Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 403695 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #612 Dátum: 2007. December 27., 19:39:13 »
Hát, eredetileg ez lett volna a csatlakozás a nitro-féle Onslaught-vonulathoz, ugyanis a közvetlen előzménye ott olvasható, a legutolsó számban. Így most vedd egyelőre egy alterverzumnak, majd később kiderül, mi is ez pontosan.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepy

• Mulder ügynök
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #611 Dátum: 2007. December 27., 19:09:15 »
Most akkor ezekkel a Heroes Reborn sztorikkal megnyomták a reset gombot a Marvel Univerzumon vagy ez csak olyan What if... féle dolog lett végül?
Amúgy köszi a honosítást remek kis sztori. (Volt halahol vamai elgépelés, de ez legyen a legkevesebb  )
Szóval köszi!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 27., 11:48:25 írta Troll »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasztikus Négyes
« Válasz #609 Dátum: 2007. December 22., 09:46:39 »
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok F4 #6-ot talgaby és Troll!    Teljesen egyetértek az előttem szólóval,nekem sem tetszett annyira ez a rész,mint az előzőek,de azért ellehet egyszer olvasni!
Kellemes karácsonyi ünnepeket!

Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasztikus Négyes
« Válasz #608 Dátum: 2007. December 21., 13:22:20 »
Ez az F4 rész annyira nem tetszett mint az előzőek, de azért nem volt rosz, élvezhető volt, logikusan felépített. egy könyed kis sztori, jó az író, jó a rajzoló, de szerintem ezzel a részel nem nagyon erőltették meg magukat.

meg eddigi F4 ismereteim után fura volt azt látni, hogy Susant mindenki többre tartja mint Reed-et. érdekes, dehát kell mindig egy kis változatosság.
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 21., 13:27:02 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #607 Dátum: 2007. December 21., 10:33:34 »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #606 Dátum: 2007. November 24., 10:01:19 »
Üdv!  Köszi talgabynak és Trollnak az új Marvel Kalandok F4-et!  talgaby ez iszonyat jó volt!   a 9. oldalon a rendőr : ...erősítést kérek! Egy ..őskori gyanúsított üldöz egy..izé,mamuton.. HOHOHO-HAHAHA  Aztán Bent eltapossák a dínók..Sue beszólása: Ne most aludj,Ben,sok dolgunk van! Muhaha ...hatalmas poénok!!!Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #605 Dátum: 2007. November 23., 23:43:09 »
És most már beindult a Parker-korszak az MA F4-ben. Ha Jeff Parker írói ténykedése nem lendíti fel a sorozatot az olvasók szemében, akkor már semmi. Ugyanis az eljövendő számok lesznek magasan a legjobbak az egész szériában.
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 23., 23:43:41 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #604 Dátum: 2007. November 23., 16:49:34 »

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasztikus Négyes
« Válasz #603 Dátum: 2007. November 08., 11:31:19 »
"Én addig felállítok pár érzékelőberendezést, hogy megerősíthessem a korábbi adatokat."
(Byrne vision v3. 76. oldal)

Így közölte Nyil Fáklyával, hogy szeretkezni szeretne a feleségével.  
Igazán érdekes kifejezésmód.  de hát mit is várhatnánk Reed Richards-tól?
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 08., 11:32:24 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #602 Dátum: 2007. November 08., 08:39:48 »
Üdv!Köszi az új F4-et talgaby és Sepi!  A honosítás igényességére semmi panasz nem lehet,profi munka,mint mindíg!A történet és a grafika továbbra is mesés!  Ebből ,hogy fogja kivágni magát Reed...?  Az Amazonos résznél jót röhögtem,elképzeltem,hogy ha az életben lenne egy ilyen 2 1/2 méter magas tökéletes testalkatú bombázó,akkor valószínűleg őt is ilyen atrocitások érnék  Akkor várom a folytatást,az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #601 Dátum: 2007. November 07., 20:38:35 »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #600 Dátum: 2007. November 02., 11:37:47 »
Köszi az új részt! Kerek, hangulatos kis történet volt, az F4-hez és Johnny-hoz is nagyon jól illő alapötlettel.

Gyorsan pótoltam a 3. részt is. Ez is tetszett. Pláne hogy Lee is benne volt. Tetszik, hogy még mindig tudnak új képességeket trükköket kitaláni a csapatnak. A végén mintha rosszul rajzolták volna és Reed mondaná az unokás szöveget, amit aztán Jhonny-tól kér számon. Nálatok pedig a letöltésekben a 4. tartalma szerepel a 3. borítójával.

Egyre jobban bejön ez a sorozatuk is. Humoros, fantasztikus meg minden.
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 02., 12:04:24 írta Gorgonita »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #599 Dátum: 2007. Október 28., 12:01:47 »
Üdv! Köszi az új Marvel Kalandok F4-et talgaby és Troll!  Ez a rész is teljesen egyben volt.Az elején mikor nem tudhattuk,hogy Lilah egy mutáns,aki energiát szív el,pont azt mondtam magamban,hogy robot őr elintézésben az X-men azért jobban teljesít  A fantasztikusok metróznak ez megkora poén volt !   De minden jó ha vége jó,köszi még egyszer!   Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #598 Dátum: 2007. Október 27., 10:37:27 »
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 27., 11:24:20 írta talgaby »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #597 Dátum: 2007. Október 22., 18:53:46 »
Van Iron Man is, de annak vicces a beírása. Talán egyszer lesz az is. Plusz a legjobb a sorozatból, az Avengers, aminek honosítására fűzöm Farekot.  X-Menből van egy hasonló, a First Class, amiből van egy 8 részes mini és egy most futó ongoing is. Hangulatilag hasonló, de időben nagyon korán (a '60-as évek beli első osztály idején) játszódik. Azt is Jeff Parker írja, aki eddig az Avengers javát és az F4-ből is a legjobb részeket követte el.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Fantasztikus Négyes
« Válasz #596 Dátum: 2007. Október 22., 18:45:43 »
Oké, hamarosan írok véleményt a 2. és 3. számról is.
Egyébként ilyen Marvel Kalandok sorozatból létezik X-Men? Vagy valami más Pókemberen, F4-en és Hulkon kívűl?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #595 Dátum: 2007. Október 22., 18:14:37 »
Idézetet írta: benya11
Én először azt hittem, hogy a Skrullok király és a lánya van a Baxter-toronyban, mert a rajz alapján rájuk ismertem. De aztán kiderült, hogy ők Skrull gyerekek.
Ebből is látszik, hogy az emberi szem számára, milyen egyformák a Skrullok.  De olvasd csak tovább az F4 kalandjait ebben a címben, lesznek még itt jó és érdekes történetek.  Ez a Skrullos csak egy bemelegítőpatron volt.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Fantasztikus Négyes
« Válasz #594 Dátum: 2007. Október 11., 14:07:39 »
Elolvastam a Marvel Kalandok F4 #1-et. A rajzok tetszettek, hasonlítottak picit az UF4-ére. A sztori: Szerintem egyáltalán nem volt baj, hogy nem egy eredettörténettel indult a történet. Így pont jól kijött, hogy egy harc közepén találjuk az F4-et. Én először azt hittem, hogy a Skrullok király és a lánya van a Baxter-toronyban, mert a rajz alapján rájuk ismertem. De aztán kiderült, hogy ők Skrull gyerekek. A végén meg minden jóra fordult. Egyébként kifejezetten tetszett, hogy nem nyult át ez a sztori a 2. számba. Köszi a mgyar változatot talgaby és neked is kösz, Troll. Hamarosan jövök a 2. szám véleményével.

Nem elérhető InteligensOgre

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #593 Dátum: 2007. Október 07., 23:47:45 »
Nyam nyam akkor biztos jó lesz.
Má alig várom adigis majdcsak eleszek valahogy

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #592 Dátum: 2007. Október 06., 15:51:24 »
Arról nem is beszélve, hogy ha túljutunk ezen a könyvön is, akkor átvezetőnek a negyedik előtt láthattok majd egy olyan történetet, amin garantáltan leesik mindenkinek az álla. A Marvel legfurább team-upja Pókember és Howard nácis kalandja után.  Csak sajna ez a történet visszautal az Annihilusos események utolsó felvonására.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 06., 15:51:58 írta talgaby »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #591 Dátum: 2007. Október 06., 10:59:55 »
Üdv! Köszönöm talgabynak és Sepinek az új F4-es részt! A grafika gyönyörű,mint mindig a magyar változat szintén zseniális, és nagyon jók ezek az útobbi részek,változatosak,izgalmasak és mindig várom a következő részt!  Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #590 Dátum: 2007. Október 06., 07:21:20 »
A következő részben már jobban elkezd szervezkedni Annihilus és még vendégszereplők is lesznek, tehát igazán megéri várni rá.

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #589 Dátum: 2007. Október 05., 23:42:26 »
Úgy vetetem magam erre a részre mint oroszlány a ......ra.
Lett is belőle nagy pofára esés. A neg zónában tőrténtekel igazábol nincs semi bajom, az F4 segit a rászorulókon. Bár akadt némi probléma de csak 1fö halt bele   az meg befér.
Ellenben  földön Anihilus a telefonos kisaszony gonoszkodik végtelenroszindulattal a fiatal hölgy kárára(mekora bunkó hamár otvan átvehette vona az üzeneteket) . Nem nagyon jutott elöréb a stori h mit csinált a túszaival.
DE, ha mindenigaz lehetöségüklesz lecsekolni Anihilust a sisakja nélkül(vagy nem:D)
Szal erre már megéri várakozni.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 05., 23:44:02 írta InteligensOgre »

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #588 Dátum: 2007. Október 05., 14:01:32 »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #587 Dátum: 2007. Október 04., 07:21:35 »
A következő részben majd már egy kicsit több minden ki fog derülni, hogy Annihilus mit művelt Alicia-val és Franklinnel. Ha minden jól megy, akkor nem kell sokat várni rá, hogy olvasd.

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #586 Dátum: 2007. Október 03., 23:57:28 »
Hátna, sejtetem hogy valami ijesmi lesz a sztori kimenetele.
Az Anihiluska meg nem unja már, amikor kipofátlankodik úgyis mindig visza rugdosák.
Ja és még valami fogadjunk h nem ölte meg sem a Masters lányt sem pedig Frenklint
mijen emberbarát fögonosz, de hát na a köv részben valakit megkel menteni.
De sztem ezt az ötlet gazdák helyböl benézték. Keményeb nek gondoltam Anit. Erre már csak az lehet viceseb ha a köv részben mind a két túsz halott lesz. Ezesetben mindent viszaszívok és szényenkezem egysort, de ez úgysem következik be..............szal ide a köv részt
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 03., 23:57:53 írta InteligensOgre »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #585 Dátum: 2007. Szeptember 01., 11:00:02 »
Üdv! Köszönet a talgaby & Sepi duónak a F4-252.számához!   Jó volt ez a " 16/9-es "nézet!   Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #584 Dátum: 2007. Szeptember 01., 09:36:42 »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #583 Dátum: 2007. Augusztus 28., 13:38:26 »
Tényleg Diablóval kezdődött? Már nem is emlékszem rá. El kellene olvasnom megint.

Idézet
A Szájzárasra elhiszem, hogy vársz, bár nekem az előtte lévő Namoros is marhára tetszik ("Ha csak hozzám ér, Richards..."   ).
Akkor csak egyszerűen mindegyik jó. Főleg a poénok vannak eltalálva ezekben a címekben.