HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Farek:
A 11. oldalon, amikor a csaj felébred, és Fátum ott áll mögötte, akkor mi a fene történt? A lány kettévágta Fátumot, aki később összenőtt, vagy mi a fene? Ugyanis kicsivel az övmagasság fölött Fátumon keresztben van egy sáv, amin át simán látom a mögötte lévő épületeket. Ez no-prize? :badteeth:
Genzo:
Kösz Keil! :)
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Február 13., 15:47:23 ---Akkor lesznek még több olyan címek is, ami kapcsolódik az Újjászületett Hősök - 5. héthez!
--- Idézet vége ---
Még konkrétan hat. ;)
Amúgy nem teljesen igaz, hogy ez volt az első beírásom, mert ezelőtt volt a Deadpool Halálos Játszma, azt is én intéztem. De való igaz, hogy a segítői rangom megkapása után ez volt az első beírásom. Az az egy DP füzet nem oszt, nem szoroz. :)
keildavid:
Ezer köszönet Talgaby-nek és Genzo-nak a Fátum napja című képregényért! :worship: :worship:
Bár furcsa volt, hogy Fátum ismét az Újjászületett Hősök világába van. Igaz, a Visszatérés minibe láthattuk, hogy Fátum és Thor eltűntek. De ez már egy más történet.
És igaz, hogy ez még csak az első része.
Akkor lesznek még több olyan címek is, ami kapcsolódik az Újjászületett Hősök - 5. héthez!
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
scorpi:
Köszönöm Talgaby! ;D Ez azért vígasztaló. Addig kíbírom valahogy. :worship:
talgaby:
Nana, nem azt mondtam, hogy vége van, hanem hogy egy éves szünet jön. Ha nem jön senki nyár végéig, beírom én, de van most másik kb. két tucat (és sajna ez most nem egy költői túlzás) sorozatom, amiket be kellene fejeznem addig.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése