Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 390418 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1062 Dátum: 2009. Augusztus 26., 14:03:22 »
Itt vagytok isten tudja hányan fórumon, és egyikőtöknek sem fog leesni a karikagyűrű az ujjáról, főleg, hogy nem egyszer kellett már nekem is kiírni más helyett a fórumra a frissítést...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1061 Dátum: 2009. Augusztus 26., 13:45:22 »
Idézetet írta: dr samson
Talán mert mostanáig itthon se voltam?
Akkor talán olyankorra kellene időzíteni, amikor be is tudod jelenteni.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1060 Dátum: 2009. Augusztus 26., 13:41:38 »
Idézet
Akkor hivatalosan is, ha már Doki elfelejtette:
Talán mert mostanáig itthon se voltam?  

Idézet
Egy kérdés. Igaz, hogy vége lesz a nyárnak. Akkor ez azt jelenti, hogy a napifrissítés visszaáll hetifrissítésre?
Mondtam én ilyet?  Egy darabig még biztos marad a napi frissítés.  

Idézet
Susan ruhájáról bár láttam már képeket, de annyira jó, hogy arra nem találok szavakat.
Ízlések és pofonok, de én ki nem állhatom ezt a ruhát. szerintem iszonyatosan karakteridegen...  

Idézet
Azt meg nem tudom, hogy molekulaember hogy tud repülni, főleg ha fátum elvette az erejét.
Hát, ezen én is vakartam a fejemet és végül arra jutottam, hogy én sem tudom...  

Idézet
Kíváncsi vagyok kiről beszélt amikor azt mondta elmegy valakihez aki felnagyítja az erejét(mintha ezzel az erővel nem lenne képes simán legyőzni mindenkit de ő már csak ilyen).
A szövegből talán nem tűnik ki eléggé, de igazából itt arra céloz, hogy meg akarja szerezni még valakinek az erejét...  

Idézet
Én sem felejtettem el ezt a story-t; nagyon vártam már a folytatást!
Enek örülök. Remélhetőleg most már hamarabb jönnek majd a folytatások!  És persze mindenkinek köszönöm a véleményét!

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1059 Dátum: 2009. Augusztus 26., 12:30:13 »
Köszönöm Samson dokinak az F4 vol.1. 373.-at!      
Én sem felejtettem el ezt a story-t; nagyon vártam már a folytatást!  
Johnny alapos leckét adott Sable csapatának!  
Jó volt a Molekulaember vs. Aron harc is! Uatuval mi van, némasági fogadalmat tett?  
Fátumban nem csalódtam, a kis energiatolvaj ismét bemutatkozott!  
(Látom, szereti lecsapolni a kozmikus energiá(ka)t; lásd. Galactus, Utazó, most meg Aron!)

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1058 Dátum: 2009. Augusztus 26., 11:18:45 »
Köszönöm Dr Samsonnak az F4-et.
Jól folytatódott a történet Molekulaember és Aron harca valóban előre lefutott volt de attól még lehetett élvezni. Johnynak pedig van egy kis problémája persze gondolom pókember csak beszélni akar vele. majd meglátjuk.A két F4 harca szintén nagyon jól kitalált volt. Fátum pedig ismét hatalmat szerzet. Kíváncsi vagyok kiről beszélt amikor azt mondta elmegy valakihez aki felnagyítja az erejét(mintha ezzel az erővel nem lenne képes simán legyőzni mindenkit de ő már csak ilyen).

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1057 Dátum: 2009. Augusztus 26., 10:43:51 »
Jó volt ez a rész. Aron győzelme már előre elkönyvelhető volt a molekulaemnber felett, nem is értem miért játszadozott vele ennyit. Susan ruhájáról bár láttam már képeket, de annyira jó, hogy arra nem találok szavakat. Meghagyhatták volna ezt hosszabb ideig.
Azt meg nem tudom, hogy molekulaember hogy tud repülni, főleg ha fátum elvette az erejét. A vad banda, pókember, és fenegyerek feltűnése is színesebbé teszi a történetet. Izgalmasnak ígérkezik majd fátum legyőzése.
Köszönet a honosításért mindenkinek.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1056 Dátum: 2009. Augusztus 26., 10:37:54 »
Akkor hivatalosan is, ha már Doki elfelejtette:

Frissültünk!
Fantasztikus Négyes v1 #373

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1055 Dátum: 2009. Augusztus 26., 10:33:43 »
Mit látok én? A Fantasztikus Négyes v1 373. számot. Ez nem semmi. Kifejezetten egy jó történet. Tom DeFalco mester aztán remek történetet írt a F4-ről. A rengeteg közjátékok és vendégszereplők nagyszerűek voltak. Molekulaember említette egy rajzfilmcímet "Ren és Stimpy". Még ilyent. Ben pedig ezt az érdekeset mondta: "Fogadok, hogy ezeket a veszteseket egy radioaktív képregény harapta meg!" Radioaktív képregény? Persze mert a F4-nek többször is találkoztak radioaktív (és kozmikus) lényekkel.
Egyet még elmondok ami nekem tetszett a Tom DeFalco-érából. Ez tetszett a legjobban a Fantasztikus Négyes v1 368 szám. Mert ebben a történetben látható volt, hogy a Lény és Hulk farkasszemet néztek. A homlokuk izzadtak. Azt hinne az olvasó, hogy bunyóznak. De aztán lejjebb látható volt, hogy nem bunyóztak, hanem azzal a öööö...csocsóval játszottak? Hehehe, hű de jót nevettem azon.
Egy kérdés. Igaz, hogy vége lesz a nyárnak. Akkor ez azt jelenti, hogy a napifrissítés visszaáll hetifrissítésre?
Ezer köszönet dr samson az F4 Tom DeFalco-éráért. Sok sikert kívánok neked a folytatáshoz.
Nos itt akkor ennyi volt. Még a Viharos Édenkertet. Folytatás az Akció topicban.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 26., 21:20:47 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1054 Dátum: 2009. Augusztus 14., 17:43:38 »
Havi négy F4 képregény azaz hetente egy? És hogy, a 2010-es év F4-es lenne. Szerintem ez egy jó ötlet. De ezt majd jövőre meglátjuk.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 14., 17:45:13 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1053 Dátum: 2009. Augusztus 14., 17:34:53 »
Igen, és amint nekiállok kicsit MA F4-ezni, biztosított lesz ez egy éven keresztül (pontosabban 16×4 héten át). Utána erősen vissza fog ez esni, de már több, mint egy éve készítem elő az én részemet ebből, szóval szeretném, ha kicsit F4-es lenne a 2010-es év...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 14., 17:44:55 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1052 Dátum: 2009. Augusztus 14., 17:27:20 »
Az gyakorlatilag heti egy biztos F4-story-t jelent!  
Én őket is nagyon szeretem!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1051 Dátum: 2009. Augusztus 14., 17:17:14 »
Idézet
Jövő év márciusától eleve minimum havi három - különböző fajta - F4-ongoing fog menni itt.
Ehhez csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy gaby-val már beszéltük, jövőre remélhetőleg havi 4 F4-et szeretnénk kint látni az oldalon. Ehhez ő 3 sorozattal fog hozzájárulni, én pedig az F4 vol1 és vol3 megfelelő részeivel, havi 1 résszel, felváltva.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1050 Dátum: 2009. Augusztus 05., 16:03:11 »
Konkrétan igen, az egész sorozat végégig. Asszem a 412. számban lesz az utolsó galiba, ami arra vezethető majd vissza.  
Egyébként maga az esemény konkrétan egy számban lesz, illetve gyakorlatilag csak egyetlen oldalon, de a felvezetésével fog eltelni a teljes jövő év, mivel csak kéthavonta lesz vol1 rész (meg nem nagy titok, kéthavonta terveim szerint meg vol3), és még azon az egy számon kívül lesz 2 levezető szám, plusz a már emlegetett Unplugged mini egy része, ami időben később jelent meg ugyan, de nagyon is odaillik.  Egyébként az egész azon múlik, hogy aug végén elmegy-e a rendelésem az USA-ba és meg tudok-e rendelni még 4-5 számot, amit majd újra kell szkennelnem, hogy a lehető legjobb verziót olvashassátok majd, nem pedig valami gagyit.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1049 Dátum: 2009. Augusztus 05., 15:56:58 »
Meg ha sikerül a tervem, akkor amúgy jövőre lesz egy F4 nap, de ott nem különböző kiadványok lesznek bezsúfolva egy napra, hanem az egész DeFalco éra egyik legjobb és garantáltan legmegdöbbentőbb története, aminek aztán egészen a sorozat végéig lesz kihatása majd...

Az egész sorozat végéig?
Akkor gondolom nem egy egyszerű 2-3 részes történet lesz hanem olyan 5-6 részes.
Kíváncsi leszek ki okoz akkora problémát hogy az egész sorozatra kiterjed. (gondolom csak a vol 1-re gondoltál az egész sorozat alatt)
Remélem sikerülni fog a terved.
Sok sikert hozzá.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 05., 15:57:27 írta Amondin »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1048 Dátum: 2009. Augusztus 05., 15:43:07 »
Idézet
Kár hogy kimaradnak azok a részek de cserébe gondolom jó kis Hulk adagokat kapunk.
Persze, meg F4-et is, mindjárt a hónap végén jön is remélhetőleg a 373. rész, mivel most jövök majd bedobálni a képregénybe a fordítást. Meg ha sikerül a tervem, akkor amúgy jövőre lesz egy F4 nap, de ott nem különböző kiadványok lesznek bezsúfolva egy napra, hanem az egész DeFalco éra egyik legjobb és garantáltan legmegdöbbentőbb története, aminek aztán egészen a sorozat végéig lesz kihatása majd...  És azért, ha fogok én még akkoriban honosítani, jönnek majd még a jobbnál-jobb minik, a Starblast, az Unplugged, a Fantastic Force vol1, az Atlantis Rising...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1047 Dátum: 2009. Augusztus 05., 12:57:22 »
Ha a hatos biztos akkor egy ideig lesz mit olvasnom.  Remélem idővel a hetes és nyolcas kötetre is ezt fogod majd mondani  
Kár hogy kimaradnak azok a részek de cserébe gondolom jó kis Hulk adagokat kapunk.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1046 Dátum: 2009. Augusztus 05., 12:39:25 »
Igen, mert a borítóhoz nem kell szétszedni a kötetet.
Idézet
Azon kívül van még egy hetedik és egy nyolcadik, de azokból nincs szken, és nem bírom rávenni Sepit, hogy vágja szét a sajátját.
Ha fizeted utána a könyvkötőt, akkor lehet róla szó.
Idézet
Úgyhogy egyelőre a hatos kötet a biztos, az számra nem tudom, hol fejezi be, időre úgy az X-Factor indulása környékén
Mivel a hetes kötet a 285-ös számtól indul, így kizárásos alapon a 284-nél van vége a hatodik kötetnek.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1045 Dátum: 2009. Augusztus 05., 12:20:35 »
Idézet
Valamint a foglalás szerint 291-ig fog menni de a következő foglalás a373-től van a kettő közötti számokat is tervezitek honosítani vagy azokat kihagyjátok?
Tessék kicsit visszaolvasni. Négy hozzászólással alább volt róla szó, hogy azok nagy valószínűséggel kimaradnak...  És eleve a 357-től megy a másik nagy szakasz, csak a 373. számig már kész vannak a számok és azért csak onnan van a foglalás.

Amúgy meg ne reklamálj gaby: a Hulk visionaries-ből egy kötet sincs beszkennelve...  És Sepi meg beszkennelte ennek a két kötetenek a borítóját, tegnap láttam a DC++-on.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 05., 12:24:11 írta dr samson »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1044 Dátum: 2009. Augusztus 05., 12:19:00 »
Byrne-kötetből egyelőre kész vana következő, a hatodik beírásának még nem tudom, mikor lesz időm nekiállni, talán majd ha befejeztem a Macskanőt. Azon kívül van még egy hetedik és egy nyolcadik, de azokból nincs szken, és nem bírom rávenni Sepit, hogy vágja szét a sajátját.  Úgyhogy egyelőre a hatos kötet a biztos, az számra nem tudom, hol fejezi be, időre úgy az X-Factor indulása környékén. Utána én F4-et legfeljebb csak Kirby-Lee-félét és mostani kiadást (vagyis úgy másfél év lemaradással, ha nem többel) fogok csinálni, ha csinálok.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 05., 12:20:05 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1043 Dátum: 2009. Augusztus 05., 11:55:07 »
Idézetet írta: talgaby
Idézetet írta: Amondin
Úgy érted hogy az F4-nek nincsen semmi minisorozata vagy egyrészes története vagy valami hasonló?
Majdnem, a helyzet az, hogy nincs olyan egyrészes vagy mini, ami egyrészt tényleg elviselhető szintű, és van is belőle olyan szken, amivel talán lehetne is dolgozni. Egy mini van játékban nálam egy ideje, a Pók/F4, már csak az írója miatt is, de már két éve halogatom a megcsinálását időhiány vagy valami sürgetőbb honosítás miatt. Azon kívül egyrészes gyakorlatilag nincs, ami 2000 után készült és még van is színvonala, az mind megtalálható gyakorlatilag itt. Egyszer nagyon nagy lelkierővel nekiveselkedtem az egyrészes latin-amerikai sztorinak, de egyszerűen nem bírta három oldal után. És a Pók/Fáklya se lett jobb annál. Sajna a csapat sok ideje eléggé parkolópályán van a cégnél, nem nagyon készülnek minőségi sztorik.

Hát ha tényleg ez a helyzet akkor tényleg nehéz lenne egy F4 hetet összeállítani max ha elég Mi lett volna ha... lenne.
És ha már az F4-nél tartok akkor köszönöm Talgabynak a Lény 10. számát.
Szerintem egész jó történet volt, Ben álláspontja érthető, ideje volt már egy valami hasonló jellegű beszélgetésnek Alicia-val. Nekem a rajzok tűntek egy kicsit átlagosnak(egyik oldalon Reed fején szívrohamot lehetne kapni).
Az lenne a kérdésem hogy a Byrne korszakot hány kötetben akarjátok leadni?
Valamint a foglalás szerint 291-ig fog menni de a következő foglalás a373-től van a kettő közötti számokat is tervezitek honosítani vagy azokat kihagyjátok?

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1042 Dátum: 2009. Augusztus 03., 08:31:02 »
Üdv! Köszi a Lény10.részt talgaby!  
Pontosan,szinte szó szerint,én is ezt szerettem volna megkérdezni,hogy a nagy agy Reed nem tud semmi használhatót feltalálni amivel Ben segítségére lenne...Ez a rész átlagosnak tekinthető,persze a titkos háború ami most következik az kitünő történet.
Az ERŐ legyen veled!!!

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1041 Dátum: 2009. Július 31., 17:25:39 »
Én is köszönöm Talgaby-nak a Lény 10.-et!  
Ben kicsit ridegnek tűnt ebben a részben...  
Mondjuk az tényleg érdekes,hogy a Föld egyik legnagyobb tudós elméje az egyik csapattársa és nem tud rajta segíteni...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1040 Dátum: 2009. Július 31., 14:49:50 »
Idézet
Ha lehet mondani, az még rosszabb; Belasco, Blastaar, Graviton vagy Ultron szerepléseinek a történeteit még csak-csak ki lehet hagyni, de a Túlontúli átalakulását, majd később már Kosmos és Kubik történetét az F4-el, végül a Black Celestial és Galactus "időbuborékos" kozmikus sztorik már-már alapműnek tekinthetők.
Igen, ahogy pl a Crisis on the infinity Earths is...  Tudod, kinek a pap, kinek a paplan...  
De ez még amúgy is nagyon messze van. Részemről erről max akkor lehetne tárgyalni, amikor befejeztem végre a DeFalco történeteket.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1039 Dátum: 2009. Július 31., 13:44:09 »
Tényleg jó ez a képregény. Lény vagyis Ben Grimm néha mindig olyan vicces. De itt most a lelki fájdalmáról megtudhattuk az igazságot. És ezt Ben elmondta Alicia-nak. Bár Alicia egy kicsit máshogy néz ki. Egyszer láttam a Byrne-korszak egyik részében, hogy hosszú volt a haja, de itt most rövid. Hmmm...Ez nagyon különös. Az utolsó oldal nagyon ismerős.[span style=\'color:#000000;background:#000000\']A '90-es évben kiadott X-Men 13. számban láttam. És azt is lehet tudni, hogy a Titkos Háborúhoz van köze. De ez egy másik történet.[/span]
Ezer köszönet talgaby a Lény 10. részért. További sok sikert neked a Byrne-korszak és más F4 képregények honosításához.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 31., 13:44:59 írta keildavid »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1038 Dátum: 2009. Július 31., 13:10:18 »

Nem elérhető garrido

• Fantom
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1037 Dátum: 2009. Július 30., 19:36:10 »
a 300 és a 357. közötti részek lesznek kihagyva.

Ha lehet mondani, az még rosszabb; Belasco, Blastaar, Graviton vagy Ultron szerepléseinek a történeteit még csak-csak ki lehet hagyni, de a Túlontúli átalakulását, majd később már Kosmos és Kubik történetét az F4-el, végül a Black Celestial és Galactus "időbuborékos" kozmikus sztorik már-már alapműnek tekinthetők.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1036 Dátum: 2009. Július 30., 10:04:03 »
Terminus tuti lesz...azt anno lektoráltam...  Gaby arra gondolt, hogy a 300 és a 357. közötti részek lesznek kihagyva.

Nem elérhető garrido

• Fantom
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1035 Dátum: 2009. Július 29., 22:36:23 »
Idézetet írta: talgaby
A Byrne-éra igazság szerint a 267. számnál azért bőven tovább tart, pontosabban majdnem elmegy 300-ig. A közte lévő szakaszt kihagyjuk, mert nagyon egyikünket se érdekel.

Pedig elég jó kis történetek vannak ott is, Terminus első színre lépése, egy Mefisztós sztori, egy Főnixes, Fátum vs Túlontúli, és Annihilus visszatérése... többek között.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1034 Dátum: 2009. Július 29., 11:06:57 »
Nem öt kötetes. Jelenleg nyolc kötet jelent meg belőle, plusz egy nulladik, amikor még csak rajzolóként volt az F4 címen.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #1033 Dátum: 2009. Július 29., 10:44:41 »
Igazad van talgaby. Mert az első kötet összefoglalóján olvastam, hogy ez a Byrne-korszak 5 kötetes. És ezek szerint közel a 300. részig tartott? Hmmm...Akkor még lesz rengeteg John Byrne F4 képregények, amit lehet olvasni. Mert már egyszer ezt is elmondtam, a Marvel Extra füzetekben is megjelent a Semic Kiadótól. Bár csak néhány jelentős része. De ti az összeset tervezitek honosítani a Byrne-korszakból. Sok sikert kívánok neked talgaby.