HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
Sziasztok!
Igen-nagyon kköszönöm a 6. részt!!!!
Nagyon tetszett!! Olyan jó volt olvasni és a rjzokat nézni!
Nagyon jó sztori volt, tényleg volt bene minden! Arról már nem is beszélek,
hogy az egyik nagy kedvenc rajzolóm-tól volt!! Külön bónusz!
Most tudtam csak olvasni, ez egy nagyszeű mikulás ajándék volt!! Köszönöm mégegyszer! :)
Egyszerűen falni tudom a Fantom sztorikat! Annyira szeretem!
Ez csak nektek köszönhető, a kitartó sok munkátoknak, meg hogy ti is szeretitek! :)
Még mindig nosztalgia érzésem szokott lenni, mikor egyedül nekiállok olvasni az új sztorikat...
Annó a ritkán megjelent kandi lapokat vártam, most meg itt kapjuk hetente a nagyszerűbbnél nagyszerűbb képregényeket tőletek!!!
És szomjúságunkat oltva még ott van a napi is!!! :)
Arról nem is beszélve, hogy itt rendszerezve van, logikusan felépítitek, mikor mit raktok közzé...
Hát, ezer hála nektek mégegyszer!!! :)
Már várom is a folytatást! :)
Micho:
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. December 01., 20:09:18 ---
És látom, hogy ez az Első év című történet most hetente megy. Nem is gondoltam, hogy ilyen is lesz.
--- Idézet vége ---
bizony, a Fantom-évnek köszönhető ez a sok frissítés, köztük az Első év, és egyéb nyalánkságok ;)
--- Idézetet írta: SithLord - 2011. December 02., 11:06:32 ---másként.Diana mamája meg mindenkiben csak a rosszat látja.Nem érdekli,hogy most mentették meg őket egy égő házból,de azért csak epés megjegyzéseket tesz.
--- Idézet vége ---
igen, ahogy az esküvőben is láthattuk, az öreglány sokat zsörtölődik, de kénytelen-kelletlen beletörődik a lánya választásába :cool:
a jövő héten újabb folytatás jön, a nyomozósabb fajtából!
SithLord:
Üdv! Köszi az első év 5-6.fejezetét,Micho! :worship:
Nos, igen ez tipikus előítélestesség,hogy azokban a 50' években aki motorral közlekedett az már egyből hulligán,bűnöző kapcsolatokkal rendelkezik.Én megértettem Meg édesapját is,hogy téves következtetéseket vont le hősünkről.Az aranyos volt,hogy Fantomunk mindenkiben a potenciális feleséget lát.Persze ez is az 50' évekre jellemző.A végén az autószerelő műhelynél akár még rosszabbra is fordulhatott volna Kit és Diana kapcsolata,ha Diana nem így reagál az eseményekre.Ez engem is meglepett!Ez már meseszámban megy..
A 6.fejezetben az már szinte közhely,hogy a legnagyobb tégla mindig az aki ezt legjobban hangoztatja.Ez most sem történt másként.Diana mamája meg mindenkiben csak a rosszat látja.Nem érdekli,hogy most mentették meg őket egy égő házból,de azért csak epés megjegyzéseket tesz.Csodáltam,hogy Dave ennyire megbízott Kit-ben és tényleg szó szerint Diana és az édesanyja életét a kezébe adta.Tetszett,ahogy a Vándorló Szellem kijátszotta egymás ellen az egyes tagokat.
keildavid:
Köszönöm a Fantom - Első év 6. fejezetét! :worship: :worship:(És ezzel elértem a 2000. hsz-t.)
tetszett ez a 6. fejezet is. És már egyből komolyan kezdet indulni a történet. Olyan a hangulata, mint egy klasszikus nyomozós filmekben.
Diana nagyon dühös volt Kit Walker-re, de végül mégis valahogy kibékült vele. És itt még látszik, hogy ebbe az időszakba Diana még nem tudta, hogy Fantom valójában Kit Walker.
Tényleg volt ebbe a történetbe sok minden. Dráma, emberrablás.
És látom, hogy ez az Első év című történet most hetente megy. Nem is gondoltam, hogy ilyen is lesz.
Sok sikert kívánok neked a folytatáshoz, Micho!
Spuri:
Az poén, hogy megváltozik az öreglány véleménye, a két elnök láttán. De a kérdés, hogy Diana-ból is ilyen anyós lesz-e? Ha következetesek az írók, akkor igen :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése