HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
turkia:
Hú Sepi, de ez nincs fent a Zsákon, ugye? Miért akartuk megtámadni?? Mondjuk Fáti hadseregével szemben nem tudom, mekkora esélye lenne egy akár tetszőleges országnak...
Farek, köszi! :D
Ha a mai viszonyokhoz igazítanánk Latveriát, nagyjából külpolitikai egyetértés lenne. Ha másért nem, az EU központosítási törekvéseit ők is hasonlóan fogadnák, más kérdés, hogy Latveria nem lenne EU tagállam, mert sztem nem állna érdekükben, meg Fátum nem alkalmazkodna egy bürokratikus, rossz hatásfokú szervezethez (de még hatékonyhoz sem ;D ). Ott nem lenne migránskérdés pl, meg különösebben jelentős nyugati tőke sem. Szerintem lenne viszont nagyon erős exportjuk, főleg hadászat terén. Vennék tőlük a sok tankot, meg repülőt, amiket Fáti nyilván fényévekkel a saját seregének színvonala alatt tartana, viszont még így is állva hagynák a Leopard, meg Abrams konstrukciókat.
Sepi:
Nemzeti konzultáció: Állítsuk meg Doomstadtot! ;D
Amúgy olyannyira hivatalos nyelv Latvériában a magyar, hogy egyes képregényekben konkrétan magyarul beszélnek. Persze google fordító intézhette nekik, mert mi csak mosolygunk azon, ahogy beszélnek benne. :D Meg biztos ezért is akarta párszor megtámadni Magyarország is Latvériát, mint lásd a Fantasztikus Négyes 503-as számát. :)
KiD:
Viktor is csak akkor szokott ideges lenni, ha Putyin idelátogat. Most képzeljétek el, az Orbán - von Doom kétoldalú, EU felzárkóztatási tárgyalásokat...
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Május 03., 18:42:10 ---Persze biztos nem lesz igazi klasszikus, de még mindig jobb, mint Farek Generations 3-a.
--- Idézet vége ---
Ezért még jelentkezz nálam egy valagba rúgásért a következő börzén. Miután lektoráltad a hátralévő részeket. :brow: :hehe:
turkia: Köszönöm, ez feldobott! :lol:
turkia:
Valamelyik nap felületesen utánanéztem Latvériának, meg a latvér nyelvnek. Ugye Latvéria nagyjából a Zenta-Temesvár-Arad által határolt háromszög és valamikor régen vált ki Magyarországból. Trianont nem keverték bele, ahogy olvastam, nyilván nem is hallottak róla. Doomstadt valahol Temesvár helyén van. A latvér nyelv a magyarból fejlődött ki (nyilván kvázi magyar az is), de a mai akadémiai magyar is államnyelv. Egy amcsi fórumon olvasgattam Fátiról és valaki írja, hogy szerinte a magyar vonalat azért hozták be, hogy ne legyen már minden gonosz (vagy szürke) karakter német. Meg ez nekik elég egzotikus is, hungarian, hunok, bár amennyi fogalmuk lehet rólunk.
Na és eszembe jutott, hogy tényleg, ha a szuperhősök világa a mi világunk lenne, milyen érdekes írások és hírek jelenhetnének meg mondjuk az Origo-n, vagy Boon-on.
A napokban átadták a latvér állami támogatással felépülő technikai gimnáziumot Miskolcon. Victor von Doom, a borsodi sváb gyökerekkel is rendelkező latvér elnök a Szent István téren tartott beszédében hangsúlyozta, hogy mivel a jövő egyetlen reménysége az igazi tehetség felfedezése, gesztusa nem szorul a társadalom üres hálájára.
"A köszönet az emberé. A dicsőség Fátumé." -zárta sorait a vezető a némileg értetlen hallgatóság előtt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése