HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (297/411) > >>

dr samson:
Na, elolvastam a Marvel Kalandok F4 első két részét és tetszettek. Határozottan jópofák.   viszont egy kérdés: miért nem tudom leszedni a john Byrne első kötet első 120 oldalát? már régebben megpróbáltam, de valamiért flashget nem jozza le. Pedig már ideje lenne elolvasnom.

Sepi:

--- Idézetet írta: pepo05 ---Sepi: egy hibát észrevettem...amikor a gépben ülnek, élelmiszer helyet élélmiszert írtál, ha jól emlékszem.
--- Idézet vége ---
Valóban. Ezen a hibán átsiklottunk. De itt a javítás: f4-byrne-vision-v3-18hun.jpg (javított)

talgaby:
Heh, örülök, hogy akkor meglepetés ért. Nem, a Negatív Zóna most igen sokáig nagy szerepet fog kapni, a kötet 3/4-ében ott lesznek majd.

pepo05:
Elolvastam a 3. kötet új sztoriját. Ez a Negatív Zóna mindig is egy érdekes dolog volt, kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle, de érdekesen alakul a sztori egyelőre...ezt az Annihilus fazont minidg is utáltam, annyira unszimpatikus szereplő valahogy nekem. No mindegy...
Amúgy a visszatérésekor totál azt hittem, hogy az F4 érkezik meg, ripityára verve, 2 számban elmesélik, hogy mi történt velük, ujtána meg jönnek utánuk az üldözik:Pl Annihilus.

Köszi a fordításért és a beírásért, remek munka volt ismét, Várom a folytatást!  

Sepi: egy hibát észrevettem...amikor a gépben ülnek, élelmiszer helyet élélmiszert írtál, ha jól emlékszem.

talgaby:
H.E.R.B.I.E. Az F4 #230-akárhány környékén bukkant fel előbb a képregényben, Franklin dadájaként már szerepelt vhol a Byrne-kötetben is. Egyébként a régi, '80-as évek beli rajzfilmben debütált, onnan emelték át képregénybe (mint Tűzcsillagot).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése