HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (320/411) > >>

Punkológus:

--- Idézet ---Érdekes, Te említetted meg először a Hulkot. Lehet, hogy nagyon fura a humorérzékem, de én azon a fordításkor marha jót nevettem. Favicc, de jó.
--- Idézet vége ---
Elöttem már galamb is megemlítette  Egyébként szerintem is jó poén, főleg a mai felfokozott Hulk-os hangulatban.  

Zeritet hogyan tudjátok rávenni a Marvel képregényeinek honosítására? Hisz ahogy én tudom, ő tényleg elkerüli ezt a témát, mint a leprát.

talgaby:
A szóviccek egy része sajna erőltetett is lett. Annyi volt benne, hogy képtelen voltam mindre vmi frappánsat kitalálni, pedig ahogy elnézem, Zerit is rásegített egy kicsit.
Érdekes, Te említetted meg először a Hulkot. Lehet, hogy nagyon fura a humorérzékem, de én azon a fordításkor marha jót nevettem. Favicc, de jó.
Hembeck írt még képregényt a Marvel számára, az egyikben kiirtja,  amásikban eladja(!) a Marvel-univerzumot. Ez utóbbi jó lenne, csak az a gond, hogy a Heccnek is Micho kutatta fel ismeretlen mélységekből a scanjét, és most fogalmam sincs, ki tudna még ilyen hatékonyan kutatni ritka képregények után.

Punkológus:
ÁÁÁ, nekem nagyon bejött ez a rész. Szörnyen jókat röhögtem rajta, főleg a képregényes poénokon. A szóviccek annyira már nem jöttek már be, kicsit eröltetettnek éreztem őket (Főleg Póki poénjait). Viszont kárpótolt ezer más poén. Példának oáért JJJ fenomenálisat alakított közvetítői szerepkörében, sikerült itt megragadni a Stan Lee féle idegbeteg, de vicces Jameson-t. A szórakoztatóiparos poénokon is nagyott röhögtem. Az egyik csúcspont mindenképpen az F4 ellenségeinek szövege volt, főleg a Vörös Szellem, Rama Tut és Nagy G szövege, illetve ezutóbbi gondolata. És, hogy ki ne haggyam természetesen az öreg Fáti rinyálása is nagyon bejött. Magneto uralta az elménket, Hulk vicce, Medúza kifikázása, huh... Még felsorolni is sokáig tartana, szóval itt inkább abbahagyom. Inkább kitérek arra, mennyire jó látni egy írót, aki így otthon van a Marvel Univerzum-ban és a Marvel kiadványaiban.  Ez már eleve a nagyobb poénokon is meglátszik, de még rátesz egy lapáttal a rengeteg kisebb kiadvány megemlítése, mint Millie a Modell, Szörnyek Légiója (az de jó poén volt), Düh Kapitány és Bőrnyakú támadói. Több ilyen jóltájékozott írót kéne a Marvelhez felvenni. Nos szvsz nagyszerű volt, ha van esetleg még hasonló, akkor azt bármikor szívesen látom.
Nagyon Köszönjük, ez is fantasztikus képregény volt        

UI: És persze tetszett a legvégén az F4 legelejéröl kigyűjtött poénok, főleg a mozgó fülü Willie Lumpkin. Mikor először láttam a figurát, már akkor éreztem, hogy ez egy nagy arc

Galamb:
Elolvastam a Heccet: Hát az az iagzság, hogy sok poén volt, amit nem értettem, mert nem ismerem a karaktert, meg sok volt, ahol az arcom valami ilyen kifejezésben gyűrődött:  . De azért volt olyan is szép számmal, amin "vigyorogtam, mint a tejbetök". Főleg mikor Hulk mondott beszédet... Na az egy elmebeteg rész volt. Meg az x-es megjegyzések, és viselkedés. Csak  mondjuk nem értem, miért nem használták egész végig azt a rajzstílust,ami az első oldalon van? Szwsz simán passzolt volna a témához.
                       Úgyhogy kösz talgaby és Zerit, a vidám percekért!

talgaby:
Hehe... én meg már a kreditoldal alapján azt hittem, ezt se akarod saját névvel felvállalni. És látod, egy olvasónak nagyon tetszett. Már megérte.
Sepi, neked meg köszi a véleményezést. Örülök, hogy nem csak én bírom az ilyen humort.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése