HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (98/411) > >>

talgaby:
Bárcsak. Sajna az eredeti szkent töltötték fel hibásan. :(

keildavid:
A Rebel képregényben a 07. oldal fenti képen valami zöld színű vonal látszik, mintha hibás feltöltés lenne. A többi oldallal minden rendbe van.

Genzo:
Kösz a véleményt galamb, és keil.  :worship:  Biztos mondtam már, de ez az egyik kedvenc füzetem a hétből. A másik még kicsit odébb lesz. :)

keildavid:
Köszi a Hősök újjászületése: Rebel című képregényt! :worship: :worship:
Tetszett ez a posztapokaliptikus történet. Ez a Rebel szereplő tényleg olyan volt, mint Robotzsaru és Clint Eastwood egy személyben.
Bár valóban fura, hogy Rebel furán viselkedett. Mert ő már nehezen tud bármit is érezni. Mert ő ember volt, de jelenleg félig ember és félig gép lett belőle, ahogy a Vasember v2 sorozatba is kiderült.
És az érdekes volt, hogy ebbe az egy részes történetben nem szerepelt Fátum Doktor. Persze az is érthető, hogy ebbe a részben semmi köze nem volt Fátumhoz.

Galamb:
Köszi a választ!
 És köszönöm Rebel történetét, és  Fátum világáért is tartozok egy köszönettel.  Őszíntén szólva a Heores Reborn annyira nem fogott meg, viszont baromira szeretem az apokaliptikus sztorikat, így ezeket sem hagyhattam ki. Mindkét történet nagyon jó volt, Rebel miatt lehet hogy nekirugaszkodom a hirben említett Vasember sztorinak. A rajzok se rosszak, bár el tudtam volna viselni több "tájképet" a szétrokmbolt világról a hangulat miatt. A honosítás minőségi,  :worship: :worship: :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése