F4 Vol1 22.
Érdekes volt, ahogy Reed sorra felfedeztette Sue-val a képességeit. Az eddig leggyengébbnek tartott láncszemből így lett a (talán) legerőssebb tag. A gyengéje, hogy itt még nem volt olyan erős lelkileg, mint a 300-as részek környékén. Elég könnyen pánikba esett a Vakondember húzásait követően és a végén is nagyon agasztotta a férje viselkedése, akinek mindig megvan a maga terve.
A Lény és a Fáklya állandó marakodása egy kicsit kezd uncsi lenni. Pár részen keresztül még elment, de most már nevetni sem tudtam, annyira óvodás színtű volt.
A Vakondembert nem igazán értem. Ok. a fenti emberek elpusztítják egymást egy atomháború következtében, de akkor mit akart uralni? Birodalom nélkül egy uralkodó mit sem ér. A város elsűlyesztő gépeihez szerintem nincs is elég nyersanyag a Földön. Bár ezen az ötleten nem csodálkozom. Mikor Hitler parancsba adta, hogy készítsék el egy új Berlin terveit, egy akkor márványépületnek a tervrajzait is elkészítették, amiről később kiderült, hogy egész Európában nem lett volna elég építőanyag hozzá.

Azért pár bakin jót mulattam:
- Reed a víz alatt is tud beszélni? Ez akkor történt, mikor megnyugtatja a tengerbe esett Fáklyát.
- milyen gyorsan zuhanhat egy 10 tonnás szikladarab? Reednek még volt annyi ideje, hogy megjegyezze: mintha zuhanna valami.
- a Fáklyát beszippantotta egy vákuummal működő veremcsapda és kioltotta a lángját. Ha a veremben továbbra is vákuum lenne, márpedig miért ne lett volna, hiszen csak annyi kell hozzá, hogy a fedél becsapódása után is tartania kéne a szívóhatásnak, akkor Johny megfulladt volna.
- a Lény kitépi a vattafújó berendezés csöveit, és a mögötte levő alagút pont akkora, hogy ő beférjen. (Na jó, ez talán lehet mázli.)
Köszönet a honosításért!