HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (38/411) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a F4-s 280.részét,talgaby,Gorgiasz! :worship: :worship:
Malícia=Sue Storm?! ennél a résznél csak lestem!!Nagyon kíváncsi leszek,hogy ez miként lehetséges?

Farek,az Amazont lefogó négy rendőr közül melyik lettél volna? :brow:

Blue S:
F4 Vol1 280.

A füzetet olvasva többször is megfogalmazódtak bennem kérdések, de a következő oldalon mindig választ kaptam rájuk.

Például a Baxter épület csupasz alapjait látva felmerült bennem, hogy mennyi minden veszett oda. Egy ekkora épületben elég sok cég lehetett és akkoriban még nem mentettek mindent digitális formátumba. (Halkan hozzáteszem, hogy most sem.) Erre megjelenik az öreg büfés, aki felrója Reednek a veszteségeit. Valahogy meg tudtam érteni. Nem csodálom, hogy senki nem akarta biztosítani a házat.

Rögtön a következő az volt, hogy a gyűlöletkeltő biztos nem a Gyűlöletkeltő, hanem talán Pszichó-man. Az előző részben csak az árnyékban volt, de rá hasonlított a rajz és lám, meg is jelent az F4 egyik legveszélyesebb ellenfele. Most már tudom is, melyik ez a történet, a 282. rész honosítva is lett, bár nem a legjobb minőségben. Gondolom, a HZS TEAM majd feljavítva újra kirakja.

Annak idején nagyon tetszett az a rész és vártam az elmaradt folytatást. Örülök, hogy most sikerül elolvasni az előzményekkel együtt.

Köszönet a honosításért!  :worship:

talgaby:
Jól sejted. A minit leginkább az egész alapötlete miatt honosítottam. Bár a végmonológ a maga banalitásával nekem tetszett.

Blue S:
Nagyváros 03.

Kicsit kiakadtam. Most miért fordult meg Sally fejében, hogy elveteti a babát? Tudta jól, kihez megy férjhez. Az a kifogás pedig, hogy az apja kiakadna, mert 1 hónappal az esküvő előtt derülne ki mindez még egy brazil szappanoperában is nevetségesen hangozna.

Kicsit olyan érzésem van, hogy az alkotóknak kevés a négy rész ennyi lelki probléma teljes kibontására, így sokszor csak találgathatunk, mi is áll a háttérben.

Például:

- az X-ek vagyis a Csahosok sokszor úgy viselkednek, mint egy csapat csintalan napközis, még a dialógusaik is ezen a szinten vannak.

- Sólyomszem és Seregély kapcsolata úgyszintén.

- maga a Nagyváros. Amit állítólag ráerőszakolnak az emberekre, míg mások szerint ez a legjobb dolog a világon. Értem én, hogy Sally apja feleslegesnek érzi magát, de azért mégsem a Brazil vagy az 1984 című művek világát festik le a füzetekben.

Tényleg kíváncsi vagyok a befejezésre, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy sok mindenre nem kapunk választ.

Blue S:
F4 Vol1 024.

Amilyen mulatságosan nézett ki a Rettenetes gyermek, olyan veszélyes is volt. Nem is tudom, talán még Galaktusznál is hatalmasabb az ereje, hiszen ő csak "megeszi" a bolygókat, de nem vonzza magához vagy egy másik planétához. A későbbiek során azért a lény - vagy szólítsuk a nevén - Delikvens képességeinek a határát némileg csökkentették, az Annihiláció során már nem volt ennyire túltápolt karakter. Bár ott is nagyon kemény volt, Drax képtelen volt megölni, vagy 20 tőrdöfés után sem szenderedett el végleg.

Reed megmutatta, miért ő az ész a csapatban. Na, nem azért mert hívójelet küldött az űrbe. Jól feltüzelte a többiket, mire azok elrohantak megküzdeni az idegen lénnyel, ő meg otthon maradt, amíg az ágyútöltelékek tették a dolgukat.  Ha jól belegondolunk simán meghalhattak volna.  :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése