HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (292/411) > >>

talgaby:
Van Iron Man is, de annak vicces a beírása. Talán egyszer lesz az is. Plusz a legjobb a sorozatból, az Avengers, aminek honosítására fűzöm Farekot.  X-Menből van egy hasonló, a First Class, amiből van egy 8 részes mini és egy most futó ongoing is. Hangulatilag hasonló, de időben nagyon korán (a '60-as évek beli első osztály idején) játszódik. Azt is Jeff Parker írja, aki eddig az Avengers javát és az F4-ből is a legjobb részeket követte el.

benya11:
Oké, hamarosan írok véleményt a 2. és 3. számról is.
Egyébként ilyen Marvel Kalandok sorozatból létezik X-Men? Vagy valami más Pókemberen, F4-en és Hulkon kívűl?

Sepi:

--- Idézetet írta: benya11 ---Én először azt hittem, hogy a Skrullok király és a lánya van a Baxter-toronyban, mert a rajz alapján rájuk ismertem. De aztán kiderült, hogy ők Skrull gyerekek.
--- Idézet vége ---
Ebből is látszik, hogy az emberi szem számára, milyen egyformák a Skrullok.  De olvasd csak tovább az F4 kalandjait ebben a címben, lesznek még itt jó és érdekes történetek.  Ez a Skrullos csak egy bemelegítőpatron volt.

benya11:
Elolvastam a Marvel Kalandok F4 #1-et. A rajzok tetszettek, hasonlítottak picit az UF4-ére. A sztori: Szerintem egyáltalán nem volt baj, hogy nem egy eredettörténettel indult a történet. Így pont jól kijött, hogy egy harc közepén találjuk az F4-et. Én először azt hittem, hogy a Skrullok király és a lánya van a Baxter-toronyban, mert a rajz alapján rájuk ismertem. De aztán kiderült, hogy ők Skrull gyerekek. A végén meg minden jóra fordult. Egyébként kifejezetten tetszett, hogy nem nyult át ez a sztori a 2. számba. Köszi a mgyar változatot talgaby és neked is kösz, Troll. Hamarosan jövök a 2. szám véleményével.

InteligensOgre:
Nyam nyam akkor biztos jó lesz.
Má alig várom adigis majdcsak eleszek valahogy

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése