HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
talgaby:
Byrne össze akarta házasítani őket, hogy az ostoba kölyök Johnnyból egy érett férfit faragjon. Része volt annak, hogy egy teljesen új érát nyisson a címen.
A skrullos történet csak egy jó ürügy volt később a status quo visszaállítására.
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2014. Április 19., 11:52:48 ---Ez az Alicia egyébként egy skrull, ha emlékeim nem csalnak, ugye? :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Később az derül ki róla, de hogy Byrne is így tervezte-e, azt nem tudom... :nemtudom:
Asys:
Köszönöm az F4 vol. 1. 277. - et! :worship:
Mephisto és a szipolyok, mi kell még? :bravo:
Bár, hőseink most csak sodródtak az árral; Reed-éknek Dr. Strange segített, Ben-éknek meg ugye Rom! :rolleyes:
Szegény Ben rendesen meglepődött... :(
Ez az Alicia egyébként egy skrull, ha emlékeim nem csalnak, ugye? :rolleyes:
Blue S:
F4 Vol1 277.
Nekem is nagyon tetszett a párhuzamos történetvezetés.
Ben reakciója teljesen érthető, sértett férfiúi büszkésege ragadta el annyira, hogy betörje az ajtót, de később - mindent átgondolva - belenyugodott a sorsába.
A Szipoly emberi alakja jobban tetszett. Már azt hittem, Ben gyorsan becsajozik. Elvégre az előzőt a következővel jó feledtetni :lol:
Ha jól emlékszem Romnak csak története lett honosítva, valamint egy hologram erejéig szerepelt a Semic-es X-Men 4. számában.
Az ördögűző azon kevés Marvel karakterek közé tartozik, aki nem tért vissza a halálból. Talán a felbujtóját sem ártott volna utána küldeni. Mephiszto szinte felkínálta Dr. Strange-nek a megoldást, hogy győzzék le őt. Azért egy ekkora cselszövőtől többet vártam. ;)
Köszönet a honosításért! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a v1-277.számát,talgaby,gorgiasz,Bub! :worship: :worship: :worship:
Tetszett ez a párhuzamos történet mesélés.Ben úgy reagált a dolgokra, ahogy szinte az elvárható volt tőle.Franklin most is bebizonyította ,hogy milyen fantasztikus képességek birtokában van.
Várom a folytatást!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése