HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (174/411) > >>

dr samson:
Na jó, tg, a vicces hsz-eidet inkább tartsd magadban... :dry:

talgaby:
Kiderül, hogy valójában Norman Osborn az apja, de ez közismert.

dr samson:
Zozi kérdésére válaszolva, a Nememberek kifejezés valóban kaine találmánya, de én már inkább az Emberteleneket használom, azt egy fokkal elfogadhatóbbnak tartom... de mondjuk ez egyéni vérmérséklet kérdése...

--- Idézet ---Susan Richards pedig nagyon vicces poénokat mondott. Most úgy néz ki az öccse Johnny helyett ő mondja a poénokat.
--- Idézet vége ---
Na igen, DeFalco szereti Susant, és nagyon előtérbe helyezi őt a történeteiben... :)

--- Idézet ---Johny és Lyja beszélgetéséből kiderült hogy Johny aggódik a gyerekéért, de nem úgy volt hogy azt hogy lesz egy gyerekük csak Lyja találta ki hogy Johny visszatérjen hozzá? A vége érdekes lett nem is tudtam hogy Reed apja(ha jól láttam) még él.
--- Idézet vége ---
Bár én tudom a választ, de nem mondom el. Bocsi, de nem akarom az elkövetkezendő huszonegynehány rész egyik legjobb poénját ellőni, legyen elég annyi, hogy jövőre ki fog derülni az igazság Lyja gyerekével kapcsolatban. ;)

talgaby:
Ez még régi, valamelyik régi magyar képregényben említették, legalábbis állítólag a Semictől ered. Mondjuk szerintem is rémes fordítás, akkor már a Nemberek is jobb.

keildavid:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Február 01., 16:00:48 ---Tévedés, a Kingpin kiadó képregényében szerepelt először Nememberekként az Inhumans, mert kaine-nek nem tetszett az Embertelenek.

--- Idézet vége ---
Tényleg! Az Új Bosszú Angyalai:Őrszem című kötetbe valóban ott szerepelt először.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése