HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Farek:
Ami engem Póki és Fenegyerek tétlenségében idegesített, az az, hogy, ahogy említik, ők nem ebben a súlycsoportban vannak. Na és Amerika Kapitány??? talán ő az a kozmikus nagyágyú? Szóval nem kellett volna ennyire fényezni őket, vagy Pókit és Fenegyereket nem kellett volna beletenni egy panel erejéig, a semmire.
Ryder:
Na elolvastam az új részt is és ami elsőre beugrott az olvasása után, hogy az eredeti marvel-extrában 2 részes volt az egész sztori, itt meg úgylátszik 3 lesz.Igencsak pénzéhes lett ez a Byrne
A képregény egyik részében Thor közbevatkozott a dolgokba, igaz hogy megmentett sokmindent, de ez akkoris egy F4 képregény, őrá nemszámítottam.
A sztori jó, a rajzok jók, a honosítás tökéletes.Csakígytovább.
Sepi:
Sajnos ez igaz, pedig nekem az UF4 is tetszett.
talgaby:
Tudom, hogy illúzióromboló, de a kiadó szemszögéből nézve rekordsebességgel bukna, és elég nagyot. Elég, ha csak az UF4-re gondolsz.
Sepi:
--- Idézetet írta: talgaby ---Nyomtatás: Nos, állítólag ez megjelent anno a Marvel Extrában, mint Galactus pere. Igaz, hogy én addig, amíg meg nem mondták, hogy ez miért "per", nem jöttem rá magamtól, pedig az egészet lefordítottam már jó ideje... de a lényeg, hogy próbálj meg felkutatni Marvel Extrákat.
--- Idézet vége ---
Tudom, hogy jelent meg régebben pár darab történet. Most csak arra gondoltam amiről már beszéltünk valamelyik havi megjelenéses topicban, hogy mely képregények élnének meg hazánkban. Ezért mondtam, hogy szvsz egy különálló klasszikus címként megérné kiadni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése