HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (176/411) > >>

keildavid:
Ezer köszönet Dr Samson, Sepi és BuB a Fantasztikus Négyes 375. számért! :worship: :worship: :worship: :worship: Nem semmi, tényleg egy remek képregény és valóban 39 oldalas.
Továbbra is vannak valóban vendégszereplők. Az Embertelenek is. Szegény Ben Grimmnek nagyon megsérült az arca, amit Rozsomák okozott. Hát így világos, hogy Ben Grimm Lény formájában bár erős ugyan, de nem sebezhetetlen.
Susan Richards pedig nagyon vicces poénokat mondott. Most úgy néz ki az öccse Johnny helyett ő mondja a poénokat.
Fátum Doktor hát ő aztán mindig is egy nagy kihívás az F4-nek. De az F4-nek mindig sikerül győzniük.
És ha jól értem, akkor a 2010 F4-es év lesz itt a HálóZsákon.
Sok sikert kívánok nektek az F4 honosításhoz!

zozi56:
Az az idétlen "Nememberek" elnevezés amúgy honnan ered?

Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak Sepinek és BuBnak a Fantasztikus Négyes 375. számát.
Nem volt rossz történet, persze Fátum szokásához híven ezt is túlélte, de itt legalább egyből kiderült. Szerintem jó ötlet volt a Inhumans-kat is bevonni a történetbe, főleg hogy nagy szerepük volt Fátum legyőzésénél.  Csak egy dolgot nem igazán értek. Johny és Lyja beszélgetéséből kiderült hogy Johny aggódik a gyerekéért, de nem úgy volt hogy azt hogy lesz egy gyerekük csak Lyja találta ki hogy Johny visszatérjen hozzá? A vége érdekes lett nem is tudtam hogy Reed apja(ha jól láttam) még él.

Ben Reilly:
Mindegy, azóta kiderítettem, hogy tényleg Fátum klónja, 1978 áprilisában debütált az F4 193. számában.

dr samson:
Mondjuk érdekes kép, én spec most látom életemben először... :headscratch:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése