HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (321/411) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Zerit ---anonimitasba burkolozo?! francokat, csak kimaradtam a szaknevsorbol
--- Idézet vége ---
Még ilyet   . Akkor köszönet Zeritnek és talgabynak

Zerit:

--- Idézet ---anonimitásba burkolózó beírónak
--- Idézet vége ---

anonimitasba burkolozo?! francokat, csak kimaradtam a szaknevsorbol

Sepi:
Akkor most eljött a karácsonyi véleményezés ideje is.  
Mai szorgos teendőim közepette sikerült egy kis időt szakítanom, hogy elolvassam az F4 Hecc című kiadványt. Hát sokat nem tudok róla mondani, egyszerűen csak annyit, hogy Fantasztikus! Dean Martin sajnálhatja, hogy kihagyta ezt a bulit  . Szinte végig röhögtem az egészet, a végén pedig már én is úgy néztem ki, mint Fekete Villám... Bár nálunk inkább akkor kezdett összedőlni a ház, amikor megláttam May nénit a Captain Universe jellmezben  . Nem volt egyszerű. Hogyan bírtak ennyi hülyeséget kitalálni...?
A másik, amit szivesen megnéztem volna, hogy hogyan is fest a Fantasztikus Négyes úgy, hogy Brooke Shields a negyedik tag  . Uatu biztosan tudja. De azt hiszem nem volt egyetlen egy pillanat sem amikor leült volna a sztori, szenzációsan meg lett csinálva.

Köszönöm ezt a (szó szerint) fantasztikus történetet talgabynak és az anonimitásba burkolózó beírónak is  . Sikerült nagyon jó kis karácsonyi hangulatot előidézni.

talgaby:
Nem, el van írva a főoldalon. A beírás nem az enyém. Csak a beíró úgy tűnik, szeretne anonim maradni.  Ám így is nagyon sok örömet az olvasgatásához mindenkinek. És Kellemes Karácsonyt hozzá.

Sepi:
Még mielőtt elolvasnám, köszönetet szeretnék mondani az új F4-ért  . Ez teljesen önálló munka talgaby? Minden melót te végeztél el? Mert akkor az aztán szép teljesítmény.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése