238.
Na most megmerném kockáztatni, hogy ez volt eddig a legkobb honosított F4 képregény, amit olvastam nállatok. Mind a Frankie Raye-es dolog, mind a Lény átváltozása nagyon jól van megírva és megrajzolva. Én meg különösen szeretem, hogy ha visszautalnak ilyen nagyon régi dolgokra, mint Horton profeszor. Frankie múltja tökéletesen meg lett magyarázva, nem lehet rajta semmit kifogásolni. Én persze a régi Marvel Extrákból tudtam, hogy mi lesz a kis vörössel (és ennél azért még jóval nagyobb kariert befog futni), de a ruhája engem is meglepetésként ért, nem tudtam, hogy nem levehető. Még gondoltam is, hogy Fáklya micsoda szent lett, hónapok óta együtt vannak és csak bikiniben látta eddig , de most már érthető, hogy miért is. Viszont akkor Frankie ruhája ver minden erényővet vagy akkor már nem jelenik meg rajta az arany ruha, ha teszem azt egy fél pár zoknit visel csak? Egyébként így már jóval érthetőbb a Galactus-per beli döntése, ha már itt is ennyire felszabadultan viselkedett. A második történet is baromi jó volt. Főleg a párbeszédes részek voltak igazán ízletesek. Gondolok itt ilyenekre, mint Sue szövege, hogy nem akara, hogy a gyereke élőszótárként viselkedjen, erre meg Reed válaszol, hogy "vagyis ne úgy, mint én?". Vagy Ben találkozása Herbie-vel . És sok más ilyen kis dolog, ami igazán életszerüvé teszi a történetett. Herbie-röl mit lehett tudni? Mit csinált régebben? Csak nem világuralmi tervei voltak?
Ja és hát Ben visszaváltozása is külön jó volt, mint mondtam is, nekem sokkal jobban bejön ez az alakja, mint a szikkadt-repedezett-föld kinézett. Még régebben olvastam, hogy ezt az egészet Byrne csak azért csinálta meg, hogy rajzolhasson régi fajta Lényt is. Amin viszont baromira meglepődtem, az az, hogy a Lény nem is akart tulajdonképpen visszaváltozni? Tök olyan, mintha ő fejtett volna ki elleállást és ezért nem lett újra ember. Pedig szerintem Alicia inkább csak attól félt, hogy Ben, ha újra ember lesz, akkor már más nővel is összejöhet, nem kell egy vak csajt támogatnia. Az egy jó kérdés, hogy mennyire van ebben igaza. Hisz Bennel pontosan a fogyatékosságuk miatt illetek nagyon össze. Azzal, hogy Ben teljes egész lesz... hát... ki tudja mi lett volna az egészből...