HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: SithLord - 2011. November 29., 10:51:00 ---Az eskűvői előkészületek,maga a leánykérés,a beszólások,jókat derültem
--- Idézet vége ---
örülök, erre céloztam a múltkor Spurinak, hogy lesz itt még Lily vs. Walker meccs ;D
SithLord:
Üdv! Köszi a Fantom esküvője című részt,Nóri,kit,Galen,Micho! :worship:
Nem kis túlzás,ha azt mondom,hogy ezidáig ez volt a legviccesebb,legpoénosabb Fantom történet amit valaha is olvastam.Az eskűvői előkészületek,maga a leánykérés,a beszólások,jókat derültem miközben haladtam az eseményekben.Na meg az a sok kaland ami ebben a részben volt ,igazi túlélő nászút volt. :lol: Szóval nagyon tetszett!!
Micho:
--- Idézetet írta: Zerit - 2011. November 28., 15:18:49 ---kilroy was here egy átlagos falfirka, amit főleg a második világháborúban használtak, hogy mi köze a sci-fi-hez :headscratch:
--- Idézet vége ---
én is utánanéztem, és ugyanezt találtam... bár semmi értelmét nem látom, hogy mindenki Kilroy nevében firkáljon :rolleyes:
de én emlékeztem Asimov művében ugyanerre a falfirkára, amit egy időutazó hagyott, és itt poén volt ismét találkozni vele ;)
Zerit:
most hogy így írod... akkor sem jöttem rá, mire gondolsz :nemtudom:
kilroy was here egy átlagos falfirka, amit főleg a második világháborúban használtak, hogy mi köze a sci-fi-hez :headscratch:
Micho:
--- Idézetet írta: Zerit - 2011. November 28., 10:02:33 ---keresem, nem találom, lehet rossz oldalt nézek :badteeth:
--- Idézet vége ---
az egyik falfirkára gondolok, a hetedik kockában. szerintem egy sci-fi utalás :-X
http://halozsak.hu/images/stories/kepregenyek/phantom/fantom-elso-ev/fantom-elso-ev-146hun.png
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése