HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Zerit:
egy fura borbetegsegben szenvedo faszi, akinek epp merevedese van
ennel fogva lehetne a neve: Hegyre-kituzve-a-zaszlo Hank
Ben Reilly:
Mivel F4 témában nem vagyok igazán jártas, így itt hátha fel tud valaki homályosítani. Létezik, hogy ez az izé:
Fátum félresikerült klónja? Az infókat előre is köszönöm.
Amondin:
Semmi baj Gorgiasz tudom hogy milyen az amikor egy váratlan dolog miatt nem tudott megcsinálni azt amit elterveztél, és igazából ha Dr Samson nem mondja akkor egy darabig fel sem tűnt volna hogy kicsit később lett kitéve mint ahogy terveztétek.
gorgiasz:
Ezúton szeretnék minden egyes Fantasztikus Négyes rajongótól elnézést kérni,a várva várt 375.szám
elmaradása miatt!Sejtem mennyire vártátok ezt a grandiózus számot,de egy sajnálatos(váratlan) esemény miatt,nem tudtam
időben eleget tenni a "kötelességemnek".Szóval mindenkitől elnézést,igyekszem minél előbb befejezni a félbemaradt munkát,hogy
a lehetőség szerinti leghamarabb kikerülhesen,az ominózus szám!
dr samson:
Na srácok, van egy jó, meg egy rossz hírem. Csak, hogy senkit ne érjen holnap váratlanul, a rossz az, hogy sajnos Gorgiasz nem szállította le az F4 375. számának a beírását, szóval az 99,99% hogy nem lesz kirakva holnap... A jó viszont az, hogy így egy honosítás előre hoztam a jövő évről és hasonló szintű állatságot fogtok kapni, mint a mai Póksonka válogatás...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése