HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Punkológus:
Igen erre gondoltam
talgaby:
Hm, ez is fenn volt a SpiderTomon kézzel akkor, ha jól értem? Vagy mire gondoltál a fordítással kapcsolatban?
Punkológus:
De jöhet Az embereket mindig összehozza egy össznépi anyázás. Forditás is megvan már hozzá, már csak be kell írni Az a rész jókora löketet adott az AmKap utálatomhoz. (Bár az írónak azért megbocsátottam )
talgaby:
--- Idézet ---Ami igazán gáz karácsonyi szám az a Marvel Team-Up 127, amiben Pókember Uatuval van egy csapatban. Annál szánalmasabb, szörnyübb történetet ritkán találni. Az ember hajlandó lenne a kardjába dőlni a hatására.
--- Idézet vége ---
Akkor ne honosítsuk, mint a Team-Up Karácsonyi különkiadását?
Punkológus:
--- Idézet ---bár megjegyzem néhány hetet késtél
--- Idézet vége ---
Rajtam kívülálló okok Kérem doktor Samson csak azt a z elektrosokkot neeeee!!!
--- Idézet ---De nyugi, a következő résszel már elkezdődik egy jobb történet, aztán ha az lement, jön az Infinity War és utána pedig...
--- Idézet vége ---
A Végtelen Háborút már nagyon várom, jó ürügyet fog szolgáltatni, hogy elolvasam hozzá a gerincsorozatot is megint. Ha jól tudom, akkor a következő számban lesz Póki is?
--- Idézet ---Hát igen a karácsonyi számok....Sosem a mélyenszántó történetvezetésről voltak híresek de itt azért elvetette s sulykot.
--- Idézet vége ---
Azért annyira nem volt szörnyű, el lehetet olvasni, voltak is benne jó pillanatok. Ami igazán gáz karácsonyi szám az a Marvel Team-Up 127, amiben Pókember Uatuval van egy csapatban. Annál szánalmasabb, szörnyübb történetet ritkán találni. Az ember hajlandó lenne a kardjába dőlni a hatására.
--- Idézet ---Most viszont ízelítőt kaphattunk arról, hogy mire is képes valójában.
--- Idézet vége ---
Ebben teljesen igazad is van. A gond az, hogy mi a retkes francot keres New Yorkban és Fátum mindig is a Reed Richards-al vetekedő agyáról volt híres. Itt meg nem sok ész szorult belé.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése