HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
--- Idézet ---Az idei évben pedig -a csapatnak hála-, biztosíthatlak benneteket, hogy sok izgalmas Fantom-történettel fogtok találkozni ;)
--- Idézet vége ---
Ez nagyon jó hír!!! :) én mar most nagyon várom!!!! :)
Figyelni fogom!! Előre is köszönöm!!!
Micho:
Amikor ezt a történetet választottam az ünnepi frissítésbe, bíztam benne, hogy elnyeri a tetszéseteket, szerencsére nem csalódtam ;)
A történet mellett igazán kiemelkedő volt a rajz is, Spadari mesteri munkát végzett. Ráadásul így színesben egyenesen a régi Kockás képregények hangulatát hozta, amiben "Okada, az apacskapitány" történetei voltak.
Az idei évben pedig -a csapatnak hála-, biztosíthatlak benneteket, hogy sok izgalmas Fantom-történettel fogtok találkozni ;)
dragstar77:
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a farkas hava képregényt! Igazi karácsonyi ajándék volt!
Az itthoni színes fantomokbol kiindulva a színes nem jön be, kivéve az albumot, de ez a minőség amit most kaptunk allatira bejött!! :) nagyon szép, és történet is kiváló! Úgy gondolom ennél jobb választás nem lett volna! Úgyhogy meg egyszer koszi! :) boldog új evet kívánok és alig várom a folytatást!!! Egyben szeretnem megköszönni mindenkinek a munkáját, hogy 2015-Ben is életben maradta fantom! :) nekem ez nagyon fontos!!!
SithLord:
Üdv! Köszi a farkas hava című történetet,Micho! :worship:
Igazán megható történetet találtál így karácsonyra.Nálam betalált,tetszett.És mindezt színesben WOW! :badteeth:
Nektek is köszönöm az egész éves munkátokat és remek történeteket!!!
Jason Todd:
Mindenkinek köszi az egész éves figyelmét és segítő hozzászólásait, valamint hogy elolvastátok a munkáinkat!
Michohoz csatlakozva én is Kellemes ünnepeket kívánok nektek!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése