HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (239/411) > >>

garrido:

--- Idézetet írta: dr samson ---Na jó, nem bírom ki, hogy ezt ne kérdezzem meg: a Végtelen Háborús részekkel mi volt bajod?
Csak mert pl azokhoz sem szóltál hozzá és képregényes irányultságodat ismeve, ezen kicsit csodálkozom.
--- Idézet vége ---

Semmi bajom nem volt vele.
Egyszerűen; amikor megjelent még nem voltam regelve, utólag nem nagyon fogok véleményezni, de ha gondolod írhatok róla.  

dr samson:
Jó, persze, az Occulus sztori nekem sem tetszett, de sajna nem lehetett kiahagyni, az utalások miatt.

talgaby:
A Végtelen Háború tényleg nagyon jó volt. De az előtte(?) lévő párhuzamos dimenziós sztorinál már azt hittem, sose lesz vége...

dr samson:

--- Idézet ---Hát ha ilyen történeteket olvashatunk, mint az utóbbi időben, akkor lesz több hozzászóló is.
--- Idézet vége ---
Na jó, nem bírom ki, hogy ezt ne kérdezzem meg: a Végtelen Háborús részekkel mi volt bajod?
Csak mert pl azokhoz sem szóltál hozzá és képregényes irányultságodat ismeve, ezen kicsit csodálkozom.  
Ne érts félre, ez nem számonkérés, csak imádok az emberekkel vitázni. És most különsen ilyen vitás kedvemben vagyok.

garrido:

--- Idézetet írta: dr samson ---És még mindig hivatkozhatok arra, hogy anno csak SithLord kollega volt az, aki egyáltalán hozzászólt a képregényekhez a fórumon.
--- Idézet vége ---

Hát ha ilyen történeteket olvashatunk, mint az utóbbi időben, akkor lesz több hozzászóló is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése