HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Sepi:
Frissítés!
Fantasztikus Négyes 366
Fantasztikus Négyes 367
Csak hogy doki bejelentése mellett a linkeket is lássátok.
dr samson:
Na emberek, folytatódik a DeFalco-féle F4 sorozat is, mint az a főoldal tanulságai szerint is látható. Viszint becsúszott egy kis gigszer: egyrészt a 367. szám került ki, pedig a 366-nak kellett volna. De senki ne aggódjon, ez a szám is megtalálható, de csak simán a letöltéseknél, az F4 képregények között.
Másodszor, lemaradt a beveztőről, hogy aki csak teheti, szerintem olvassa el a Chronopolison a Végtelen Háború fősorozatot, mert ez a sztori jórészt azt magyarázza, egészíti ki.
Harmadszor: új beíróval büszkélkedhet a sorozat, ugyanis a 367. számtól beigli veszi át a beírási munkálatokat. Így a sorozat elmondhatja magárol, hogy beigli, már a negyedik ember, aki a beírását végzi.
És utoljára: mint gondolom észrevettétek, nyár óta nem volt DeFalco-s F4 frissítés. ennek oka egyszerű: az érdeklődés teljes hiánya! Szóval még egyszer és utoljára, nyomatékosan mjegkérnék mindenkit, hogy ne sajnáljon 2 percet az életéből és jelezze, hogy tetszett vagy nem tetszett, mert különben könnyen lehet, hogy határozatlan időre szünetelni fog a sorozat...
SithLord:
Üdv! Köszönet az új Marvel Kalandok F4-ért! Vehehe ,szerintem ebben voltak eddig a legjobb poénok,pont emiatt szeretem ezt a sorozatot!Csak így tovább a fordításokkal,talgaby! Még! Még! Még!
Az ERŐ legyen veled!!!
talgaby:
Szívesen. Igazság szerint nekem ebben a részben Sue viselkedése vitt mindent ("Mióta Sue a főnök?" "Mióta ööö... visszajöttünk az űrből.") De a "Ha hozzámér..." résznél igazság szerint annyira röhögtem, hogy abba kellett hagynom egy kicsit a beírást, annyira röhögtem.
Nos, ha emlékeim nem csaltak, elértük a Parker-korszak csúcsának első szakaszát, a következő szám vitte eddig a sorozatban magasan a prímet. Ha vki azon nem neveti szét magát, akkor menthetetlen az MA F4-et illetően.
grey gargoyle:
igazi dömping van itt, tobzódok a jobbnál jobb marvel cuccokban. de azért remélem nem csak én véleményezek itt, mert már lassan csak én írok az összes topikba.
Jó kis sztorinak indul, Ben szokásos szellemes beköpéseivel, és gyönyörű rajzokkal. Aztán jön egy jelenet amit nem nagyon értek. úgy tudom, a Láthatatlan nem tudja egyszerre használni az erőteres meg a láthatatlanná tevő képességét, itt meg mintha mindkettőt használta volna... vagy csak nem értem azt a jelenetet, mert vizben elég furán lehet láthatatlanná tenni valamit, és ha erőteret von maguk köré, az is eléggé feltűnő kéne hogy legyen. Aztán jött az az angolna, nemsokan nyoták így le négyüket. szép kis védelem. jó kis sztori ez, new york utcái érdekesen üresek, de ilyen apróságok nem számítanak, jó poénok, szép rajzok, még valami kis története is van. végére még jhonny is bedob egy poént.
köszönöm ezt is mindenkinek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése