50-es éveket idézik. Ez eléggé tetszik ebben a miniben. Reed és Sue kapcsolata most sem felhőtlen.
Az író a jegyzetekben szerintem arra értette, hogy 2013-ban jön ki, ami már a 3. ilyen mini lesz, gondolom.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1295 Dátum: 2010. Április 06., 00:59:38 »
Én a 21. oldal bal alsó panelén látom.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1294 Dátum: 2010. Április 06., 00:26:25 »
Meg tudnád mondani, hol maradt Páralány (gondolom nem nehéz rájönni, az volt a nyersfordításban a neve)?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Freeman

• R2-D2
  • *
« Válasz #1293 Dátum: 2010. Április 05., 23:32:21 »
Szuper ez az Instabil Molekolák nevű mini! Minden megvan benne: a történet, rajz, hangulat, teljesen profi képregény. A fordításban észrevettem egy kis bakit: az a bizonyos női képregényhős az egyik oldalon Harmatlány, a másikon Páralány. Aztán megint Harmatlány. Gondolom visszatérő elem lesz, jó lenne tisztázni a nevét :)

Kösz a képregényt  :worship:

Nem elérhető Balakin

• Optimus Prime
« Válasz #1292 Dátum: 2010. Április 05., 20:18:57 »
Eddig tetszik ez az F4 pedig nem nagyon szeretem amugy a csapatot, az Ultimate verziót csak azért olvastam mert megvolt nyomtatásban barátnőmnek meg itt Hzs-n követem a Millarosat mert Millart bírom. Ez azonban eddig tetszik. Szerintem a rajzstílus afféle kortalan stílus ami nem jellemző annyira a mainstream képregényekre inkább csak a szerzői cuccokra. Mindenesetre nekem bejön, várom a továbbiakat! Ezer kösz!

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1291 Dátum: 2010. Április 05., 17:16:00 »
Én is köszönöm Talgaby-nak az F4-Instabil molekulák első részét!  :worship:
Rendkívül érdekes és különleges képregény, tényleg nagyon korhű!  :brow:

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1290 Dátum: 2010. Április 05., 16:09:27 »
Na szóval most rendesen össza vagyok zavarodva. Most akkor tényleg igaz, amit az író leírt a jegyzetekben, vagy csak játszik a fikció és a valóság kevergetésével? Mindenesetre itt, mindjárt az első résznél már  jobban vágom,  hogy ez egy díjnyertes képregény, tényleg olyan kíváló mint a Berlin.
 A rajzokhoz kissé ambivalensen állok: egyrészt jobban szeretem a modern esetleg fotórealisztikus rajzot, itt viszont mintha a 60-as évek rajzstílusa köszönt volna vissza, másrészt meg nagyon élethű, szó szerinti "korképet kapunk": a ruhák, fizurák, kocsik tényleg az 50-es éveket tükrözik.
 Várom a folytatást (az most igaz, hogy az utolsó rész 2013-ban jön ki? :headscratch: :-\) És ezer hálám érte talgaby! :worship: :worship: :worship:
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1289 Dátum: 2010. Április 05., 15:17:30 »
Köszi. Javítva.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1288 Dátum: 2010. Április 05., 15:07:18 »
Ezer köszönet Talgaby az F4 - Instabil molekulák 1. részért! :worship: :worship:
Nem egy szokványos történet. De olvasnivalóként nagyon jó. Főleg azért is, mert nem kell mindig, hogy kozmikus jellegű történet legyen, hanem akár ilyen könnyedebb fajta történet is jó.
Nekem is tetszik ez a képregény. Az érdekes, hogy mindenféle dolgok másképp vannak. A jegyzetek, ami a füzet végén olvasható az is jó. Mert abba le van írva, hogy az F4 karakterei valós személyeken alapul.
Hibákat is találtam olvasás közben: 6. oldal 4. panelen Reed szövegében a "Hé képesek lennénk..." mondatban a "Hé" szó helyett egy "Ha" akar lenni.   7. panelen a "megérdőjeleződött" szóból hiányzik egy "K" betű.
És a 7. oldal 3. panelen "kezem elveszíteni a türelmem" szövegben a "Kezdem elveszíteni a türelmem" akar lenni.
Ennyi volt az észrevételem.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1287 Dátum: 2010. Április 05., 14:34:28 »
Nos én úgy gondolom, hogy a valós személyekről olvashattam egy kicsit. A végén le is írja az író, hogy mennyi forrásanyagot olvasott át, így úgy gondolom, hogy itt azokról olvashattam, akiktől az F4 kapta a nevüket, és a tulajdonságaikat. Legalábbis egyenlőre még csak erre tudok gondolni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1286 Dátum: 2010. Április 05., 13:58:15 »
Írj arról, amit szerinted olvastál. Mindenesetre azt előre elmondhatom, hogy a történet egyesével elő fogja venni majd az egyes karaktereket, hogy alaposabban megismerhessük őket, és mindegyik füzet végén kapunk egy ugyanilyen háttéranyagot is.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1285 Dátum: 2010. Április 05., 13:21:57 »
Köszönöm Talgabynak az F4 Instabil molekulák 1. részét.
Mielőtt még bármit is írnék szeretnék róla meggyőződni, hogy jól értelmeztem-e a történetet.
Szóval amennyire sikerült kivennem az F4 karakterei valós személyeken alapultak, akiknek csak éppenhogy külömbözött a nevük a mostaniaktól. Ez a történet nem az F4 azelőtti életét mutatja be mielőtt még F4 lettek volna, hanem azoknak a személyeknek az életét akik valóban léteztek, valamint az 50-es évek életét. Nem tudom, hogy valóban ez-e a helyzet, ha rosszul értelmeztem, akkor javítsatok ki, mert akkor újra átolvasom, és csak utána írok értékelést róla.

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1284 Dátum: 2010. Március 31., 11:45:21 »
Köszönöm az Marvel Kalandok F4-et.  :worship: Nem csoda ezek után, hogy sokan jobbnak tartják már az MA sztorikat mint a 616-ot. 

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1283 Dátum: 2010. Március 31., 11:11:38 »
Üdv! Köszi a MkF4 23.részt,talgaby! :worship:
Nagyon szeretem az egyiptomi témát,szóval ez a rész különösen kedves volt számomra!A grafika is kiváló volt!
Az ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader:

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1282 Dátum: 2010. Március 30., 18:20:07 »
Ennek örülök. :) sajna viszont idén ez volt az utolsó jó MA F4, majd valamikor jövő ilyenkor jön a következő tényleg remek füzet. Viszont nemsokára (talán pont legközelebb, már nem emlékszem), jön a Marvel Adventures Galactus-saga. :D

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1281 Dátum: 2010. Március 30., 17:17:21 »
Basszus, talgaby, nagyon szépen köszi ezt az MK F4 kalandot! Nagyon állat volt, laza, könnyed, jó humorokkal, és kellemes akciókkal, ráadásul a rajzok is szépek voltak. Külön tetszettek az avatár-androidok szövegbuborékai, illetve az általuk kiadott hangok :) Na meg ahogy Reed leszerelte a macskacsajt... nagyon komoly!  :worship:
Szóval hála és köszönet, feldobta a napomat.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1280 Dátum: 2010. Március 29., 16:22:38 »
Én is csatlakozok az előttem szólókhoz, és megköszönöm Talgabynak a MK F4 23. számát. Nagyon jó kis sztori volt, és a rajzok is tetszettek. A forditás pedig ismét szuper. További jó munkát és sok sikert a folytatásokhoz.  :worship:

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1279 Dátum: 2010. Március 29., 16:06:54 »
Köszönöm Talgabynak az MK F4 23. számát.
Nagyon jó történet volt. Majdnem hátraestem a székemen, amikor megláttam, hogy Reed viccelni próbál. ;D(" Csakugyan ezt az alkotást minimum fantasztikusnak nevezném. Értitek, fantasztikus".)
Ilyet is csak évtizedenként egyszer lát az ember Reed-től. :D Meg az is nagyon tetszett, hogy az írók, rajzolók, és a többiek nevei hireoglifával volt ráírva. Nem is tudtam, hogy a Talgaby-t így írják óegyiptomiul ;D.
Reed aztán később hozta a formáját, és ahelyett, hogy elsétálgatott volna valahova, és megnézte volna az ókori Egyiptomot, inkább a munkát felügyelte, hogy levonja belőle a kellő történelmi következtetést. Mondjuk meg kell, hogy valljam, mivel a történelem a kedvenc tantárgyam, valószínűleg én is kapva kaptam volna a lehetőségen, hogy megismerjem az ókori egyiptomi kultúrát.
Meg még az is nagyon tetszett, ahogy Reed elterelte Rama Tut két droidjának a figyelmét. Szegények vajon mi járhatott a fejükben, amíg Reed a elmagyarázta nekik, hogy mennyire furcsa, hogy a nullát is használják, mikor azt csak jóval később találták föl. :lol:
Remélem a többi is ehhez hasonlóan szórakoztató lesz, mert ez nagyon jó volt.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1278 Dátum: 2010. Március 29., 15:52:52 »
Ezer köszönet Talgaby a Marvel Kalandok f4 23. részért! :worship: :worship:
Nagyon jó volt ez a történet. A bevezető oldalon, ahol az írók, rajzolók, stb. nevek szerepelnek hieroglifa formákba vannak leírva. Hehe, nem is tudtam, hogy ilyent is csináltak ezek a szerzők.
Alicia Masters érdekes módon nem tekintette rondának a Lényt, amikor egy ideig mégis tudott látni.
Reed pedig egy kicsit vicces volt. Főleg, amikor az egyik egyszerű módszerrel letudta állítani.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1277 Dátum: 2010. Március 29., 13:30:14 »
Nagyon szépen köszönöm a MK F4 23.-at!  :worship: :worship:
Remek rész volt, frankó grafikával és ,,pofás'' karakterekkel/ellenfelekkel!  :bravo:

Nem elérhető Executor

• THE TRUE HERO OF SPIDER-ISLAND
  • Asterix
  • **
    • PMrecords
« Válasz #1276 Dátum: 2010. Március 29., 11:47:54 »
csinos kis múltbeli kitekintés a mai F4-képregény. Köszönet érte!
"Tegyük össze mind a két kezünket? - Csak azt mondom,
higgy, amiben akarsz.. magadban?! Nem az én gondom,
hiszen mindenkinek kell hit, szeretet, remény,
aki még nem találta meg ezeket, bizony nem én."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1275 Dátum: 2010. Március 19., 19:52:36 »
A jelek szerint az olvasók közül csak neked, pedig szinte ordított a párhuzam.

Nem elérhető Rebellis

• Garfield
  • **
« Válasz #1274 Dátum: 2010. Március 19., 19:34:18 »
Hálás köszönet a Millar és Hitch féle F4-ért! :worship: Állati jó ez a sorozat. Csak nekem ugrott be a Galaxis útikalauz stopposoknak, amikor mutatták az új Föld építését? :lol:

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1273 Dátum: 2010. Március 17., 07:13:18 »
Üdv! Köszi a 555.F4-t,talgaby! :worship:
Nem volt rossz ez a rész sem,tetszett,de,hogy egy ilyen vállalkozást pénzelni tudna bármilyen gazdag ember is a földön?!Még ha többen is vannak...ez már fantasztikum,de mindenesetre jó ötlet,ha igaz.Ki volt az a nagymenő csajszi aki a Fáklyával harcolt?Várom a folytatást,az ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader: