HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: kit - 2016. Február 23., 17:15:22 --- Ami azt illeti, tényleg nem Eryka, hanem a fordító hibája
--- Idézet vége ---
Ne add ilyen könnyen, kit... én biztos vagyok benne, hogy a fazont először leütötték, és utána szúrták le. Vagy leszúrták, és hogy biztosra menjenek, még le is ütötték... :hehe:
Pff, méghogy a lektorok :P
dragstar77:
Sziasztok!! Köszönöm a halálos tudomány részt, mar nagyon vártam a frissítést!! :)
Nekem tetszett, jo volt olvasni! Köszi Kit, P.Eryka, és Micho a beharangozast! :)
Várom a következőt! :) üdv!
kit:
Áh, kösz az észrevételt! :worship: Ami azt illeti, tényleg nem Eryka, hanem a fordító hibája, asszem, kicsit bealudtam ennél az oldalnál, (ahogy a lektoraink is). :hehe: Hamarosan javítjuk.
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2016. Február 23., 07:36:53 ---Az meg kicsit csodaszámba megy,hogy a hősünk túléli a fagyos vízzel való találkozást.. :badteeth:
--- Idézet vége ---
"Lehet, hogy fantom, de kinyiffantom!" ;D
Ha valaki tudja, hogy honnan idéztem, az jelentkezhet egy virtuális vállveregetésért. :)
SithLord:
Üdv! Köszi a Halálos tudomány című történetet,kit,P.Eryka!! :worship: :worship:
Nem volt rossz.Betekintést kaptunk a korai pénzlenyúlás rejtelmeibe.Viszont az író és a rajzoló nem volt a helyzet magaslatán.Megmondom mire gondolok.A 21.oldalon azt mondja Fantom,hogy a "leütötték!",mikor tisztán látszik,hogy leszúrták a fazont.Biztosra veszem,hogy nem P.Eryka hibázott a fordításnál.Az meg kicsit csodaszámba megy,hogy a hősünk túléli a fagyos vízzel való találkozást.. :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése