HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
talgaby:
A vicc az, hogy nem. Egy közepes történetnek mondanám. Hogy őszinte legyek, a két Fátum-minit még mindig sokkal erősebbnek érzem, mint az ötödik hetet vagy mondjuk a CapAm v2 második felét...
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2012. December 03., 10:13:04 ---Összeségében a történet és a grafika négy csillagot érdemel az ötből.
--- Idézet vége ---
Gyanítom, hogy ezzel pont kiegészíted a talgaby által - szerintem - adandó 1 csillagot... :hehe:
keildavid:
Fátum 1-3.: egybe olvastam el ezt a minit. Ezer köszönet érte! :worship: :worship:
Tetszett ez a képregény. A rajzok illetek az ilyen sötét hangulatú történethez. Bár érdekes módon voltak utalások a Fantasztikus Négyes v3-as sorozatról, ami magyarul nem olvasható.(Ha valaki kérdezne, igen, olvastam a főoldalon lévő hozzászólásokból, hogy ezzel mi a helyzet).
Azt nem is gondoltam, hogy ez a Fátum mini is kapcsolódik az "Újjászületett Hősök"-féle történetbe.
És akkor ezzel ennyi is volt a Fátum képregényről.
SithLord:
Üdv! Köszi a Fátum befejező részét,talgaby! :worship:
Nos ez teljesen" veni,vidi,vici" volt Fátum részéről.De nem is várhat mást tőle az ember.Összeségében a történet és a grafika négy csillagot érdemel az ötből.
Rebellis:
Amikor felkerült az oldalra, elolvastam az Instabil molekulák első számát, és emlékszem, hogy nagyon tetszett már akkor is, de valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy közben megérkeztek a folytatások is. El is olvastam gyorsan az első három részt, aztán nagyon gyorsan abba is hagytam. Ez a történet tényleg fantasztikus. Szerintem várni fogok egy hetet (vagy egy hónapot) az utolsóra, mert ezt nem egyben kell elolvasni és kész.
Hihetetlen, hogy mennyire beszippantott a hangulata. Nem is tudok kiragadni belőle semmit, de tényleg baromi jó. Nagyon köszönöm a honosítást, még nagyon sokszor el fogom olvasni őket. :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése