HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (183/411) > >>

Amondin:

--- Idézetet írta: dr samson ---Hát, a közeljövőben biztos ne számíts rá. Esetleg egyszer összedobom valami ünnepi frissítésre, vagy hasonló.
--- Idézet vége ---

Értem nos akkor várom a jövő évi és azutáni ünnepeket.

dr samson:
Mindenki olyannak tűnik, amilyennek az írók beállítják őt.  

--- Idézet ---A skrull hölgynek alapból (eredeti, angol) hülye neve van...
--- Idézet vége ---
Na ugye? De azért ne bántsuk Lyja-t, mégiscsak ő az én kedvenc karakterem az egész csapatból és amíg nem jelent meg Kara Zor-el, ő volt az én nagy képregényes szívszerelmem is...  

--- Idézet ---Remélem lesz kedved engem nagyon érdekelne
--- Idézet vége ---
Hát, a közeljövőben biztos ne számíts rá. Esetleg egyszer összedobom valami ünnepi frissítésre, vagy hasonló.

keildavid:
Tényleg Doctor Strange valóban humoros volt. Mert ezt mondta Pókembernek: "Hát persze! Még a legfőbb varázsló is olvas újságot! Hogy képbe legyek az aktuális eseményekkel...és a Kázmér és Huba miatt!"  Amikor a Kázmér és Hubát említette csodálkoztam rajta. Mert eddig úgy tudtam, hogy Strange inkább olyan komoly embernek tűnik és nem igazából vicces. Legalábbis a Hihetetlen Pókember füzetben olyan volt.

Asys:
Szó szerint ,,Fantasztikus'' volt ez a két F4 képregény!  
Hatalmas köszönet értük Gorgiasz-nak, Samson-nak és Talgaby-nak!      

1. F4 266.
Szegény Amazon nem a legjobb pillanatban csatlakozott a team-hez!  
Érdekes volt a visszaemlékezés, tetszett a Sue vs. Ben csata!
Oktopuszra én is kiváncsi leszek...  

2. F4 374.
Masszív kis F4-et rittyentett össze magának Strange (szokatlanul humoros volt a doki)!  
Sue és Reed vitája aggasztó...  
Pókemberen kívül tényleg mindegyik karakter szétszórt és meggondolatlan!  
A skrull hölgynek alapból (eredeti, angol) hülye neve van...  
Fátum pedig (szokás szerint) nem bír magával, változatlanul energiára és hatalomra éhes!

Amondin:

--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---Pókember Rozsomák Szellemlovas és Hulk mint az új F4? Olvastam valahol hogy voltak F4 tagok de akkor azt hittem hogy Bent helyettesítették.
--- Idézet vége ---
Nem egészen. Ez egy külön történet volt, nem is olyan sokkal ez előtt a korszak előtt. Ha lesz kedvem, egyszer talán megcsinálom.  

--- Idézet vége ---

Remélem lesz kedved engem nagyon érdekelne

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése