HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Gabe:
Nem értem miért szidjátok? A magamfajta koca F4 fan végre láthatta mire képes igazából Fáti. Eddig a honosításokban egy szerencsétlen balfék képe rajzolódott ki rólla bennem. Pl. amikor a Byrne féle gyűjteményben összeáll a jubileumi számban a bábossal, hatalmasat csalódtam benne. Vagy éppenséggel a CoMoron lévő F4 #5-ben sem egy szinte legyőzhetetlen ellenség képe rajzolódik ki bennem. Most viszont ízelítőt kaphattunk arról, hogy mire is képes valójában. Persze ez csak azokra vonatkozk, aki csak honosítva látott még F4-et. Nameg Bent bírom a legjobban a csapatból, ez a szám meg rá volt kihegyezve, így méginkább tetszett.
Coverex:
Hát igen a karácsonyi számok....Sosem a mélyenszántó történetvezetésről voltak híresek de itt azért elvetette s sulykot.Nekem ennél már cdsk a Chamber Icons lehet lejebb.
dr samson:
Köszi a kimerító jellemzést Punkológus, benned soha nem csalódik az ember (bár megjegyzem néhány hetet késtél... ). egyébként a nem vagy egyedül, bevallom ez az eghész sztori nekem sem tetszet igazán. De nyugi, a következő résszel már elkezdődik egy jobb történet, aztán ha az lement, jön az Infinity War és utána pedig...
Punkológus:
F4 361
Na szóval a gond igazából ott kezdődik, hogy a lelkem nincs igazán kibékülve ezekkel a karácsonyi részekkel. A legtöbb nem igazán jó semmire, csak egy szokásos tiszteletkör lefutására és sajnos ez a rész is erröl szólt. Mindjárt a boritónál fennakadt a szemem. Netán Fátum ellopja a Karácsonyt vagy mi a szösz? Aztán szerencsére nem, de így sem voltamvele megelégedve. Gondolom a DeFalco-nak sem az volt minden vágya, hogy karácsonyi számokat írjon, mert elégé logikátlanra sikeredet ez az egész. Tom (alias Puma) már nagyon jól rámutatott a hibákra. Mi a francért mozgósítja az anyagi tőkéjét, befolyását és hatalmát azért, hogy pár amcsi drogoson ksérletezzen (aki véletlenül Ben barátjának a porontya). Ehhez nem kéne szuperkomplexumot építeni New York kellős közepén, hanem elég lenne átruccanni a szomszéd országba és elrabolni egyet-ketőt pl. akár Magyarhonból. Azért rendes volt Fátumtól, hogy segíteni akart az emberiségen a maga módján, de ebben az esetben inkább szúnyogra vadászott ágyuval. Azért az írók nem feledkeztek meg az ifjuság toleranciára való neveléséröl sem, hisz ha egy ilyen "vaskalapos" alak, mint Fátum belátja, hogy a drog-kérdés egy nagyon bonyolult probléma, akkor mindenki más is beláthatja. Ezzel nincs is semmi baj, ha nem egy karácsonyi számban szerepel, ami azt az érzést keltette bennem, hogy jól van, akkor rakjunk be valami tanulságos dolgot is. Miért csak karácsonykor kell az embereknek toleránsnak lenniük... Na de ez már más téma. Fátumra visszatérve. Annak örültem, hogy nem butítoták vissza, hanem hozta a megszokott arogáns, büszke formáját, akinek vannak jó tulajdonságai: "sérült emberrel nem harcol". Viszont azt nem tudtam, hogy Fátum ennyire erős Ben egyszer tudta fejbe dobni egy vasdarabbal oszt annyi. Fáti ezzel szembe secc-perc alatt legyalázta, még ha bele is veszem, hogy nincs eltörve Ben keze, akkor is maximum 5 perces küzdelemről beszélhettünk volna, ez tényleg meglepett. Voltak egyébként pozitívumok is, elsősorban a fordítói és beirói munka , na meg Ben humora is jót tett a történetnek. Megemlíteném még azt a dolgot, hogy Fáklya felül tudott emelkedni a bánatán és oda tudta adni az ajándékot Aliciának. Az a jelenet el lett találva azért.
Minden esetre köszönöm ezt a részt, bár kedvencem sosem lesz, attól még örültem, hogy olvashattam tolmácsolásotokban
+++
Közben eszembe jutott, hogy melyik ünepi szám tetszett nekem igazán. Amikor a Hulk megverte a Télapót, azon jókat röhögtem
talgaby:
Örök szívesen érte. Az árváknak is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése