HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (102/411) > >>

Nitro:
Nekem is tetszett a történet, bár a komolyabb részeket inkább átlapoztam...  :rolleyes:

Farek:
Talgaby, hol lehet kapni abból az újságból, amiben amazon topless fotója szerepel? Szerintem valahonnan én is kerítek egy zöld üvegű szemüveget. Egyik középiskolai osztálytársamnak olyan volt :)
Aranyos, könnyed kis történet, keedvenc zöldikémmel, aki aztán igazán fáintos módon oldja meg a helyzetet, legalábbis azt a részét, amit tud.

SithLord:
Üdv! Köszi a F4-es 275.számát,talgaby!
Tényleg,ezt a számot kimondottan Fareknak kell ajánlani! :cool:Úgy érzem ez a könnyedebb ,igazán szórakoztató rész felvezető egy nagyobb problémára, amin a történet végén Sue és Reed utalnak Franklin kapcsán.Tetszett Amazon probléma megoldó képessége,ahogy lerendezte a kiadó széfjét. :lol: Jah,meg arra leszek kíváncsi,hogy Ben,hogy fog viszonyulni ahhoz a tényhez,hogy Alicia és Johnny összemelegettek?A végén a Fáklya ötletén jót derültem.Várom a folytatást!!

És köszönöm a Hősök újjászületése: Fátum napját is,talgaby,Genzo! :worship: :worship:
Így elsőre nem indul rosszul ez a sorozat,tetszik.A grafika jó,a beírásra sincs panasz,csak így tovább Genzo!
Várom a folytatást!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
Tényleg, a csaj karja. Baromira megzavartak a színek. Kösz.  :worship:

zozi56:
A karján van valami dolog. Két oldallal előtte látszik rendesen. Meg kicsit a következő panelen is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése