HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (45/411) > >>

talgaby:
Megmosolyogtató néhol, de ez már az a kor kezdete, amikor Kirby elkezdett egyre komolyabb témákat feszegetni. Én kb. innen számolom azt, amikor a cím elindult a felé, hogy a Marvel egyik, ha nem a valaha kiadott legjobb sorozata legyen. Bár a csúcsponttól – ami mondjuk már kinn van régóta, de újracsinálom, ha odaérünk – még messze vagyunk.

Blue S:
F4 Vol1 21.

Milyen furcsa volt látni, hogy a történet kezdetén - mikor a Fáklya szobája megrázkódik - ott virít egy bakelit lemezjátszó! Ha ez a sztori mostanában játszódna, akkor egy hi-fi torony lenne. Az ilyen kis apróságok számomra nagyon fel tudják dobni a klasszikus füzetek hangulatát.

A Gyűlöletkeltő személye a csuklya alatt telitalálat volt, bár valahogy sejtettem, hogy ő lehet az. Persze, hasonmás is szóba kerülhet, ahogy az F4 is megállapította.

Nick Fury két szemmel! Nem is emlékszem, mikor olvastam utoljára olyan történetet, ahol még mindkettő megvolt neki.

A történetnek megvan az a tipikus sablonja, ami az amerikai hőseposzokra jellemző volt egésszen a 90-es évekig, és gondolok itt a filmekre is. Pl: egy CIA ügynök elmodja a főhősnek, hogy egy kis ország bajba került, erre ő csak elmegy abba az idegen államba és rögtön robbantgat, katonákat ver le stb. Mert ennyi ugye már fel is jogosítja rá. Még csak arról sem győződött meg, hogy Nick még a CIA-nál van-e.

Azért az nem volt semmi, mikor Reed észrevétlenül leszerelte a mozgó(!) repülőről a rakétákat.  :lol:

Köszönet a honosításért!  :worship:

Blue S:
F4 Nagyváros 1.

Ebben az alternatív világban is kezdetben minden szép és jó, de hamar felszínre kerülnek a feszültségekkel teli emberi kapcsolatok. Úgy vettem észre, hogy a legtöbb történetben, ami nem a 616-os Földön játszódik, ez így alakul.

Az nekem is szemet szúrt, hogy a mutánscsapatok milyen gyorsan kapituláltak. Pedig ők a képességeikkel születtek, vagyis eleve több idejük volt megtanulni a képességeiket. Mégis, a hősök simán elverték őket.

Ráadásul tették ezt úgy, hogy mind az F4, mind a BA észrevehetően elkényelmesedett. Szinte játéknak fogják fel ezt az egészet, még a Fáklya is, pedig öten vannak ellene és vele van Sally is, aki könnyen megsérülhetne egy ilyen összecsapás közben.

Gondolom, hogy a folytatásban sok titokra fog fény derülni, mert valahogy nem kerek a történet.

Köszönet a honosításért!  :worship:

U.i: Amit nagyon furcsállottam: Sally fellőtte a rakétát, a következő pillanatban pedig Reed-ék már ott is vannak. Hogyan? Teleportáltak?
És ki vette észre a rakétát? Valaki az F4-ből mindig ott lóg az ablakban és bámulja az eget? Esetleg erre fizetnek egy külön alkalmazottat? Mi van, ha az illető rossz felé néz és a háta mögött lövik fel a rakétát? Vagy 4 ember figyel egyszerre? Na jó, nem is várok választ, csak poénkodtam.  ;D Egyébként jobban elfogadnék egy  - a ruhába beépített - segélykérő gombot, ha már ekkora fejlettségi szintén élnek New Yorkban.   

talgaby:
A Secret Invasionben tűnt csak fel utána, majd a Negatív Zónában rekedt.

Feast4:
Tényleg amúgy Lyával mi lett a Végitélet után teljesen eltűnt szem elől.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése