HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Sepi:
Nekem is inkább az az érzésem támadt, hogy sajnos itt már érződött Byrne-on, hogy kifulladt az F4-es vonalon, és nehezen tudott jó sztorikat összehozni. De ettől függetlenül érdekes történet volt. Persze biztos nem lesz igazi klasszikus, de még mindig jobb, mint Farek Generations 3-a. :badteeth: Látszik, hogy mindkettőt Byrne szenvedte össze. :D
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Május 02., 09:06:16 ---Húú, ez meg mi a fax volt?! :badteeth: Tipikus John Byrne befejezés, de most pozitív szempontból. Szépen levezette és megmagyarázta. Tetszett!!
--- Idézet vége ---
Én is ugyanezt a kérdést tettem fel. De azért látszik, hogy ízlések és pofonok, mert én teljesen más hangsúllyal. :hehe:
SithLord:
Üdv! Köszi a F4-s v1 292. részét talgaby, Sepi!!! :worship: :worship:
Húú, ez meg mi a fax volt?! :badteeth: Tipikus John Byrne befejezés, de most pozitív szempontból. Szépen levezette és megmagyarázta. Tetszett!! A folytatás ott figyel a polcomon, szóval a 295. résztől újra beszálok.
Ugye folytatjátok?
Blue S:
F4 Vol1 292.
Na, mindenre számítottam, csak ilyen végkifejletre nem. Nem is akarom elspoilerezni a megoldást, de bevallom 3x is nekifutottam a magyarázatnak, hogy ki is a jazz zenész és mit csinált stb.
Nagyon tetszettek a nagy panelek és a rajzok, sokkal jobban ki lehetett venni a karakterek arcmimikáját, ezáltal az érzéseit stb.
Furytól azért többet vártam, mint amit az elején nyújtott, mikor ráakadt Hitlerre.
Sok szöveg, majd el se találja, végül... mindegy, kellett még kicsit húzni a cselekményt.
Köszönet a honosításért! :worship:
Blue S:
F4 Vol1 291.
Szép kis időörvénybe kerültek hőseink.
Fury indokait megértem, de pont neki kell tudnia, hogy micsoda paradoxonokat okozhat, ha megöli Hitlert.
Az álmodozó jazz zenész biztos kulcsfigura lesz a megoldásban.
Kíváncsi vagyok, hogyan fognak ebből kikeveredni Susanék.
Már az is elég nehéz lehet, hogy újra együtt legyen a csapat és találkozzanak a képességeik igénybevétele nélkül.
Köszönet a honosításért! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése