Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 388789 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Fantasztikus Négyes
« Válasz #552 Dátum: 2007. Július 07., 11:40:31 »
Meg mikor egyszer csak elkezdett összeomlani a Hold... Akkor voltam teljesen biztos, hogy ez csak valami agymenés, álom, benemkövetkezett jóslat, alterverzum vagy mifene.

Én még arra lettem volna kiváncsi, hogy mit szólt az egészhez a Szemlélő, mert hát ő is a Holdon lakik. Ő vajon mit álmodott? Bezár a szabászat, mely a római kori gönceit készíti?

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Fantasztikus Négyes
« Válasz #551 Dátum: 2007. Július 07., 11:02:21 »
Én meg pont ott mondtam, hogy Na Neee, amikor megláttam a Holdat a mechanikus karok között...ez a történetlezárás szabályosan megnyugtató volt a számomra.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető InteligensOgre

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #550 Dátum: 2007. Július 07., 07:51:14 »
Na ja a Pankológus által említet rész olvasása közben nekem is sürű fodrokat vettetek gondolataim kusza hulámai, nem nagyon értettem miröl van szó. Aztán a végén helyrekerült a legtöbb dolog, de igazság szerint a reakcióm a: NA NEEE....volt. Teljesen másra számítotam. De hát persze minden jó ha jó a vége, de valóban vége???? Kitudja mi minden bujkál még a hold felszine alatt de legalábis az elözö lakók igen csak rendetlenek voltak hogy így széthagyták a játékaikat...... ja bocs ot felejtetem a hátsókertben a zsebi atombombám....hogy felrobant, nem baj van másik

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #549 Dátum: 2007. Július 06., 22:26:19 »
Hopsz... itt megmaradt Lockjawnak? Ez baki. Szájzárnak hívják valóban, egy nagysokára kikerülő Adventuresben úgy is van. Bocsesz.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #548 Dátum: 2007. Július 06., 22:22:47 »
F4 248

Előre leszögezem, hogy nekem annyira bejött az előző szám, hogy nagyon nehéz lesz ezt überelnie Byrne-nak. Bár ha jól emlékszem a régi Semices Marvel Extrákra, akkor fog azért sikerülni.
Ez a rész egy elég döbbenetes dologgal indít, mégpedig hogy a Holdon csodás kis búvópatakok vannak. Mindenesetre egy légkör nélküli égitesten ez kissé meredeknek tűnik. Nyugodtan meg lehetett volna oldani ezt sima barlangokkal is, max nem Triton találja meg. Remélem ezt Byrne nem forszírozta a késöbbiekben. A névadási ceremónia nem volt rossz, szeretem az Emberteleneket, szívesen látnék valami olyasmit, amiben jobban vannak taglalva a szokásaik, gondolkodásmódjuk, hagyományaik, civilizációjuk. (Kár, hogy a fanzine nem mostanában nyúlt hozzá az Inhumans vol.6-hoz). Aztán a szemöldököm felcsúszott a fejem tetejére, mikor egyik pillanatról a másikra a Holdunk elhagyta kedves bolygónk társaságát. Nekem már itt gyanús volt az egész (de tényleg!), nem igazán illik bele az eddig megszokott Byrne dramaturgba, egy ilyen nagyságrendű dolgot nem szokott csak úgy elintézni, hogy "hoppá, einstandolják a holdat!". Aztán meg hiba hiba hátán, már gyanakodtam, hogy ezt talán nem is Byrne írta vagy mifene. De a végén minden kiderült szépen persze, de azért ez a sok direkt hiba felvetett bennem két elméletet. 1. Akart írni direkte egy No-Prize gyanus számot vagy 2. Ez egy elég mélyen szántó történet Reedröl, hisz ő az aki álmodja az egészet. Az persze teljesen világos, hogy a normális ember legszörnyübb rémálma a családtagjainak és barátainak hírtelen elvesztése. Kivéve a vallási, ideológia és egyébb fanatikusok, de őket inkább ne számitsuk a normális emberek közé. Na most... Reed-nek nem csak az a szörnyű rémálma, hogy a szerettei meghalnak, hanem olyan helyzetben halnak meg, ami kívül esik a józan ész fogalmán, amit nem tud kezelni. És itt nem csak arra gondolok, hogy egy másik univerzum különleges szabályai szerínt történnek a dolgok. Hanem sehovasem beilleszthető logikai hibák vannak, amire nincs magyarázat, se tudományos, se misztikus, semmilyen. Ezzek szerínt Reed egy kicsit már közel áll a fanatikus színthez, hisz ha csak és kizárólag a szerettei elvesztése jelentené számára a rémálmot, akkor olyasmit álmodna, mint Sue, hogy jön Fátum és agyonlő mindenkit egy szupersugárral vagy Nagy G megeszi a Földet. De így más hangsúllyal jönnek le a dolgok... vagy csak én képzelek bele mindenféle hülyeségeket  
Egyébként néhol nagyon jól átjött a hatalmas lény mrete a képeken, nagyon bele tudtam élni magamat (az egész odalas kép, mikor Ben-t a szeme elé tartja, vagy mikor elsöpri a várost), de néha nem sikerült normálisan átadni az érzést (pl. mikor a holdat gépkarok fogják le), tegyük hozzá, hogy nem kis feladat bemutatni egy 5000 kilométeres lény gigantikuságát.
Gondolom nem tértek vissza soha többé a kristály készítőinek rejtélyére, pedig kiváncsi lennék erre is, mert a vége elégé Lovecraft-osra sikeredett. Talán egyszer majd valaki...

Honosítás nagyon jó lett szeríntem, egyetlen egy hibát találtam: Lockjaw-nak van tudtommal van már honosított neve... ha jól emlékszem Szájzár.

Jövök még majd a többivel is, de már most lelkembe markolt a gondolat, hogy már csak 2 Byrne féle F4-et olvashatok tőletek. Muszáj folytatnotok...  

Köszönet a képregényért!!!  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #547 Dátum: 2007. Július 05., 23:14:24 »
Most hzom be magmat olvasásban. Ha minden jól megy, akkor lerohanlak titeket egy F4 248 kritikával. Jóéjt mindenkinek!

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #546 Dátum: 2007. Július 05., 14:31:42 »
"Meg hát az egész shi'ar faj olyan, hogy előbb atomokra lövünk, aztán megnézzük, jó címen vagyunk-e. Ha nem, atomokra lőjük a szomszédokat is, nehogy még árulkodjanak, majd megyünk tovább a megadott célponthoz.''

Na igen ezt már én is észrevettem, minden esetre nem szivsen laknék a szomszédságukban
Tetszet a hasonlatod. de ha innen nézem akor csak 1-et mondhatok
ORKOK,OGRÉK........ELŐRE!!!!!!!!!!!!!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 05., 14:32:58 írta InteligensOgre »

Nem elérhető kron82

• Indiana Jones
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #545 Dátum: 2007. Július 05., 13:57:33 »
Tetszik a záró kép! Ben kimondta a frankót! Ki takarít?!?  
Who watches the K.net?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #544 Dátum: 2007. Július 05., 09:52:29 »
Szívesen... és köszi.
Idézet
Nem lehetett könnyű úgy fordítani, hogy valaki már lefordította ezt és meg is jelent nyomtatásban, de az eredmény titeket igazolt.
De, hidd el, mérhetetlenül könnyű volt, ugyanis jó két vagy három hónappal később közölték velem, hogy már megjelent az magyarul.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #543 Dátum: 2007. Július 05., 09:11:33 »
Elovastam végre a John Bryne 2. kötetet. Nagyon jó kis történet valamennyi.
F4#241: Klaszikus téma, kiválló tálalásban. Kár hogy csak most ismerkedhettünk meg vele magyarul.
F4#242-244: Az általatok is említett Galactus sztori.Minden tiszteletem a tiétek. Nem lehetett könnyűúgy fordítani, hogy valaki már lefordította ezt és meg is jelent nyomtatásban, de az eredmény titeket igazolt. Elővettem az eredeti füzeteket és párhuzamosn néztem, a honosításotokkal. Ha nem veszitek a fáradágot az újrafordításhoz, azt hiszem sokkal szegényebb lenne ez a történet, mivel ahogy a magyar kiadás John Bryne előszavában is olvashattuk, az a változat meg lett vágva, és néhol  át is írták mikor A Galactus Per egyben megjelent, így az a változat az eredeti oldalakkal kicsit kaotikus lenne szövegügyileg. (kár lett volna ezért a pár oldalért, ha nem ismerhetjük meg magyarul, alig várom hogy milyen lessz a folytatás) Egyedül 60 kép utolsó képének mondatai furcsák a magyar változathoz képest (de ez is betudható a magyar változat gyűjteményes változatának)
F4#245: Ez is egy olyan történet ami, be lehet sorolni a kötelező művek közé. Jó pár későbbi dolgora választ kaptam, ami eddig homályos volt a későbbi eseményekkel kapcsolatban. És érdekes Lény "pszichoanalízise" is.
F4#246-247:Na ebben a történetben pedig Latveria és Fátum "kapcsolata" kerül más megvilágításba.Fura látni az F4-et és Fátumot "egy oldalon" látni. Fura volt azt látni hogy Reed haszíne a barna szinte valamennyi árnyalatát bemutatja ez alatt a pár kocka alatt. furcsa volt még a betűméret csökkenése is, de hamar  (2 bubi) meg lehet szokni.
F4#248: Érdekes kis történet. Lehet hogy én vagyok a naív, de amíg az utolsó előtti oldalon ki nem derül mi is a helyzet lövésem nem volt mi fog kisülni a történetből. Szerencsére Reed haja ebben a füzetben csak 2 színárnyalat között váltakozik.
F4#24-250: Ismétlem magam, de jó törénet, remek megvlósítással (bár a marvel univerzumban a színek érdekesen viszonyulnak egymáshoz megint Reed haja játszadozik, de ennék durvább a Lényt maga alá temető busz színe a 249-ben vajsárga, a 250-ben sötétkék) Számomra, aki nincs otthon az egész Skrull-Kree-Shiár fajok életszemléletében, nem okozott fennakadást hogy miért úgy küzdenek a Skrullok, ahogy.
Köszönet azért a hatalmas mennyiségű munkáért, amit ebbe a kötetbe is belefektettetek. Köszönet. Remélem a további kötetek honosítására is lessz elég energiátok, időtök és kedvetek.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 05., 10:03:53 írta beigli69 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #542 Dátum: 2007. Július 05., 09:10:33 »
Idézet
Valamint szerintem az egyetlen dolog ami miatt 1picit éghet az arca az a rosz felismerö képesége, na meg ugye benne is túlteng a hös tesztoszteron emiatt aztán elöször zúzunk aztán se kérdezünk.
Ó, Gladiátor nem épppen olyan, hogy bármi miatt is szégyenkezzen, legfeljebb a vereség ténye piszkálhatta a csőrét. Űrlényünk nem éppen hatalmas mentális képességeiről híres (gyakorlatilag olyan, mint egy Warhammeres ork: megmondják mit üssön, ő meg megy és üti egy hangos "waaaagh!" kíséretében ). Meg hát az egész shi'ar faj olyan, hogy előbb atomokra lövünk, aztán megnézzük, jó címen vagyunk-e. Ha nem, atomokra lőjük a szomszédokat is, nehogy még árulkodjanak, majd megyünk tovább a megadott célponthoz.

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #541 Dátum: 2007. Július 05., 03:49:23 »
Nem értek egyet. AmCapt -ot nem lehet csak úgy lelőni-lásd próbálták már 1páran mindenfélével eltalálni. Az enyhe kifejezés hogy nehéz. Az ütésekröl meg csak anyit hogy azt már mi nem látjuk amikor jegeli a vállait.  Na meg ugye a Gladi ereje nagyrészt mint ahogy a Doki megálapitotta psyonikus ami ugye nem  fizkiai erö tehet 1pöpet máskép is mükszhet, mint ahogy teszi is.
Valamint szerintem az egyetlen dolog ami miatt 1picit éghet az arca az a rosz felismerö képesége, na meg ugye benne is túlteng a hös tesztoszteron emiatt aztán elöször zúzunk aztán se kérdezünk.
Viszont a sugár fegyver sztem teljesen korekt amit a skrulVihar használ. Az elviekben Gladiátor ellen lett készítve, így nem csoda ha az legyűri.
Így utólag még kiemelném a mondandómbol a fontosat:Richard megcsinálta észböl ami a töbieknek nem ment izombol, haljátok kedves izomagy kolégák:GONDOLKOZNI!!!
Lehet mindenki joban jár vele.

Nem elérhető kron82

• Indiana Jones
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #540 Dátum: 2007. Július 04., 13:37:28 »
De ha lelövik meghal... R.I.P. Captain
Who watches the K.net?

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #539 Dátum: 2007. Július 02., 19:13:24 »
Idézetet írta: pepo05
...annál a résznél meg padlót fogtam, amikor az álcázott Amkapit üti. Az okés, hogy a pajsz mindent kibír, de a pajzsot tartani is kell valakinek. Amkapi meg csak egy ember...illetve az emberi teljesítőképesség csúcsa. Az meg tyúkfing egy Gladiátor ellen...
Annyira azért védelmembe kell vennem a jó Kapit, hogy a pajzsában található wakandai vibránium is, ami az a rezgéselnyelő fajta. Nyelt az már el ütéseket komoly ellenfelektől. Meg láttam már Kapit repülőből kiugrani úgy, hogy erre érkezett, és semmi baja nem lett, egy szökkenéssel továbbhaladt.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Fantasztikus Négyes
« Válasz #538 Dátum: 2007. Július 02., 14:12:07 »
Nos én is elolvastam a 2. kötet befejezését. Összességében nagyon tetszett az egész, végig érdekes sztorik voltak benne. Viszont, amilyen jó volt az ez előtti álmos sztori, és amilyne jól indult ez a Gladiátoros, anniyra csalódást okozott a befejezése...azért, akármenniyre is skrullok a Gladiátort eléggé lealacsonyították szerintem...ripityára verte az egész F4-et, erre meg Vihar, valami ismeretlen hullámhosszú napsugárzással megsüti...hát. Nem is tudom. Jelentősen gyengébbnek tűnt...annál a résznél meg padlót fogtam, amikor az álcázott Amkapit üti. Az okés, hogy a pajsz mindent kibír, de a pajzsot tartani is kell valakinek. Amkapi meg csak egy ember...illetve az emberi teljesítőképesség csúcsa. Az meg tyúkfing egy Gladiátor ellen...túl hamar lerendezték. Azt hittem valami frappánsabb vége lesz...no mindegy.
Köszi a beírást és a fordítást, a mester urak(Sepi és talgaby) ismét nagyon szépen dolgoztak!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 02., 14:12:47 írta pepo05 »
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #537 Dátum: 2007. Július 02., 11:17:28 »
volt egy hibásan feltöltött oldal a f4 363-ban, íme a javítása:

javítás

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasztikus Négyes
« Válasz #536 Dátum: 2007. Június 30., 22:07:08 »
Ja, így már érthetőbb. Így már nem furcsa a történet. Köszi.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #535 Dátum: 2007. Június 30., 21:48:27 »
Mert a skrull társadalomban az elismertséget az hozza, ha legyőzi a skrull az ellenfelét. Bár besziváró faj, a győzelmet csak maguk akarják elérni, nem stílusuk, hogy az ellenségeik megöljék egymást, aztán a legyengült diadalmaskodóval végezzenek, annál gerincesebbek. A beszivárgó taktikájuk főleg erkölcsi háborúban merül ki (ld. első felbukkanásuk, vagy a kree-skrull háború). Ebből a szempontból még mindig őket bírom a legjobban a három intergalaktikus hódító faj közül.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #534 Dátum: 2007. Június 30., 20:58:12 »
Mondjuk én egy teljes ellentmondást vettem észre a képregényben. Miért avatkoztak bele a Skrull-ok Gladiátor küzdelmébe, amikor nekik is az volt a céljuk, hogy az F4 meghaljon. Én a helyükben békésen vártam volna amíg Gladiátor végez velük. Ha meg nem sikerül neki, akkor valószinűleg Gladiátor dől ki, és akkor ők tudtak volna támadni a várhatóan legyengült F4 ellen. De ezzel, hogy megosztották az erejüket az F4 és Gladiátor között, már eleve halálra voltak ítélve. Főleg, azért is hibádzik ez az akció, mert elvileg az ő titkos hadműveletük miatt hitte azt Gladiátor, hogy az F4 tagjai a skrullok.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Június 30., 20:58:30 írta Sepi »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #533 Dátum: 2007. Június 30., 20:52:31 »
Köszi szépen emberek az F4 sztorikat. Fareknek igaza volt az X-ek gyors lebukásával kapcsolatban. Nekem már az (ez idő szerint) békés Vihar "pusztítsuk el" szövege gyanús volt.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #532 Dátum: 2007. Június 30., 19:20:08 »
Felhívták a figyelmemet arra, hogy a Fantasztikus Négyes 363-as számánál az utolsó előtti oldal nem tölt be rendesen, és amíg nem javítják azt, itt egy elérhető linkje: fantastic-four-v1-363-20-hun.jpg

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #531 Dátum: 2007. Június 29., 17:45:00 »
Ehh...én hanfulattól függően 1-2 hétig ülök egy szám felett...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #530 Dátum: 2007. Június 29., 15:26:43 »
Kb. 2-2.5 munkaóra összesen egy rész (átlagosan, a #252 egyébként negyed éven át készült... ), plusz fél óra az átnézés-- az F4-eknél. Bár ezek eléggé bőbeszédű képregények, az YBK-ra (állítólag) hamarosan kikerülő MK-knál egy fél délután elég volt a Blood & Thunder 4 számára. Mondjuk erősen függ a hangulatomtól is, van úgy, hogy egy délután nekifekeszek és elkészül 3-4 fordítás is, van úgy, hogy 3 óra alatt fél füzet sem, mindig csinálok vmi mást... (most se halad sehova az MA F4)

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #529 Dátum: 2007. Június 29., 14:51:55 »
Idézet
Üdv! Köszönöm Dr.Sámsonnak és Sepinek 363. F4-es számot  Az ERŐ legyen veletek!!!

Szívesen, máskor is. Heh, kívételesen nem punkológus volt az első...  

Idézet
Azonban egy kis jó hír, hogy a fordítása a kötetnek már készen van, egyetlen szám kivételével, de az egy másik kedvelt fordítónk asztala lesz.

De most komolyan talgaby, te mennyi idő alatt fordítasz le egyrészt? kezdem azt hinni, hogy én vagyok a lassú...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Június 29., 15:20:25 írta dr samson »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #528 Dátum: 2007. Június 29., 09:26:18 »
Nos, valójában azért lenne jó a jó sok fórumozó, hogy kedves F4-beírónk lássa, van értelme gürcölni vele. Azonban egy kis jó hír, hogy a fordítása a kötetnek már készen van, egyetlen szám kivételével, de az egy másik kedvelt fordítónk asztala lesz.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #527 Dátum: 2007. Június 29., 08:54:42 »
Üdv,Sepi! Megcsappant az érdeklődés az F4 történetek iránt?!   Ezt nehezen hiszem el...inkább arról van szó,hogy sok kedves olvasó lusta a fórumon egy szimpla köszönömöt írni  ..úgy vannak vele,hogy ott a többi fórumozó akik eddig is írtak ők majd megköszönik szépen...Nos, magamból indulok ki,mert én is ilyen voltam mígnem csatlakoztam a fórumozókhoz...Én így látom,de lehet,hogy nem így van..  
Az ERŐ velem van!!!

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #526 Dátum: 2007. Június 29., 08:32:57 »
Na, elolvastam a Byrne-féle utolsó két történetet. Én nagyon bírom Gladiátort, illetve a vele való küzdelmeket, szóval tetszettek ezek a részek, bár az "X-Men" titkára elég könnyen rá lehetett jönni. Meg Reed is is egy kicsit túl könnyen megfejtette Gladiátor erejének forrását. De sebaj, jó kis bunyó volt. Jöhet a többi is.
A magyarításra nem volt panaszom, szerintem teljesen jó minőségű lett.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #525 Dátum: 2007. Június 29., 08:30:17 »
Idézetet írta: SithLord
Egy kérdés..lesz 3. John Byrne kötet?
Köszönjük az ERŐt, Sith mester.  Szerintem a harmadik kötet sorsa azon fog múlni, hogy mennyire véleményezik majd az emberek a második kötetet. Sajnos úgy néz ki, hogy az utóbbi időben megcsappant az érdeklődés az F4 történetek iránt.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #524 Dátum: 2007. Június 29., 08:21:19 »
Üdv! Köszönöm Dr.Sámsonnak és Sepinek 363. F4-es számot  Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #523 Dátum: 2007. Június 29., 08:09:44 »
Üdv! Köszönet talgabynak és Sepinek a 250. F4 történetért!  Ebben a történetben minden volt ,méltó a 250.számhoz.Egy kérdés..lesz 3. John Byrne kötet?  Az ERŐ legyen veletek!!!