HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
SithLord:
Üdv!Köszi az új F4-et talgaby és Sepi! A honosítás igényességére semmi panasz nem lehet,profi munka,mint mindíg!A történet és a grafika továbbra is mesés! Ebből ,hogy fogja kivágni magát Reed...? Az Amazonos résznél jót röhögtem,elképzeltem,hogy ha az életben lenne egy ilyen 2 1/2 méter magas tökéletes testalkatú bombázó,akkor valószínűleg őt is ilyen atrocitások érnék Akkor várom a folytatást,az ERŐ legyen veletek!!!
Troll:
Frissültünk
Fantasztikus Négyes v3 #251-257
Gorgonita:
Köszi az új részt! Kerek, hangulatos kis történet volt, az F4-hez és Johnny-hoz is nagyon jól illő alapötlettel.
Gyorsan pótoltam a 3. részt is. Ez is tetszett. Pláne hogy Lee is benne volt. Tetszik, hogy még mindig tudnak új képességeket trükköket kitaláni a csapatnak. A végén mintha rosszul rajzolták volna és Reed mondaná az unokás szöveget, amit aztán Jhonny-tól kér számon. Nálatok pedig a letöltésekben a 4. tartalma szerepel a 3. borítójával.
Egyre jobban bejön ez a sorozatuk is. Humoros, fantasztikus meg minden.
SithLord:
Üdv! Köszi az új Marvel Kalandok F4-et talgaby és Troll! Ez a rész is teljesen egyben volt.Az elején mikor nem tudhattuk,hogy Lilah egy mutáns,aki energiát szív el,pont azt mondtam magamban,hogy robot őr elintézésben az X-men azért jobban teljesít A fantasztikusok metróznak ez megkora poén volt ! De minden jó ha vége jó,köszi még egyszer! Az ERŐ legyen veletek!!!
Troll:
Frissültünk
Marvel Kalandok F4 #04
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése