Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 388847 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kaine

• Hulk
Fantasztikus Négyes
« Válasz #642 Dátum: 2008. Március 01., 20:51:46 »
A rendes sorozatban vagy 10-15 részen át legyeskedett így Johnny körül, akinek tetszett is, úgyhogy elkezdett neki udvarolni, amin Lyja kicsit meghökkent.
Ha a robot levágta, hogy ki ő, miért nem vágta le addig, amíg Alicia volt?

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasztikus Négyes
« Válasz #641 Dátum: 2008. Március 01., 08:54:26 »
Az volt a 6 részes Unplugged mini közül a legjobb rész, amikor Johnny-val elmentek kajálni valahová és olyan szőke nőnek álcázta magát! De a recepciós robot a Baxter-épületben rögtön levágta, hogy ki is ő valójában!

Nem elérhető kaine

• Hulk
Fantasztikus Négyes
« Válasz #640 Dátum: 2008. Február 29., 21:29:12 »
Én is mindig szerettem azt a nőt. Azóta, hogy "meghalt", majd visszajött, vagy amikor Johnny közelébe férkőzött, egy szőke, hosszúhajú nő képében.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #639 Dátum: 2008. Február 27., 11:34:37 »
Ha beleveszi, visszaretconolja a felbukkanásáig, hogy mindig is egy skrull kém volt, aki megjátszott mindent, amit eddig láttunk. Tényleg ezt akarod?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #638 Dátum: 2008. Február 27., 10:52:43 »
Már a Cw-s is Lyja-s volt? arra már nem is emlékszem! Nem baj, ha lesz negyedik megacrossever, akkor marad tovább a Lyja banner!  
Ja és petíciót kéne írni Bendisnek, hogy vegye be Lyjat a Secret Invasionba!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #637 Dátum: 2008. Február 26., 18:29:23 »
Nem, hanem hogy már a harmadik megacrossoverbe cúgolod magaddal a Lyja-s banneredet.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #636 Dátum: 2008. Február 26., 17:46:53 »
Ugyan már, mégis miből következtetted ki? Abból, hogy van egy Lyja-s képaláírásom, meg a spidertomon egy Lyja-s avatarom?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #635 Dátum: 2008. Február 26., 17:44:31 »
Ez utóbbit soha ki nem találtuk volna.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #634 Dátum: 2008. Február 26., 17:14:13 »
Hát nem is kaine-ra gondoltam, mint fő véleményezőre!  De azért mégis csak nevetséges, hogy egyedül Sithlord az, aki rendszeresen írogat. És még egy kis kedvcsináló: ugye, ennek a sztorinak a végén fog visszatérni Lyja is (a 370. szám utolsó oldalán) és onnantól nagyon jó a sorozat. Vagyis, ha nem lesz véleményezés, soha nem tudjátok meg, mi lesz vele és Johnnyval...
Ja és Farek: nem vagy egyedül, Lyja nekem is nagy szívszerelmem...

Nem elérhető kaine

• Hulk
Fantasztikus Négyes
« Válasz #633 Dátum: 2008. Február 25., 22:33:53 »
Nekem, ha F4, akkor a DeFalco időszak. Úgyhogy bármit csináltok meg ebből, az csak jó lehet, bár elolvasni sajnos nincs időm, egyszer már olvastam végig angolul.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #632 Dátum: 2008. Február 25., 20:23:10 »
Nekem tetszett. a honosítás (bordítás, eírás) nagyon szép munka volt. A történetet ebből a szempontból nem ismertem. A fővonal ugyan megvan, de a mellékszálma - meglepő módon - csak akkor kerültek a kezembe, ha a Bosszú Angyalai-ban zajlottak. De jó volt.
Érdekes volt, hogy Bábos minden jobb érzése ellenére segített Bennek. Mennyire szereti Aliciát és mennyire messze van a legelső megjelenésétől, ahol még csak kihasználta őt.
És kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Lyja sorsa a továbbiakban. Nekem bejött a maga zöld szépsége, de biztos én vagyok perverz
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #631 Dátum: 2008. Február 25., 17:07:32 »
És ráadásul most már én sem véleményezhetem a cucokat.  kérlek szépen véleményezzetek, szeretném a többit is beírni

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #630 Dátum: 2008. Február 25., 16:21:35 »
Főleg, hogy szegény doki már ezt sem akarta vállalni, ebbe is én rángattam bele, úgyhogy ne okozzatok neki csalódást.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #629 Dátum: 2008. Február 25., 16:01:23 »
szia, örülök, hogy tetszett és tudtam, hogy benned nem csalódok! De legyünk őszinték, csak a te kedvedért nem biztos, hogy megéri ennyit vesződnöm vele.   Akkor már inkább elküldöm neked a fordítást.   De nyugi, az Infinity Wart biztos, hogy befejezzük és csak utána döntünk. Addig még sok minden lehet...

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #628 Dátum: 2008. Február 25., 09:48:00 »
Üdv! Köszi a F4-es 366-367-es számokat dr samson,Sepi,Beigli69!      Szerintem fantasztikusan jók voltak ezek a számok,nekem nagyon tetszettek,szóval abba ne hagyjátok!!!!    a 367-es részben mikor Ben lefogja a Fáklyát,erre ő : oké beismerem,hogy én használtam el az epres fürdetődet..   vehehe
Szóval nem lenne jó,ha pont itt hagynátok abba a sorozatot,tehát megkérek mindenkit,aki elolvassa ezt a két képregényt,hogy VÉLEMÉNYEZZEN!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #627 Dátum: 2008. Február 24., 11:40:39 »
Frissítés!
Fantasztikus Négyes 366
Fantasztikus Négyes 367

Csak hogy doki bejelentése mellett a linkeket is lássátok.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 24., 11:42:45 írta Sepi »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #626 Dátum: 2008. Február 24., 10:48:02 »
Na emberek, folytatódik a DeFalco-féle F4 sorozat is, mint az a főoldal tanulságai szerint is látható. Viszint becsúszott egy kis gigszer: egyrészt a 367. szám került ki, pedig a 366-nak kellett volna. De senki ne aggódjon, ez a szám is megtalálható, de csak simán a letöltéseknél, az F4 képregények között.
Másodszor, lemaradt a beveztőről, hogy aki csak teheti, szerintem olvassa el a Chronopolison a Végtelen Háború fősorozatot, mert ez a sztori jórészt azt magyarázza, egészíti ki.  
Harmadszor: új beíróval büszkélkedhet a sorozat, ugyanis a 367. számtól beigli veszi át a beírási munkálatokat. Így a sorozat elmondhatja magárol, hogy beigli, már a negyedik ember, aki a beírását végzi.
És utoljára: mint gondolom észrevettétek, nyár óta nem volt DeFalco-s F4 frissítés. ennek oka egyszerű: az érdeklődés teljes hiánya! Szóval még egyszer és utoljára, nyomatékosan mjegkérnék mindenkit, hogy ne sajnáljon 2 percet az életéből és jelezze, hogy tetszett vagy nem tetszett, mert különben könnyen lehet, hogy határozatlan időre szünetelni fog a sorozat...

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #625 Dátum: 2008. Február 15., 18:40:39 »
Üdv! Köszönet az új Marvel Kalandok F4-ért!  Vehehe  ,szerintem ebben voltak eddig a legjobb poénok,pont emiatt szeretem ezt a sorozatot!Csak így tovább a fordításokkal,talgaby!   Még! Még! Még!
Az ERŐ legyen veled!!!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #624 Dátum: 2008. Február 15., 11:07:16 »
Szívesen. Igazság szerint nekem ebben a részben Sue viselkedése vitt mindent ("Mióta Sue a főnök?" "Mióta ööö... visszajöttünk az űrből.") De a "Ha hozzámér..." résznél igazság szerint annyira röhögtem, hogy abba kellett hagynom egy kicsit a beírást, annyira röhögtem.
Nos, ha emlékeim nem csaltak, elértük a Parker-korszak csúcsának első szakaszát, a következő szám vitte eddig a sorozatban magasan a prímet. Ha vki azon nem neveti szét magát, akkor menthetetlen az MA F4-et illetően.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasztikus Négyes
« Válasz #623 Dátum: 2008. Február 15., 00:41:55 »
igazi dömping van itt, tobzódok a jobbnál jobb marvel cuccokban. de azért remélem nem csak én véleményezek itt, mert már lassan csak én írok az összes topikba.  
Jó kis sztorinak indul, Ben szokásos szellemes beköpéseivel, és gyönyörű rajzokkal. Aztán jön egy jelenet amit nem nagyon  értek. úgy tudom, a Láthatatlan nem tudja egyszerre használni az erőteres meg a láthatatlanná tevő képességét, itt meg mintha mindkettőt használta volna... vagy csak nem értem azt a jelenetet, mert vizben elég furán lehet láthatatlanná tenni valamit, és ha erőteret von maguk köré, az is eléggé feltűnő kéne hogy legyen. Aztán jött az az angolna, nemsokan nyoták így le négyüket. szép kis védelem.  jó kis sztori ez, new york utcái érdekesen üresek, de ilyen apróságok nem számítanak, jó poénok, szép rajzok, még valami kis története is van.  végére még jhonny is bedob egy poént.
köszönöm ezt is mindenkinek.

"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #622 Dátum: 2008. Február 14., 16:31:39 »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #621 Dátum: 2008. Február 13., 09:51:13 »
Üdv! Köszi a F4-es 255.számát talgaby és Sepi(a többszörös és mégmagasabb ember  )  
Hehe, tényleg nagy arc ez a Reed, átveszi egy idegen hajó felett az irányítást az elméjével,lenyűgöző! Ben beszólása: Reed elkezdett Óz a nagy varázslót játszani..   ez jó volt!!
Akkor várom a folytatást!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #620 Dátum: 2008. Február 12., 10:40:36 »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #619 Dátum: 2008. Január 01., 16:36:11 »
Örülünk, hogy tetszettek az F4 képregények is. Kicsit érdekes ez a v2-es alternatív világ, mert sokban más mint amit eddig megszokhattunk, de az ultimate verziónál biztosan jobb.   Aztán ha majd kihevertük az ünnepeket, folytatódni fog a klasszikus időszak is, a John Byrne vonallal, és a DeFalco-s korszakkal.  

Nem elérhető Kanyesz

• Donald kacsa
  • *
    • http://
Fantasztikus Négyes
« Válasz #618 Dátum: 2008. Január 01., 15:34:50 »
Hali mindenkinek!Most írok ide először. Szeretném megköszönni a frissítéseket,főleg az F4-et és a BA-t,de a többi is nagyon jó  Ez volt aztán a karácsonyi meglepetés!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #617 Dátum: 2007. December 28., 12:11:55 »
Üdv! Köszi ezt az extra Fantasztikus frissülést talgaby,Sepi,Troll!      
Itt is a 6.részre teljesen felpörögtek az események,de addig is teljesen jó volt! A grafika is jó volt!
Köszönet még egyszer ezért a fantasztikus karácsonyi ajándékért!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #616 Dátum: 2007. December 27., 21:23:44 »
A Végitélet majdhogynem az összes főbb címet érinti, de ha nitronál végigolvasod a híreket, akkor megtalálod, hogy melyek azok és hogy hol lehet megtalálni őket. A legújabb ami felkerült az X-Generáció 18, de ott volt a Hulk 444, Kábel 34, Rozsomák 104, stb. Ha augusztusig lepörgetsz ott láthatod őket.  

Nem elérhető Sepy

• Mulder ügynök
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #615 Dátum: 2007. December 27., 21:19:41 »
Konkrétan mely címekben megy nitronál? Ugye nem a Végítélet?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #614 Dátum: 2007. December 27., 20:09:02 »
Elkezdődött, de összesen negyvenvalahány füzetről van szó, és még csak az első szakasznál vagyunk a négyből...

Nem elérhető Sepy

• Mulder ügynök
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #613 Dátum: 2007. December 27., 19:45:56 »
Köszi a választ.
Már olvasható nitro féle oldalon vagy még nem?