HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (44/411) > >>

Blue S:
A Lény 23.

Szívesen lennék lakásfelújító a Baxter épületben, mindig lenne munkám, kb. 200 évig.
Johny tréfái nem kis költséggel járhattak, gondoljunk csak bele: kitört fal, 2 db ripityára vert hangszóró, egy rakás banánkrémes pite stb.  :nezze:

Benre tényleg rájár a rúd, ráadásul mikor kezdett megbékélni a dolgokkal, pont akkor jött a Fáklya vagy Reed, és még jobban összezavarták a fejét. Teljesen megértem, hogy eszét vesztve kirohant az épületből. OK. mindketten segíteni akartak neki, de talán a legrosszabb pillanatokat választották a beszélgetésre.

Köszönet a honosításért!  :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi a Lény v1 23.részét,talgaby,Gorgiasz,Bub! :worship: :worship: :worship:
Micsoda birkatürelmű volt Ben,lenyűgöző!Szerintem más már darabokra tépte volna a Fáklyát! :hehe:
Richard bejelentése eléggé letaglózó volt.(Valahogy mindig is sejtettem,hogy ez az igazság)

Szeder:
Köszönöm ezt a történetet, aminek az a sorssa, hogy klasszikussá váljon (Fantasztikus Négyes v1 21). Fura volt nem Samuel L. Jacksont látni Furyként a sok film után.

talgaby:
A Galactus-trilógiára.
A sorozat csúcspontja Kirby volt. Byrne-nál már ott, ahol most járunk, is látszottak a fáradság és a túl sok sorozat jelei. Nemsokára ott már elindul a lejtmenet, bár valószínűleg a legvégéig sokan nem érzik majd meg, szerencsére.

Farek:
A csúcsponttal mire gondolsz? A Galactus-történetre? nem Kirby, hanem a sorozat csúcspontjaként a Byrne-érára?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése