HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (296/411) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---(Egyébként az Onslaught-tervezet immár lassan egy éves, ezért egy picit meglepődtem, hogy nem tudtatok róla...  )
--- Idézet vége ---
Egy picit elkerülte a figyelmemet, plussz nem is tudtam, hogy az is hozzá tartozik.

talgaby:
Akarunk. Nehogy már csak én tartsam az F4-frontot hosszú távon (mert a Chronopolison se nagyon szállingóznak).
(Egyébként az Onslaught-tervezet immár lassan egy éves, ezért egy picit meglepődtem, hogy nem tudtatok róla...  )

dr samson:
Na, akkor most, hogy kikerült a jelen F4 sztorinak a befejezése, jöjjön a fekete leves: Sepivel úgy döntöttünk, hogy a DeFalco-s F4-k határozatlan ideig szünetelnek!  
Az okok:

1. az érdeklődés teljes hiánya! (külön köszönet SithLordnak, aki mindig veszi a fáradságot, hogy megköszönja a képregényt, de nem hiszem, hogy egy ember miatt megéri ennyi munkát beleölni...)
2. az X-menes honlapokon most elkezdett Végítélet történet, amiben honosítják az F4 vol1. utolsó 3 számát (megjegyzem erről sem én, sem Sepi nem tudtunk...) és ebben az elkövetkezendő 50 szám, plussz néhány egyéb történet összes poénját lelövik.

Ezért most útjára indítok egy szavazást: akartok-e a továbbra is DeFalco-s F4-t olvasni vagy sem? Ha igen, írjátok ide a fórumra. A beérkezett "akarok" válaszoktól is függ, hogy folytatjuk-e valaha...

SithLord:
Üdv! Köszi dr. samsonnak és Sepinek a F4 364-365. füzetet  ! talgabynak és Trollnak a Marvel Kalandok F4 #3.részért  Az ERŐ legyen veletek!!!

Troll:
Frissültünk
Fantasztikus Négyes v1-364 - A Mindenható Occulus
Fantasztikus Négyes v1-365 - A Vereség Egyenlő a Halállal!
Marvel Kalandok F4 #3 - Az Ördögi Dr. Santos  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése