HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (173/411) > >>

keildavid:

--- Idézetet írta: Asys - 2010. Február 01., 20:12:45 ---Keildavid-nak igaza van, tényleg Sue poénkodik most sokat (bár, szerintem neki nem áll jól; az igazi az, amikor Ben és Johnny nyomja a ,,sódert'')!  :m-human-torch: :m-thing:

--- Idézet vége ---
Ja tényleg igaz, hogy Sue poénkodik sokat. Pl. amikor Uaturól ezt a szöveget mondta:"Szóval miért hívott ide? Az Angyalok nincsenek a városban? Ő miért nem X-Men fan, mint mindenki más??"
Hehe ezek a szövegek kicsit viccesek voltak.
Ben és Johnny pedig nem annyira voltak viccesek, hanem inkább komolyak.

Asys:
Nagyon szépen köszönöm Samson-nak, Sepi-nek és BuB-nak az F4 375.-öt!  :worship: :worship: :worship:
Kegyetlenül jó volt ez a rész!  :pogo:
Keildavid-nak igaza van, tényleg Sue poénkodik most sokat (bár, szerintem neki nem áll jól; az igazi az, amikor Ben és Johnny nyomja a ,,sódert'')!  :m-human-torch: :m-thing:
Értető persze, hogy most kicsit visszafogják magukat; eléggé kemény megpróbáltatások érték a két tréfamestert az előző részekben!
Fátumot nem értem, simán megölhette volna őket...
Erre mit csinál, megvárja míg odaérnek az Embertelenek/Nememberek (én is örültem a vendégszereplésüknek!) is...
Végig feszült hangulatú volt a képregény, komoly krízisben van a csapat!  :(
Ben brutálisan néz ki azzal a maszkkal!  :badteeth:
Uatu is furcsa volt a végén...  :nemtudom:
Remélem, hogy Sue még sokáig fogja viselni ezt a hacukát!  :brow:

dr samson:
Ahhoz nem igazán. De Lyja gyerekének a sorsa önmagában is kihat majd a sorozat végéig... ;)

Amondin:

--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Február 01., 16:37:27 ---Bár én tudom a választ, de nem mondom el. Bocsi, de nem akarom az elkövetkezendő huszonegynehány rész egyik legjobb poénját ellőni, legyen elég annyi, hogy jövőre ki fog derülni az igazság Lyja gyerekével kapcsolatban. ;)

--- Idézet vége ---
Értem, sőt ha az a legnagyobb titokja az elkövetkezendő F4 képregényeknek akkor nem is akarom tudni azelőtt mielőtt kikerülne, csak annyit kérdeznék hogy lesz-e ennek valami köze ahhoz a dologhoz ami kihat majd egészen a sorozat végéig, amiről még régebben beszéltünk?

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Február 01., 16:44:16 ---Kiderül, hogy valójában Norman Osborn az apja, de ez közismert.

--- Idézet vége ---
Az egy másik sorozat.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése