HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (39/411) > >>

talgaby:
Használták. Az Annihilation epilógusában a Delikvens is közülük való. (Sőt, talán ugyanaz.)

Feast4:
Köszi az új részt! Azt akartam kérdezni ezeket a furcsa UFO-kat használták még más alkalommal is vagy csak most egyedi eset volt.

SithLord:
Üdv! Köszi a F4 vol1 279.részét,talgaby,Gorgiasz,Bub! :worship: :worship: :worship:
Nos,valami ilyesmi megmenekülést gondoltam én is,de tényleg élvezetes volt ahogy levezette az író.A végén megint egy skrull fogja borzolni az idegeket?
Kíváncsian várom a folytatást,hogy megtudjam!!!

Blue S:
F4 Vol1 279.

Ahogy a tapasztalt F4 olvasók azt sejtették, a csapat megmenekült Sue képességeinek köszönhetően. A visszatérés a Földre sem volt piskóta, elismerésem az írónak, ez a megoldás nekem nagyon tetszett.

Fátum tervébe végzetes hiba csúszott, nem is értem, hogyan gondolta, hogy egy agymosott kölyök majd átveszi a helyét. Legalább várta volna meg, amíg nagykorú lesz, addig a robot másolatai elvezették volna az országot.

Már sokszor gondolkodtam azon, hogy vajon a szuperhősöknek mennyi személyes tárgyuk lehet, de arra jutottam semennyi. A Baxter-ház legalább 2x leomlott, az Angyalok kúriáját is feldúlták, az X-ek birtoka pedig több találatot kapott, mint a gázai övezet.
Ja, és Peter Parker lakása is tropára ment már.

Amerikában van olyan lehetőség, hogy az emberek nagy fémkonténereket bérelnek, amik egy külön erre a helyre kialakított raktártelepen vannak elhelyezve, és ott tárolják a személyes dolgaik nagy részét, például bútorokat stb.

Talán a hősök is igénybe veszik ezt a szolgáltatást és Rozsi például ott tartja a sörös doboz gyűjteményét.  :lol:

Köszönet a honosításért!  :worship:

turkia:
Huhh... Fáti remek tervvel rukkolt elő. A csapata meg lehetne a Béna Banda. Bár az F4 csapdába is esett, szóval ez a néhány szerencsétlen e szerint többet ér, mint Fátum minden Omega terve és a milliárd dolláros robothadserege.
Nem értem, hogy szerencsétlenből miért csinálnak mindig bohócot. Kb. olyan mostohán bánnak vele az írók, mint szegény Galactus-al.
Bár az is rejtély, hogy miért talál ki mindig egy összetett, bonyolult tervet, miért nem parkol le egész egyszerűen mondjuk egy huszadrangú gengszter egy atombombával a csomagtartóban a Baxter ház előtt... :P
Meg időgépet készít és űrhajókat, de az egyik legnagyobb célját (rendbehozni az arcát) képtelen megvalósítani egy könnyűfémből készült plasztikai sebész robot feltalálásával.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése