HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (166/568) > >>

FZoli:
Hogy ne veszítsétek el teljesen a reményt, íme egy hsz egy új phantól :)

Még valamikor év elején láttam a Karib-tenger kalózai 2. részét a TV-ben és kedvem támadt valami kalózosat olvasni. Adta magát Fantom, akinek kalandjaiba régóta bele akartam már kóstolni, a filmet ugyanis nagyon szerettem gyerekkoromban és az új film is csak növelte az érdeklődésem (nekem tetszett, na). Egyből leszedtem A kalózkirálynő bosszúját, majd kövér lúd alapon A koponyák titkát is, innét aztán nem volt megállás. Sajna a szabadidőm mennyisége elég változó, de azért igyekszem pótolni a lemaradást - épp tegnap olvastam el a Sommerset-saga-t -, illetve a napi sorozatot is követem.
Minden egyes történetet nem véleményeznék részletekbe menően, mert át is kellene nézni miket olvastam pontosan, de A koponyák titkát és a Sommerset-saga-t kiemelném (utóbbiból mikor érkezik a Sins of the Past? :D) a skandináv történetekből. A koponyák titka-trilógia egyszerre emlékeztetett és volt kellően eltérő a filmtől, bár a misztikus szál itt is bejátszott, a Sommerset-saga pedig pont azt a kalózos érzést kapta el, ami végett Fantom kalandjait olvasni kezdtem. Chris sorsa persze azóta is furdalja az oldalam. :D
A napi sorozatot az újraindulása óta követem, nagyon izgalmas a jelenlegi szál. Várható, hogy ezeket idővel összefűzitek a füzetes formára mint a klasszikusokat?

Száz szónak is egy a vége, csak így tovább fiúk!  :) Jövőre igyekszem többször jelentkezni, de addig is csillagozok rendszeresen.

Micho:

--- Idézetet írta: kit - 2011. December 30., 17:54:08 ---
--- Idézet ---Csak nem kevesebben olvassák Fantomot most,mint eddig?Ezt min méritek le?
--- Idézet vége ---
Sajnos igazából minden jel erre utal. De az optimizmusunk határtalan! ;)

--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. December 30., 18:34:23 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2011. December 30., 14:41:29 ---Csak nem kevesebben olvassák Fantomot most,mint eddig?Ezt min méritek le?Mert ha a fórum látogatottságon,az nem mindig mérvadó.
--- Idézet vége ---
Nem, konkrét statisztikánk van minden fenn lévő képregényünkre. Fórumból aligha lehetne kiindulni.

--- Idézet vége ---

ennek ellenére, az idei Fantom-évet arra szántuk, hogy minél több frissítés legyen, minél szélesebb körben mutassuk be a karaktert... rengeteg plusz dokumentáció, válogatás és ünnepi kötet került fel, ami azt a célt szolgálta volna, hogy olyanok is bekapcsolódjanak, akik eddig nem ismerték a Fantomot. ezt viszont csak a fórumról tudjuk lemérni, hogy kik írnak esetleg, régiek avagy új emberek. és azt kellett tapasztalnunk, hogy már a "régi phanok" se nagyon járnak erre, újakat meg ne is várjunk... ez pici csalódásra adott okot. de még mielőtt azt gondolnátok, hogy sajnáltatjuk magunkat, erről szó sincs: mi kittel nagyon jól elvagyunk különben, azt lehet mondani, hogy a napi levelezéseink között elkészítünk egy-két honosítást, kis túlzással ;) de a lényeg, hogy van egy közös hobbink, amit szeretünk csinálni, és beszélgetni róla, a végtermékben meg időnként elgyönyörködni itt a HZs-n. a vélemények hiányát mi már megszoktuk, csak ismétlem, a Fantom-év és a plusz frissítések adhattak kis okot az optimizmusunkra, hogy gyakrabban lehet eszmecsrét folytatni a fórumon, hisz gyakorlatilag heti frissítés volt, lett volna miről diskurálni.
de semmi gond, hisz a jubileumi év már mögöttünk lesz jövőre, és visszaállunk az elfogadható mennyiségű frissítésre... és nem érzünk késztetést arra a bizonyos "pluszra" :cool:
mindenesetre itt ragadom meg az alkalmat, hogy minden phannak egy jó nagy BUÉKot kívánjak, és három kitartó fórumozónk, akit most nem neveznék meg, holnap figyelje a bejövő üzeneteit, mert lapulni fog egy kis ajándék képregény az idei hűséges billentyűzet koptatásért cserébe  :bravo:

talgaby:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2011. December 30., 14:41:29 ---Csak nem kevesebben olvassák Fantomot most,mint eddig?Ezt min méritek le?Mert ha a fórum látogatottságon,az nem mindig mérvadó.
--- Idézet vége ---
Nem, konkrét statisztikánk van minden fenn lévő képregényünkre. Fórumból aligha lehetne kiindulni.

kit:

--- Idézet ---Csak nem kevesebben olvassák Fantomot most,mint eddig?Ezt min méritek le?
--- Idézet vége ---
Sajnos igazából minden jel erre utal. De az optimizmusunk határtalan! ;)

Jason Todd:
Köszi az egész éves fáradozásotok! :worship:
Remélem jövőre is ilyen lelkesedéssel viszitek tovább kedvenc Vándorló Szellemünk kalandjainak megismertetését!
Micho,azt hogy érted,hogy nem nőtt az olvasók tábora,sőt.. ?
Csak nem kevesebben olvassák Fantomot most,mint eddig?Ezt min méritek le?Mert ha a fórum látogatottságon,az nem mindig mérvadó.Sajnos ritkán tudok feljönni,de a történeteket mindig olvasom!  :)

Kellemes Szilvesztert, és Boldog Új Évet minden Phannak és persze a HZS team Fantom szekciójának!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése