HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
grey gargoyle:
Zseniális alkotó Byrne, ez a 277-es számból kiderül. Aki ilyen módon tud újat alkotni, arra nem lehet mást mondani. Ki tud szakadni a képregény formalitásának kereteiből, és amit csinál jó marad.
Blue S:
F4 Vol1 20.
Egy újabb klasszikus-Fantasztikus történet!
A Molekula ember itt még nem volt tisztában erejének valódi nagyságával, de azért megizzasztotta a négyest. Igaz, később ők is sokat fejlesztettek a képességeik használatában. Főleg Sue.
Alicia valószínűleg megdöntötte az életnagyságú emberalakok megformálásának gyorsasági világrekordját. :lol:
Köszönet a honosításért! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a F4 v1-20.számát,talgaby,Peter P.! :worship: :worship:
Hihetetlen,hogy milyen hatalommal bír a Molekulaember.Nem véletlen,hogy a Szemlélőnek is feltűnt.De valahogy biztosan kiszabadul,mert később más történetekben újra előkerült.
Blue S:
F4 Vol1 276.
Végre folytatódott a Byrne-korszak! Szerintem minden hazai F4 rajangó nagyon várta már a következő részt. :)
Ahogy Reed megöregítette magát a képességével az zseniális húzás volt, mind írói, mind rajzolói szemszögből.
A Lény visszatérésére én is kíváncsi vagyok, biztos megdöbben, mikor megtudja, hogy a barátnője másvalakivel kavar. (Vagyis csak ő hiszi azt, hogy a barátnője, hiszen a csere már megtörtént.)
Lehet, hogy E. Cromwell-t megrontotta a gonosz, de azt is el tudom képzelni, hogy csak szimplán nincs ki mind a 4 kereke. Meg sem bizonyosodott, hogy kikkel van dolga, de ráidéz egy családra egy rakás démont, majd utána sápítozik.
A következő rész beharangazója jóra sikerült, várós a folytatás.
Köszönet a honosításért! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a Fantasztikus Négyes v1 276.számát,talgaby,gorgiasz! :worship: :worship:
Nem hittem volna,hogy a tűzfejű ennyire beleesik Ben ex barátnőjébe Aliciába.Kérdés,hogy Ben miként reagálja le ezt a helyzetet,ha visszatér.Nem semmi,hogy Cromwell asszony milyen képességekkel bírt.Öntudatlanul mit szabadított a világra...
Nagyon várom a folytatást!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése