HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (285/411) > >>

Farek:
Nekem tetszett. a honosítás (bordítás, eírás) nagyon szép munka volt. A történetet ebből a szempontból nem ismertem. A fővonal ugyan megvan, de a mellékszálma - meglepő módon - csak akkor kerültek a kezembe, ha a Bosszú Angyalai-ban zajlottak. De jó volt.
Érdekes volt, hogy Bábos minden jobb érzése ellenére segített Bennek. Mennyire szereti Aliciát és mennyire messze van a legelső megjelenésétől, ahol még csak kihasználta őt.
És kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Lyja sorsa a továbbiakban. Nekem bejött a maga zöld szépsége, de biztos én vagyok perverz

beigli69:
És ráadásul most már én sem véleményezhetem a cucokat.  kérlek szépen véleményezzetek, szeretném a többit is beírni

Sepi:
Főleg, hogy szegény doki már ezt sem akarta vállalni, ebbe is én rángattam bele, úgyhogy ne okozzatok neki csalódást.

dr samson:
szia, örülök, hogy tetszett és tudtam, hogy benned nem csalódok! De legyünk őszinték, csak a te kedvedért nem biztos, hogy megéri ennyit vesződnöm vele.   Akkor már inkább elküldöm neked a fordítást.   De nyugi, az Infinity Wart biztos, hogy befejezzük és csak utána döntünk. Addig még sok minden lehet...

SithLord:
Üdv! Köszi a F4-es 366-367-es számokat dr samson,Sepi,Beigli69!      Szerintem fantasztikusan jók voltak ezek a számok,nekem nagyon tetszettek,szóval abba ne hagyjátok!!!!    a 367-es részben mikor Ben lefogja a Fáklyát,erre ő : oké beismerem,hogy én használtam el az epres fürdetődet..   vehehe
Szóval nem lenne jó,ha pont itt hagynátok abba a sorozatot,tehát megkérek mindenkit,aki elolvassa ezt a két képregényt,hogy VÉLEMÉNYEZZEN!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése