HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (99/411) > >>

talgaby:
Sue-ra: is-is. Iszonyatosan fel lett turbózva, ez tény, viszont Millar az, aki elég hosszú idő után képes is kihasználni ezt a tényt. Aztán Hickman utána megint nem, de ő aztán nagyon nem.

Galamb:
 Köszönöm a skót sztori befejezését. :worship: :worship: :worship: Hát igen, nem volt túlbonyolítva a sztori, de azért bejött (King mellett a Sliders egyik része ugrott be, ahol a gonosz lény örök fiatalságot adott a helyieknek. És azért azt lásuk be, a könyvbeli "Az", azért nem nevezhető szimpla szörnyek.), a végén a levél utalásai után még jobban várom a Fátum mesterei sztorit.
 Egy kérdésem is lenne: Suet valóban ekkora az erővel ábrázolják mostanság az írók, vagy csak Millar eset túlzásokba?

Asys:
Talgaby-nak köszönöm az F4 vol. 1. 275.-öt!  :worship:
Poénos rész volt!  ;D
Amazon azért rendesen megmozgatja az ember fantáziáját!   :brow: :badteeth:
Még olcsón megúszta a fotós...  :hehe:

Asys:
Talgaby-nak köszönöm az F4 564.-et!  :worship:
Kicsit csalódtam; én azt hittem, hogy Fáti mesterei jönnek zúzni...  :dry:
(Nehogy már az F4 karácsonya békésen teljen!)  ;D
Mondjuk, ahogy elnézem, Skóciában sem fognak unatkozni!
Valami nem stimmel ezzel a faluval és a lakókkal...  :rolleyes:
Holnap tuti elolvasom a frissen kikerült részt!  :brow:

keildavid:
Köszi az F4 565. számot! :worship: :worship:
A bevezető oldal ismét tetszett. És Franklin Richards volt, aki összefoglalta. A történetben tényleg gyorsan felpörgött minden. A szörnyről is kiderült, hogy mi köze volt a történetben. Hát igen, az előző részben karácsonyi hangulat volt, és most meg komolyabbá vált a helyzet. Tényleg olyan volt a történet, mintha Millar utánozta volna Stephen King-et.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése