HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (21/569) > >>

kit:
Áh, kösz az észrevételt!  :worship: Ami azt illeti, tényleg nem Eryka, hanem a fordító hibája, asszem, kicsit bealudtam ennél az oldalnál, (ahogy a lektoraink is). :hehe: Hamarosan javítjuk.

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2016. Február 23., 07:36:53 ---Az meg kicsit csodaszámba megy,hogy a hősünk túléli a fagyos vízzel való találkozást.. :badteeth:

--- Idézet vége ---
"Lehet, hogy fantom, de kinyiffantom!"  ;D

Ha valaki tudja, hogy honnan idéztem, az jelentkezhet egy virtuális vállveregetésért. :)

SithLord:
Üdv! Köszi a Halálos tudomány című történetet,kit,P.Eryka!! :worship: :worship:
Nem volt rossz.Betekintést kaptunk a korai pénzlenyúlás rejtelmeibe.Viszont az író és a rajzoló nem volt a helyzet magaslatán.Megmondom mire gondolok.A 21.oldalon azt mondja Fantom,hogy a "leütötték!",mikor tisztán látszik,hogy leszúrták a fazont.Biztosra veszem,hogy nem P.Eryka hibázott a fordításnál.Az meg kicsit csodaszámba megy,hogy a hősünk túléli a fagyos vízzel való találkozást.. :badteeth:

dragstar77:

--- Idézet ---Az idei évben pedig -a csapatnak hála-, biztosíthatlak benneteket, hogy sok izgalmas Fantom-történettel fogtok találkozni ;)

--- Idézet vége ---

Ez nagyon jó hír!!! :) én mar most nagyon várom!!!! :)
Figyelni fogom!! Előre is köszönöm!!!

Micho:
Amikor ezt a történetet választottam az ünnepi frissítésbe, bíztam benne, hogy elnyeri a tetszéseteket, szerencsére nem csalódtam  ;)
A történet mellett igazán kiemelkedő volt a rajz is, Spadari mesteri munkát végzett. Ráadásul így színesben egyenesen a régi Kockás képregények hangulatát hozta, amiben "Okada, az apacskapitány" történetei voltak.

Az idei évben pedig -a csapatnak hála-, biztosíthatlak benneteket, hogy sok izgalmas Fantom-történettel fogtok találkozni ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése