HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (47/411) > >>

talgaby:
Byrne össze akarta házasítani őket, hogy az ostoba kölyök Johnnyból egy érett férfit faragjon. Része volt annak, hogy egy teljesen új érát nyisson a címen.
A skrullos történet csak egy jó ürügy volt később a status quo visszaállítására.

Farek:

--- Idézetet írta: Asys - 2014. Április 19., 11:52:48 ---Ez az Alicia egyébként egy skrull, ha emlékeim nem csalnak, ugye?  :rolleyes:

--- Idézet vége ---
Később az derül ki róla, de hogy Byrne is így tervezte-e, azt nem tudom...  :nemtudom:

Asys:
Köszönöm az F4 vol. 1. 277. - et!  :worship:

Mephisto és a szipolyok, mi kell még?  :bravo:
Bár, hőseink most csak sodródtak az árral; Reed-éknek Dr. Strange segített, Ben-éknek meg ugye Rom!  :rolleyes:
Szegény Ben rendesen meglepődött...  :(
Ez az Alicia egyébként egy skrull, ha emlékeim nem csalnak, ugye?  :rolleyes:

Blue S:
F4 Vol1 277.

Nekem is nagyon tetszett a párhuzamos történetvezetés.
Ben reakciója teljesen érthető, sértett férfiúi büszkésege ragadta el annyira, hogy betörje az ajtót, de később  - mindent átgondolva - belenyugodott a sorsába.

A Szipoly emberi alakja jobban tetszett.  Már azt hittem, Ben gyorsan becsajozik. Elvégre az előzőt a következővel jó feledtetni :lol:
Ha jól emlékszem Romnak csak története lett honosítva, valamint egy hologram erejéig szerepelt a Semic-es X-Men 4. számában.

Az ördögűző azon kevés Marvel karakterek közé tartozik, aki nem tért vissza a halálból. Talán a felbujtóját sem ártott volna utána küldeni. Mephiszto szinte felkínálta Dr. Strange-nek a megoldást, hogy győzzék le őt. Azért egy ekkora cselszövőtől többet vártam.  ;) 

Köszönet a honosításért!  :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi a v1-277.számát,talgaby,gorgiasz,Bub! :worship: :worship: :worship:
Tetszett ez a párhuzamos történet mesélés.Ben úgy reagált a dolgokra, ahogy szinte az elvárható volt tőle.Franklin most is bebizonyította ,hogy milyen fantasztikus képességek birtokában van.
Várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése