HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (339/411) > >>

talgaby:
A régebbiekhez:
Póki és DD pedig csaka szájukat fogják tátani. Ahogy talán Matt jegyezte meg, kispályások ők a nagyok dolgában ilyen esetekben (ha Póki kozmikus jelentőségű sztoriban van, az csak az eladások miatt történik  ). Nyomtatás: Nos, állítólag ez megjelent anno a Marvel Extrában, mint Galactus pere. Igaz, hogy én addig, amíg meg nem mondták, hogy ez miért "per", nem jöttem rá magamtól, pedig az egészet lefordítottam már jó ideje... de a lényeg, hogy próbálj meg felkutatni Marvel Extrákat.

--- Idézet ---Jó olvasni a sok hozzászólást  
Így még nagyobb örömmel készülnek a következő részek
--- Idézet vége ---
Remek, akkor talán gyorsabban eljutunk addig a pontig, hogy jöhet kedvenc Team-Upom is...

Dórika:
Jó olvasni a sok hozzászólást
Így még nagyobb örömmel készülnek a következő részek

Sepi:
Itt az ideje, hogy törlesszem egy adóságomat. Sikerült elolvasnom az F4 242-243-at, valamint a 361-et.

F4 242-243:
Szerintem elég érdekes lett a történet, bár van benne pár olyan dolog is, amit furcsálottam. Az egyik amit nagy hülyeségnek tartok az az, hogy Terrax hogy azt gondolta: Manhattan-el képes lenne elpusztítani Galactust?  Ennyire hülye volna. Viszont jó volt látni ezt az össznépi akciót: AmKap, Vasember, Thor, Darázs, Strange, Póki és Fenegyerek (bár ők csak popcornoztak, de azért kiváncsi leszek mi lesz a szerepük a folytatásban, mert gondolom nem csak azért kellettek, hogy az üresjárati időket töltsék ki). Bár még nincs vége a történetnek, de szvsz még mindig azon az állásponton állok, hogy az ilyen történetek simán megérnének egy magyar nyomtatott kiadást. De ez csak álom egyenlőre  . A fordítás és a beírás viszont teljesen profi. Az árvák is köszönik a nevemben.  

F4 361:
Hát ez viszont tényleg nem volt valami nagy durranás, de az vitathatatlan, hogy Fátum és Ben nagyok voltak benne. Nekem teljesen megegyezik a véleményem Punkológussal, hogy úgy tűnik az író sem igazán élvezte ezt a történetet. Gondolom ezért is zárta le olyan gyorsan, ahogyan csak tudta. Az biztos, hogy nekem sem lesz a kedvenc történetem, de köszönöm hogy elolvashattam. Örök hála érte.  

Na most megyek és belevetem magam az Avengers képregényekbe is, mert aztán Farek panaszkodni fog, hogy nem írnak abba a topikba is.

Gabe:
A tárhely sajna véges, így nem lesz lehetőség ilyesmire. A CW is külön extrás tárhelyen kapott helyet. Nameg elég macera van a honosított cuccok frissítésével is. Ha tudod, inkább szerezd be DC-n vagy Torrenten kerszetül. És természetesen az oldal inkább honosításokkal foglalkozik, ezért nem is illene a képbe. (a CW ez alól kívétel, bár mint mondtam az nem teljesen az oldal része)

talgaby:
Ezt nem egészen értem. Ha az eredeti kell, ott van a DC és tsai vagy van pár képregényes online oldal is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése