HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (60/411) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Fátum v1 2. részét,talgaby! :worship:
Lenyűgöző,ahogy Fátum eléri a kitűzött célokat.Hamarosan valaki nagyon rosszul fog járni a Baxter-toronyban.Kíváncsian várom a folytatást!

talgaby:
Semmilyen.

PGergo:
Köszi a választ, akkor amint befejeztem a John Byrne köteteket, elkezdem a Lee-Kirby és utána a DeFalco korszakot olvasni. És még egy utolsó kérdés, milyen F4 képregények várhatóak ebben az évben még?

talgaby:
A +1 egy nulladik kötetet takar. Azokat foglalja össze, amiket Byrne rajzolt, de még nem írt. Amúgy eléggé ostoba történetek (a közvetlenül a Byrne-éra előtti korszak az F4-en a sorozat egyik legsötétebb mélypontja volt).
F4-ből mindenképpen érdemes a kezdetit, a Lee-Kirbyt, főleg a harmincasoktól kezdődően. Plusz sokan ajánlják még a DeFalco-korszakot (nálunk az eleje, NewGenen folytatódik) - bár én nem rajongok különösebben érte (DeFalcónak szerintem jóformán csak jobb irományai voltak, de ezzel erős kisebbségben vagyok).
Érdemes még olvasgatni a v3-at. Összességében középszerű, mégis átlagosan a legmagasabb színvonalú, igazán nagy szakasz a sorozat történetében.
Na meg persze ott van a mostani, a Hickman-korszak. Az F4 leges-leges-leges-leges-legborzalmasabb történeteivel indít, tényleg a legalja volt, de ha átkínlódod magad az első huszonegynéhány füzeten, az egyik legjobb Marvel-történetfolyam indul mögötte (Johnny halála a vízválasztó, onnantól a cím tömény zsenialitás).

PGergo:
A +1 mit takar? Remélem hamar kikerülnek majd a többi részek is.  :D És szerinted mely korszakot lenne érdemes még olvasni az F4-ből?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése