HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Farek:
Vazzeg, nem életlenül ez a kedvenc szuperruhám Suetól Nyami!
Reed meg egy balfék, ha ennyiben kimerül az észrevétele. Legalább is megkértem volna a drága kis feleségemet, hogy ellenőrizzük le, hogy ez is olyan instabil molekulákból van-e és tud-e láthatatlanná válni...
dr samson:
--- Idézet ---Szereti, izgalmas, érdekes, látványos, színvonalas és nagyon várja.
A jó részeket szeretik az olvasók...
--- Idézet vége ---
Persze. Nem is ezzel van a gond. Én szívesen elbeszélgetek vele az F4-ről, csak ha már egyszer pontosan leírtam, hogy miért nem várható február előtt a folytatás, akkor nem kell még háromszor leírni, hogy most azonnal jöjjön a folytatás. Türelem honosítást terem. És még mindig hivatkozhatok arra, hogy anno csak SithLord kollega volt az, aki egyáltalán hozzászólt a képregényekhez a fórumon.
garrido:
--- Idézetet írta: dr samson ---Nem a mohósággal van itt baj, hanem, hogy már az előtte lévő 4 hozzászólásodban is leírtad, hogy te már nagyon várod a folytatást.
--- Idézet vége ---
Szereti, izgalmas, érdekes, látványos, színvonalas és nagyon várja.
A jó részeket szeretik az olvasók...
Majd látjátok...
dr samson:
--- Idézet ---lehet,hogy
másik oldalon van honosítva?
--- Idézet vége ---
Két hozzászólással lejebb említettem, hogy az beírói kérésre lekerült és most épp újrabeírás folyamatában van. Remélhetőleg karácsonykor újra kikerül. De az amúgy is egy ünnepi különszám volt és a cselekményt nem igazán vitte előre. De ennek ellenére egy piszok jó szám.
talgaby:
Fura, pedig a nagy többségnek a szájzáras rész volt a kedvence, esetleg a dinoszauruszos a Kalandokból.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése